Pokaż pełną wersje : Erig.net
Witam, nie wiedziałem gdzie wstawić ten temat więc go tu umieściłem. Mam pytanie do użytkowników forum Czy działa wam strona erig.net? Od wczorajszego dnia nie działa mi wyżej wymieniona strona i nie wiem jaka może być tego przyczyna. Używam Firefox .. jeśli by to miało znaczenie. Z góry thx za pomoc
OnlyShadow
30-03-2007, 12:14
Również mi nie działa. Możliwe, że to jakiś update strony.
no i właśnie tu jest problem... Kumpeli działa także, wiec co jest nie tak?
Kamil1000
30-03-2007, 16:39
mi też działa mimo że używam firefoxa
Też mi Erig od paru dni na żadnej z przeglądarek nie działa.
Odpalam wszystkimi przeglądarkami(probuje) ale nie wchodzi.. najgorsze jest to ze kolegom dziala a mi nie X(
Del'Khaos
31-03-2007, 18:57
Na Mozilli działa.
mi juz kilka dni nie dziala, tak samo jak tibia wiki.
Zillek Edonek
31-03-2007, 19:38
Działa, więc problem jest u was.
Działa, więc problem jest u was.
Tak, tylko w czym? Parę dni temu normalnie sobie wchodziłem na Eriga, a następnego dnia nie chce odpalić. Żadnych zmian w komputerze nie przeprowadzałem. Z resztą niektórzy mają podobny problem, więc to chyba nie jest wina naszego "niepoprawnego" ;) użytkowania komputera.
@down
Mam Neostrade, hmm to może w tym tkwi przyczyna? Może jesteśmy świadkami jakiegoś międzynarodowego spisku przeciw Neostradzie? ;)
bartellox
31-03-2007, 22:59
MI TEZ NIE DZIAŁA.. od jakiegos tygodnia...
a najgorsze, ze kumpla działa.. ale jak widze panow up to problem nie jest u nas
ale u nich..
moze to przez to, ze mamy neostrade? (macie?) bo ci co maja neo to im nie działa raczej na 100%. nie wiem jak innym
A ja Neostrady nie mam, a Erig i tak mi nie dziala :P
Ja mam neo i mi nie dziala. No coz, trzeba poczekac sam nie wiem na co ;>
Problem leży po stronie dostawców internetowych.
Proponuję korzystać z jakiegoś transparentnego proxy dopóki problem nie zniknie.
http://www.proxy4free.com/page1.html
Jess Veronique
01-04-2007, 15:49
aaaaaa! no mi tez;/ ani erig ani wiki, ale niektorym dziala. ale zamiast tak sie zglaszac komu nie dziala, moze ktos wie dlaczego i keidy zacznie:|
wina nie jest u nas... zbyt wielu osobom na raz wysiadla;/:baby: ale tez nie u nich, bo niektorzy maja... czyli...?? :confused:
wina nie jest u nas... zbyt wielu osobom na raz wysiadla;/ ale tez nie u nich, bo niektorzy maja... czyli...??
Najprawdopodobniej po stronie Neostrady, chociaż Rebeh twierdzi, że nie ma Neostrady. A Ty Jess jakiego masz dostawce?
btw.
Excessus got 22,962,016 XP
Mateusz Dragon Wielki lost 469,124,882 XP
xddd
Pitch_Black
01-04-2007, 17:23
Też mam neo i też erig.net mi nie działa :/
Próbował ktoś przez proxy?
http://anonymouse.org/anonwww.html
prosze :) wpiszcie erig.net i sie cieszcie :D
hehehe niezly prim zrobili na erigu
;d
ps . dzieki Rebeh
Hellraiser
03-04-2007, 15:17
http://anonymouse.org/anonwww.html
prosze :) wpiszcie erig.net i sie cieszcie :D
Thanks mate, gdybym przez przypadek nie chcial wejsc i napisac ze ciągle mi nie wchodzi, to mozliwe ze dalej bym mial ten problem.
Masterox
04-04-2007, 20:08
Nie też niedziała;/
na dslu mi tez nie dziala ale :
210.21.110.46:8080
na dzien dzisiejszy to proxy dziala i wszystko jest ok
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.