Pokaż pełną wersje : Pierwszy Dragon Lord Solo
Sheali - Danubia
20-09-2004, 23:48
Myślę że to było łatwiejsze niż oczekiwałem... Straciłem na całe solowanie tylko 400 many z energy ringiem :) Bardzo proszę o komentarze. Najlepiej starych znajomych z Danubii ;)
http://tinypic.com/5toj8
30 level
43 magic level
Gratz Sheali ;)
Musze se mlvl nabić to tesz pujde solować :>
Sheali... zabijako jeszcze powiedz, że Ci dsm wypadł :p GRATZ !!! Kiedy solo demon? ;)
nightkin
21-09-2004, 09:51
oO to jest to zdjecie co mowiles ze nosfe zabije dla a Ty na gore wejdziesz i ssa z trupem zrobisz? ^^
Sheali - Danubia
21-09-2004, 11:24
oO to jest to zdjecie co mowiles ze nosfe zabije dla a Ty na gore wejdziesz i ssa z trupem zrobisz? ^^
Za pomówienia nie dostaniesz odemnie więcej fre itenów xD
Gratz! Ja tesh z danubii i mam identycznie jak ty a jeszcze nigdy nie bylem na Dl'ach :P, od 15 leva soluje dragi ale dl'i sie boje :P
Gratz! Ja tesh z danubii i mam identycznie jak ty a jeszcze nigdy nie bylem na Dl'ach :P, od 15 leva soluje dragi ale dl'i sie boje :P
hmm wiesz co?? sprawdz se na jakim swiecie jest nosefrau... a co do bicia DL'a to zabil go nosefrau a nie ty sheil to widac na screenie zwlaszcza w tekscie...
Paladyneczek (hiberna)
21-09-2004, 15:32
hmm.. jaki cienias !!lol widac to ze nie zabiles bo 1 mf nie uleczyl by 400 many
a pozatym tak jak mowiono zabil go ktos inny lol ja wole solowac gski sam niz udawac zabojce dlkow :D
hmm.. jaki cienias !!lol widac to ze nie zabiles bo 1 mf nie uleczyl by 400 many
a pozatym tak jak mowiono zabil go ktos inny lol ja wole solowac gski sam niz udawac zabojce dlkow :Djezeli sie przyjrzysz, to zobaczysz ze chociaz WIDAC tylko jedna buteleczke, suwak przy backpacku z manasami jest w polowie... wiec bardzo mozliwe ze zuzyl nie jeden, a 9 mana fluidow... srednio udany z ciebie flamer-wannabe...
@ screen... nie ma exp shot, nie ma solo. wybacz.
Nosferatu grał na Harmoni(Nosferatu Moonblade)ale odszedł z przyczyn osobistych od Tibi na dobre .A pozatym na ssie widac jak nosfe pisze do ciebie;] hehe
jak bedziesz znowu solowac nie zapomnij o ss'ie z expem
Ganci Pogromca
21-09-2004, 16:38
Ludzie! niepszesadzajmy ja tam mu wierze :king: .
P.S mam na danoobi 22 druta moge isc z toba na następny huncik? :berserk:
Gimli From Kazz
21-09-2004, 16:40
Muchachachachaachacha ja mogen na 8 levelku jść tak draga zsolować:D jaki lol!!!
Ganci Pogromca
21-09-2004, 16:44
Gimli możesz sie gonić ze swoją Hibernią! :evul:
Sheali - Danubia
21-09-2004, 17:30
Chciałbym to wszystko ładnie sprostować :)
-Screena wrzuciłem dla własnej satysfakcji i udowodnienia innym, by pokazać że się na to odwarzyłem.:) Byłem zbyt zdenerwowany i zestresowany by myśleć o zrobieniu screena z expem bo mogłem łatwo zginąć, a tym bardziej poczas walki. Mały lag i mogłem zginąć. Zabiłem go najprostrzą z możliwych taktyk jakie można tu zastosować. Jak się przyjżycie to na screenie widać dwa zejścia. Wchodze jednym SD bum, zchodze. Ide do drugiego, wchodze SD bum. I zanim smok podejdzie ja już jestem na dole. Czasami nie zadawał mi żadnych obrażeń.
-Ktoś powiedział że Nosferatu gra na Harmonii, a ja nie. Otoz moze kiedyś grałem na Danubii (login na forum) ale LORD SHEALI jest moją postacią na Harmonii :P
-Jedyny udział Nosferatu w tym przedsiębwzięciu było taki że pomógł mi zabić Dragonki po drodze bo szkoda by mi było run :P Za co mu bardzo dziękuję! :)
Jeżeli ktoś mi nie wieży to już jego problem :) Mi nie zalerzy :P
Przyznaję żę screen pozostawia wiele do życzenia :P Nie zrobiłem Screenu listy obrażeń.... To był błąd.
