Pokaż pełną wersje : Stamina
Witam!
Kilka miesięcy temu, do gry została dodana stamina. Jest to poziom zmęczenia postaci. 58h, z których ubywa minut gdy zdobywamy doświadczenie. Gdy stamina spadnie poniżej 14h, dostajesz o połowę mniej doświadczenia za zabite potwory. Stamina odnawia się gdy jesteś offline. (2min offline = 1min staminy).
Czy kiedykolwiek stamina przeszkodziła Ci w grze? Mi się to jeszcze nigdy nie zdarzyło. Zapraszam do udziału w sondzie!
Vanhelsen
31-03-2007, 19:43
Mi? Nigdy! :)
Zastanawiam się, czy miał kiedyś ten problem ktokolwiek z tej ogromnej rzeszy ludzi stękających rok temu "Ojj, nie będzie się dało grać! Tibia saxx!!11" ;>
Sorcerereq
31-03-2007, 19:48
Hehe, co najlepsze Cipy wzięły ten pomysł z Primaaprilisowego żartu Tibia.pl :P
A tak na serio, jeżeli ktoś na RL życie to tak naprawdę ta stamina w niczym nie przeszkadza.
Btw. Coś jest zrąbane z tą staminą, bo jak sie zalogowujesz i masz full staminy, i coś zabijesz to odrazu masz 4 minuty mniej :/
Mi stamina na moim old kina spadła do 20 paru godzin i musiałem dać loga ;).
Cenarius
31-03-2007, 20:23
Mi stamina przeszkodziła jak do tej pory kilkanaście razy ale to dość rzadko(tylko kiedy PG robie:P)
-Mixawik-
31-03-2007, 21:22
Mi stamina na moim old kina spadła do 20 paru godzin i musiałem dać loga ;).
To albo Shraing'ujesz konto, albo nie masz rl życia
Hehe, co najlepsze Cipy wzięły ten pomysł z Primaaprilisowego żartu Tibia.pl :P
A tak na serio, jeżeli ktoś na RL życie to tak naprawdę ta stamina w niczym nie przeszkadza.
Btw. Coś jest zrąbane z tą staminą, bo jak sie zalogowujesz i masz full staminy, i coś zabijesz to odrazu masz 4 minuty mniej :/
dupa a nie z tibia.pl.... O tym juz wiele razy mowiono w Japonii, Koreii itp...
Nigdy stamina mi nie przeszkodzila nawet na nia nie patrze :p najmniej mialem jej chyba 40h
@up
Szanowny Mixawiku, mam rl życie i to bardzo "fajne" jestem normalny gram z kumplami w gałę, siedze na dworzu jak jest teraz taka ładna pogoda, ale ta stamina spadła mi jak byłem chory i siedziałem w domu to expiłem nie marnując czasu, co miałem oglądać tych nudzących konia ludzi w tv, choć szanuję twoje zdanie takie granie w tibie to czysty idjotyzm :).
Ja jak miałem ferie to codziennie po ponad 14 h jechałem. I niestety musiałem sobie robić przerwy. Mogłaby się ta stamina ładować 2min w grze 1 minuta w rlu. Bo jak czlowiek nie robi nic to moze grac 16h i 8 h spania. A nie trza grac 8h dziennie max zeby miec stamine.
Nie nigdy mi nie przyszkodzila :]
Andrealfus
01-04-2007, 19:55
Nigdy mi to nie przeszkadzało, max do 53h moze mi spadła, nie wiem, nie patrzę na nią
Nigdy mi nie przeszkodziła, według mnie przydatne jedynie do zabezpieczenia przed botami.
Milten Magician
01-04-2007, 20:22
Nigdy mi nie przeszkodziła, max mi do 48h spadła czy coś takiego.
Od 5 dni jestem chory, i stamina 17:21.
Pierwszy i ostatni raz :pP
Adow Adan
01-04-2007, 21:03
Mój max to 49h staminy więc mi w niczym nie przeszkadza . przynajmniej wiekszość sharerów nie moze grac ;S
Oskar111
01-04-2007, 21:12
hmm to nie jest jakas specjalna bron przeciwko sharerow bo zawsze moga sobie pare godzin odpuscic a potem mlucic bez opamietania xD czy tez po prostu efektywnie expic ^^
Segalczuk
01-04-2007, 21:12
Ja kiedys mialem 2 godziny staminy left , ale nie expilem tylko blokowalem hydry kumplowi i za kazdym razem zaznaczalem hydre i...;p musialem sie potem wylogowac ;[.
Edier Master
02-04-2007, 09:52
Optymalna ilość expienia w ciągu 24 godzin to 8 godzin.
8 H on line - 16H Offline więc regeneruje się w 100%
Myślę że 8 H dziennie to dla większości wystarczająca ilość czasu :P
@down
Lolz :P ja robie tylko obliczenia ile mozna maksymalnie expic żeby stamina codziennie byla max
To jest taki dowód że stamina nie przeszkadza większości populacji w tibii ;] a każdy gra ile chce i jego sprawa czy gra 3 albo 10 godzin, jedni mają czas - inni nie więc nie masz co mróżyć gał :p
Elendart
02-04-2007, 10:41
@Edier Master
-.-
8h grania + 8h spania + 8h w szkole
a gdzie czas na inne rzeczy?
-.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.