Pokaż pełną wersje : Dc
Wojtas1122
31-03-2007, 15:52
Mam do was pytanie w sprawie DC. zeby dojsc na Dc trzeba pokonac Giant Spidera a mam za mały lvl i niezabije go czy wiecie jak go ominac?? najlepiej to poprosil bym o wklejenie mapki w odpowiedzi z zaznaczeniem drogi.
Z Góry THX
Merkarxell
31-03-2007, 16:11
naucz sie szukać. Da sie ominać tego gsa ale trzeba wtedy pokonac w 1 strone 2 huntery
Jacekkkkk
31-03-2007, 16:13
po jakiego huja zakladales 2 teamty z tym samym pytaniem??NIE KARMIC TROLLA
Juz mnie to "nie karmic trolla" wku***... sam napewno w rl wygladasz jak troll -.- moze niechcacy mu sie 2 tematy napisaly a skasowac sie nie da? Chlopak normalnie pyta czy da sie ominac a Ty po nim jedziesz ze jest trollem :| Gdybys Ty na lekcji spytal pania o cos banalnego ale bys nie wiedzial i by Cie nazwala trollem przy calej klasie jak bys sie czul? ^.- albo jakbys sie zajakal i 2 razy powiedzial bo Ty wlasnie za to ze 2 razy napisal go zjechales klasa by Ci podpowiedziala a pani by powiedziala "Nie karmic trolla" co bys zrobil? Zastanow sie czlowieku. Co za ludzie...
@Topic
Da sie go ominac na lewo jest pelno wild warriorow i huntery =\ idziesz takimi "mostkami" ale dokladnie opisac Ci tego niestety nie potrafie. Moze ktos komu sie bedzie chcialo robic mapke itd. Ci pomoze (:. Powodzenia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.