Ale dziękuję wszystkim mnie poparli:) Pomogli zrealizować moje małe marzenie którym było zsolowanie tej bestii :) Dziękuję tym którzy we mnie uwierzyli :)
Ehh..
Marna próba.
Tak jak muwili poprzednicy nie ma Screena z expem nie ma solo :)
A zabicie Dla to nie jest wyczyn na takim lv :)
a pozatym tak jak mowiono zabil go ktos inny lol ja wole solowac gski sam niz udawac zabojce dlkow :D O boshe jaki n00b ...
Zobacz że okno na którym jest bp mf jest ustawione na środek backpacka , więc musiał jus użyć innych . A skąd wiesz czy nie zużył całego bp i nie wyśucił go ?
Zanim wyzwiesz kogoś zastanów się bo n00ba po tym się rozpoznaje że wyzywa bezpodstawnie innych .
Sheali - Danubia
21-09-2004, 18:03
Ehh..
(...) nie ma Screena z expem nie ma solo (...)
W Jezusa też nikt na początku nie wierzył :)
Potwierdzam, było to solo ...
I tak btw. nie odszedłem z Harmonii ;)
W Jezusa też nikt na początku nie wierzył :) w szoza tesh :p
A poważnie to kto nie wieży że dl można tak z małą stratą hp solować niech spróbuje :)
Sznurowadlo
21-09-2004, 18:17
No Sheali..... :)
Niezle niezle :D
a ja powiem wam ze to FAKE jak sie patrzy .. jaki Sorc/Drut soluje DLa bez Mana Shielda??:>Coprawda jest tam energy ring ale watpie zeby pnan go zalozyl... .. poniewaz by mial mniej many i po co ladowal sie MFami jak zdial Energy ringa?
smierdzacy fake z wrabianie forumowiczy ze niby prawda
No... no ładnie Sheali tak trzymaj :)
@Xelede:
Czytaj uważnie wszystkie posty w temacie, a potem pish "fake". Moim zdaniem "fakiem" jest twoja morda bo jestes zmutowany genetycznie, no dobra żartowałem. Sheali napisał, że zrobił to dla własnej satysfakcji a jak ktoś mu nie wierzy to niech chociaż nie pisze bezsensownych postów.
Mi tu tylko jedno nie pasuje, mianowicie czemu sd'ki są przed energy ringiem bo jakbyś go zdejmował był by na pierwszym miejscu :/
Ale mam nadzieje, że się mylę i zsolowałeś DL'ka i życze dalszych sukcesów... ;)
Mimo, że nie dużo pokazałeś na tym screenie, to i tak gratz...
Sheali - Danubia
23-09-2004, 14:52
Mi tu tylko jedno nie pasuje, mianowicie czemu sd'ki są przed energy ringiem bo jakbyś go zdejmował był by na pierwszym miejscu :/
Ale mam nadzieje, że się mylę i zsolowałeś DL'ka i życze dalszych sukcesów... ;)
Mam taki odruch jak się denerwuje :D że przesówam sdeki :] lubie miec z brzegu... Po tym solo poszliśmy na jeszcze na 2 dle ale juz nie solo :)
Całkiem nieżle :] ja też bym z chęcią poszła na dl'ki ale sięich boje :( to znaczy no wiesz nie chce zginąć, a pozatym mam wicznie lagi :/
może kiedyś sie wybiore ^^ ale jeszcze mam czas narazie expuje na zwykłych dragach :P
O boshe jaki n00b ...
Zobacz że okno na którym jest bp mf jest ustawione na środek backpacka , więc musiał jus użyć innych . A skąd wiesz czy nie zużył całego bp i nie wyśucił go ?
Zanim wyzwiesz kogoś zastanów się bo n00ba po tym się rozpoznaje że wyzywa bezpodstawnie innych .napisalem dokladnie to samo kilka postow wyzej. probuj czytac caly temat...
Ehh..
Marna próba.
Tak jak muwili poprzednicy nie ma Screena z expem nie ma solo :)
A zabicie Dla to nie jest wyczyn na takim lv :)
NIe sadze zeby to nie byl wyczyn. Moj qmpel padl na dl na 60lvl wiec mi tu glupot nie gadaj.
Gratz sheali nice try:P też tak zsolowałem dla.
To all@
Nie przejmuj się to mówią sami 15lvliście czy 1 lvliści a ich największy lvl to 20 po co miałby robić taki niby fake??...Najlepiej nagraj na tibia cam to będą musieli uwierzyć:P
PPs.dostaje paca i soluje demona;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.