Pokaż pełną wersje : Keylogger przez forum.
Ja wiem, shakowane zostało jedno z największych Polskich for o Tibii. Kożystałem z forum ok. godziny 10 rano, i czy jest możliwość, że mam keyloggera na komputerze? Niektórzy użytkownicy mówili, że przez haka, można złapać keyloggera. Czy to prawda i czy mój komputer jest zainfekowany?
P.S
Po wejściu na forum, nie logowałem się na postać. Jest nienaruszona ^^
Chodzi ci o org.pl? Jak tak to był jeden wielki żarty. -.-:baby:
noob333444
01-04-2007, 20:38
tak, użyto exploita polimorficznego + zmodyfikowanej owntibii (AV ci nie wykryje). Podobno byl też rootkit, ale to niepotwierdzona wiadomość.
Nie loguj się do tibii przez jakiś czas a najlepiej wcale.
Silnikos
01-04-2007, 23:22
Co roku to samo :D.
Hestoran
01-04-2007, 23:23
wejdź tam jeszcze raz a sie przekonasz, boze dzisiaj to serce placze jak widze ze pol forum boi sie o swoje p sety :baby:
@up
Widziałeś moje EQ? Nie. Więc się nie wypowiadaj, chyba że nie znasz innej cześci EQ niż p set.
Już wiem że to był żart... A może naprawdę było shackowane, a admini tamtego forum obrócili wszystko w żart, a jutro Hestoran (jeśli był na orgu) nie zobaczy swojego p seta?!
Hestoran
01-04-2007, 23:47
@up
Przysłowiowy pset, to jest czesto uzywane wyrazenie chyba ze nie wiesz..
Zobacz do tematu mojej gildi i spojrz jakie mam eq okej?
Kożystałem z forum ok. godziny 10 rano, i czy jest możliwość, że mam keyloggera na komputerze? Niektórzy użytkownicy mówili, że przez haka, można złapać keyloggera
Lol keylogger przez korzystanie z forum , padlem :D .
Exploit z wmf juz dawno zostal zalatany.
A jeszcze jedno tak sie pisze -> Korzystałem
Tak, użyto exploita polimorficznego + zmodyfikowanej owntibii (AV ci nie wykryje). Podobno byl też rootkit, ale to niepotwierdzona wiadomość.
Nie loguj się do tibii przez jakiś czas a najlepiej wcale.
Tak wlasnie bylo lol , pzdr dla autora tego postu ^^
a jutro Hestoran (jeśli był na orgu) nie zobaczy swojego p seta?!
Jakbyś miał troszke pojecia o bezpieczenstwie , to byś wiedzial ze obecnie nie ma mozliwosci "hacku" przez wejscie na strone.Oczywiscie jesli korzystasz z antywira, wiec ja raczej zobacze tego twojego pseta ;)
Czy to prawda i czy mój komputer jest zainfekowany?
Tak , sformatuj dysk zaraz ;) . Kolega @kilka razy up napisal ci czym jestes zainfekowany :)
Ogolem next time zanim napiszesz posta ze hakneli torga , moze warto sprawdzic informacje na samym orgu?
Pozdrawiam
Sir Azazel
02-04-2007, 00:46
Sorry Lifter, ale nie pisz takich rzeczy kiedy coś piję, bo następnym razem odkupisz mi klawiaturę :D
Ciekawi mnie to, że z roku na rok - userzy nadal się nabierają. Zarówno na Waszym forum, jak i u nas :) Świetne są posty, że przez nas ktoś dzisiaj stracił swoją postać/eq itd. bo takie też można było wyczytać ;)
Z pozdrowieniami dla tibia.pl,
Azazel :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.