Pokaż pełną wersje : Jak Przejść z miasta do miasta???
Damian Acab Amera
21-09-2004, 10:57
Jak Przejść z miasta do miasta??? i czy jak sie da .. to moge sobie zostać w innym mieście ????? prosze o napisanie szczegółów.... co chę do carling bo tam podobno dużo polaków a jestem na thais i czy to co mam w depo to bedzie tez w depo innego miasta ??????? prosze o odpowiedź
bObO_gUmI
21-09-2004, 15:28
Nie, jesli przejdziesz do innego miatsa nie bedziesz mial w depocie tamtego miasta to co masz w kazdym innym (miescie). Najlepszym sposobem jest kupienie parcela i wyslanie rzeczy do tego miasta do ktorego chcesz sie przeniesc. I kiedy przejdziesz juz tam gdzie chcesz to masz w dp parcel z rzeczami :). A z przejsciem tez nie ma problemu. Poprostu idziesz na nogach :) z miasta do miasta. Jak dojsc to zobacz http://www.tibia.pl/images/maps/tibia_map.gif. I kiedy chcesz zostac juz w tym miescie to idz do swiatyni tam poszukaj takiego niebieskiego teleportu. Wejdz w niego i juz jestes obywatelem tego wlasnie miasta. :D Pozdrowienia !!!
lol
a jak myslisz jak sie przechodzi? chodzi sie. lol
ja gdy nie wiedzialem to chodzile,m po prostu po tibi i znalazlem. -.-
Jesli masz cos w depo thais to ne bedzie tego w innych miastach. ;)
bObO_gUmI
21-09-2004, 15:38
Bardzo sie rozpisales. I nie smiej sie z niego bo kazdy z nas kiedys zaczynal. I jak nie wiedzial to po to jest to forum...
Sindaorodiel
21-09-2004, 19:11
Włacha!Ty jak grałeś na rooku to już pewnie z 2 lvlem szłeś na katana quest nie?Więc to bosa nie zgrywaj bo nim nie jesteś!Każdy miał swe początki! :baby: :baby:
Crusader Ronax
21-09-2004, 19:22
Chciałem tylko dodać, że można jeszcze z miasta do miasta przepływać statkami (chyba, ale nie jestem na 100% pewien :( ).
A jeśli tak nie jest to przepraszam za pomyłkę.
Pozdrawiam wszystkich normalnych graczy Tibii.
jeśli grasz na amerze (sądzę tak po nicku) mogę cię oprowadzić. podaj swój nick
Cors Ent
22-09-2004, 10:34
mozna przepływac z miasta do miasta ale to opcja tylko dla pacc.
wchodzisz na statek mowisz gdzei chcesz, płacisz i jestes.
@bObO_gUmI
to forum jest po to zeby sobie pomagac
ale o takie cos to lepiej jakis poradnik przeczytac, albo kogos pod dp zapytac.
ja jak zaczynalem to przeczytalem wszystko co bylo na tibia.com, tibia.pl, tibia.gery i tibia.xx.pl
pytałem znajomych z rl co juz wiecej grali co musze, robic gdzie mam isc, jak trenic i ble ble ble.
zadawanie najbajdziej trewialnych pytan o Tibi chyba newby nie pomoze.
trzeba sie zainteresowac samemu a nie z kazdym najprsszym pytaniem na latwizne isc i na forum walnac.
jak zaczynalem to wiele razy kumple mnie z dziruy wyciagali bo liny nie zabrałem, czy do hg bo bez parcelkow poszedlem, albo padlem i pozbierac mnie trzeba bylo.
kazdy jakos zaczynal ale pomysl co by sie stalo jak by wszyscy newby zaczeli wypisywac swoje najbardziej extramalne pyatania na forum?
masakra men ;) :]
nieopisze go teraz bo niechce dostac bana ale powiem ze to teleport :] nigdy go nieuzywalem ale wiem jak dziala
Shardzik
25-09-2004, 21:44
nieopisze go teraz bo niechce dostac bana ale powiem ze to teleport :] nigdy go nieuzywalem ale wiem jak dziala
No powiedz jak dziala mistrzu :/....
po 1.Ten sposob nie jest nielegalny
po 2.W ten sposob mozesz sie dostac tylko do tego miasta, w ktorym jestes zakwaterowany.
po 3.Nie pisz tego czego nie wiesz, nie udawaj guru, i lepiej przemysl przynajmniej 2 razy to co zamierzasz napisac.
Pozdrawiam
No powiedz jak dziala mistrzu :/....
po 1.Ten sposob nie jest nielegalny
po 2.W ten sposob mozesz sie dostac tylko do tego miasta, w ktorym jestes zakwaterowany.
po 3.Nie pisz tego czego nie wiesz, nie udawaj guru, i lepiej przemysl przynajmniej 2 razy to co zamierzasz napisac.
1. A jednak jest.
2. Racja.
3. Wlasnie...
Shardzik
26-09-2004, 19:48
1. A jednak jest.
2. Racja.
3. Wlasnie...
1. Hmm pomylilo mi sie :P, ale prawda jest, ze Cip'owie przymruzaja na to oko,
lepszy teleport, niz cheating prawda?
Jezeli cos zostawisz w depo np. w "Carlin" to na "Venore" tego nie bedziesz mial a przejsc na inne miasto to nalepiej na piechote ;) , np z Thais na Vanore jest 10 min drogi na 10 lvl , tylko uwazaj nie zchodz z dróżki bo tam sie czaja GS (Giant spidery) cos o tym wiem niestety :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.