zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie dotyczace knighta

Bartucek
01-04-2007, 22:45
Otórz mam dylemat.
Moja postać to:

20lev knight.
skille 74/74 ale trenuje do 80/80
mlev 4. niedlugo bedzie 5 :D

EQ:

knight set
crusader helmet
medusa shield
f-axe
scarf,leather bootsy

A moje pytanie:

Czy ze skillami 80/80 będzie mi się opłacało expić na elf fortress??
Podobno exp jest tam ciekawy...
i jeszcze 1... używać f-axe+medusa czy kombinować dragon lance??? a może polecicie mi jakieś inne miejsce do expienia???

z góry dziękuję

Bartucek :D

@ dzieki bardzo... mysle ze do 30lev pomecze soldiery... a pozniej bede sie bawił w elfy ^^

ofc poczekam jeszcze na wypowiedzi innych forumowiczów

team_pk_druid
01-04-2007, 22:57
Widzisz ... na elfach owszem skille są ważne ale zeby sie zwracało potrzeba czegoś wiecej ... a mianowicie szybkości i zniania fortecy i ... tak potrzeba więcej hp a więc wyższy lvl ...

Alus
01-04-2007, 22:59
Myślę, że napewno dasz sobie radę z takimi skilami i eq :) Ale najpierw podbij lvl do 30 około żeby mieć więcej hp :) aha i expij z mf lepiej sie opłaca :D

sat
02-04-2007, 04:40
na elfach przydaja sie bohy. w zasadzie na kazdym levelu ;). scouty bedziesz bil na 1-2 hity, pod warunkiem, ze je dogonisz. nie pakuj sie do wierzy ani na miejsca z arcanami.

Vil
02-04-2007, 10:30
jesli chcesz sie skoncentrowac na EF to co masz ci wystarczy, zamiast trenowac lepiej isc zarobic na bohy.

sat
02-04-2007, 12:12
... do zbierania na bohy przyda sie postman quest, bo tam jest od cholery long swordow :]

--Cienius--
02-04-2007, 15:00
zawsze sadze ze two handed weapong duzo lepszy jest na fortece takto sie meczysz a scouty i tak przebijaja shielda itd boh obowiazkowo

Vil
02-04-2007, 15:52
a scouty i tak przebijaja shielda itd boh obowiazkowo

ktos tu chyba nigdy nie walczyl ze scoutami ..

BaxCrow
08-04-2007, 19:46
Uważam, że jak narazie Elf Fortess ci nie będzie służyło z dobre miejsce do expa.
Do 35 albo chociaż 30 powinieneś expić na Katedrze. Exp jest dobry, loot też całkiem sympatyczny i rzadko kiedy idzie UH. Teraz wszyscy obawiają się GS'a po drodze, ale żeby na niego wpaść to naprawdę trzeba być kretynem do potęgi, bo wystarczy iść pomiędzy Pohem a Linią rzeki idealnie po środku i na GS'a nie natrafisz, no chyba, że będzie zlurowany, ale 20 knight z uhami spokojnie da rade uciec.