Pokaż pełną wersje : Dark Katedre - Co to ?
Witam ! Mam takie pytanie - co to jest Dark Katedre? Nie wiem co to jest, więc nie wiem gdzie szukać ! To jest jakiś budynek? Miasto? Co tam jest? Po co tam ludzie łażą? Ogólnie !
Zdjecia_rar
31-03-2007, 21:22
polecam poszukac na forum
To o czym mówisz to expowisko na południowy-zachód od pohu. Są tam różnego rodzaju potwory(tobie polecam -1). O ilę się nie mylę po upade gdy idziesz z góry /\ na doł \/ do DC możesz spotkać respiącego się Gs`a :P. Na światach zapełnionych nie polecam tam chodzić powód - wylewający się gracze(duża ilość) co do pytania twojego ludzie chodzą tam by zdobywać doświadczenie :).
@Temat do zamknięcia.
Kogucik302
31-03-2007, 22:48
Kolea up już wszystko wytłumaczył tylko ja chce powiedzieć iż nie pisze się "Dark Katedre" tylko "Dark Cathedral". Nie wiem czy śmiać się :D czy płakać;( ?
filobossek2
01-04-2007, 19:04
Kolea up już wszystko wytłumaczył tylko ja chce powiedzieć iż nie pisze się "Dark Katedre" tylko "Dark Cathedral". Nie wiem czy śmiać się :D czy płakać;( ?
Z siebie ...
Razor_Boss
19-04-2007, 22:39
Dark Cathedral to jest katedra na pohu a dokładnie na południu nie radze tam iść ponieważ respi się bardzo miły pająk zwany wielkim ale.. istnieje bezpieczne przejście
opcja szukaj nie gryzie ;]
Pozdrawiam RaZoR_Boss
Jezzzu.! X( X(
Czy kazdy musi powtarzac to samo? X(
To nie dumne forum tibia.org(azm).pl, a wiec mozecie darowac sobie marne nabijanie postow -.-
co jak co ale forum.tibia.org.pl nie jest złe;p wiec nie krytkować:PP
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.