zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Szkoła maklerów- nabór zamknięty.

Hegemmon
02-04-2007, 01:53
Z żalem musimy poinformować wszystkich zainteresowanych graniem na giełdzie, że zostali umyślnie, z pełną premedytacją i do tego z uśmiechem na naszych twarzach, wprowadzeni w błąd.

Wszystkich tych, którzy myśleli o staniu się właścicielem kawała CipSoftu, na pewno rozczaruje fakt, iż twórcy Tibii nie zamierzają wystawiać nawet jednej tysięcznej części swojej firmy na giełdę. Zawartość poprzedniego została wyssana z palców moderatorów, którzy czerpali dziką radość, że tego jednego dnia w roku (1 kwiecień rzecz jasna) w którym to mogą robić Was, drogich użytkowników, w balona, będąc jednocześnie usprawiedliwionymi ideą podtrzymywania świeckiej tradycji robienia ludzi w konia, bądź jak kto woli- nabijania ich w butelkę.

Mamy nadzieję, że w tej butelce, drogi użytkowniku, jest ci równie wesoło co nam, skromnym moderatorom, którzy, nie licząc dnia pierwszego kwietnia, są rzetelnym źródłem informacji.

Chcielibyśmy z tego miejsca także serdecznie podziękować wszystkim tym, którzy dzięki swojemu słabo rozwiniętemu wyczuciu sytuacji, próbowali odebrać nam radość nabijania Was w butelkę. Nie znacie się na rzeczy i za to lubimy was mniej ;)

W imieniu drogich, i zawsze chętnych przy udzieleniu pomocy, bądź wręczeniu bana na forum, moderatorów i administratorów serwisu tibia.pl, pragnę życzyć wam udanej wiosny!
Do zobaczenia w następny Prima Aprilis!

P.S. Z Vil to też była ściema...

Ksuri
02-04-2007, 07:45
Gratuluje!
To był dobry wkręt, ale na szczęście nie dałem się nabrać :p

Lupil
02-04-2007, 08:07
To było niezłe, zdecydowanie lepszy niż na org.pl :0

Gallar
02-04-2007, 08:22
W tym roku wręcz debilny prima aprillisowy kawał mieliście.
Nic śmiesznego, nic zabawnego, nic fajnego.
Bue.

shadow1230
02-04-2007, 08:34
Ale wiele osób się wkręciło, choć podejrzewam, iż i tak wszyscy będą pisać "W ogóle się nie nabrałem itp"

Cashtan
02-04-2007, 08:39
@up
Dokladnie, wszyscy klikaja ze sie nie dali nabrac (juz duzo osob kliknelo) a wystarczy spojrzec na komenty w tamtym temacie..
Ja kliknalem ze sie dalem :P

Misza
02-04-2007, 08:45
Zgadzam się z Gallarem, kawał głupi i nudny. Zbyt egzotycznie to brzmiało, by było prawdą. Już TORG się lepiej postarał, tam się po części nawet nabrałem. Może za rok...?

Vasali
02-04-2007, 08:46
Gdy zaczynałem czytać ten temat coś mi nie grało i już na innej stronie spotkałem się z żartem na 1 kwietnia, a jeżeli dobrze pamiętałem to co rok jakiś miły żart modki sobie robią :P Miałem zamiar w tamtym temacie wpisać Prima Aprilis ale był już zamknięty :P

Bikstopa Reaktywacja
02-04-2007, 08:57
lol, to było oczywiste że na takich warunkach nie wejdą na giełdę.
Tylko co z wyjaśnieniem 2 żartu, o handlowaniu kontem moda ? :> =]

..::QRAS::..
02-04-2007, 09:04
hoh ciekawe co za glupote wymysla za rok xD

rezydent
02-04-2007, 09:07
rok temu prima aprilis się źle skończył... stamina!!! (z tego co pamiętam to rok temu był kawał o updacie, że wprowadzą staminę... cip przeczytał i wziął z tego pomysł)

Michoss
02-04-2007, 09:16
Ja się nie dałem nabrać. Ba, powiem nawet, że siadając do PeCeta pomyślałem "Wejdę na tibie sprawdzić co w ten primaaprylis napisali" xP
Chciałem nawet napisać, ale pech chciał że po un-banie siadłem dopiero po 12

PS. Jeśli nie wierzycie, to może Ashlon będzie miły i walnie tu cytat ze skrzynki xP

PierwszyRycerz
02-04-2007, 09:17
Hehhe bez kitu :D fajny kawal :P ale zeby sie niesprawdzil jak rok temu :) szczerze dalem sie nabrac :p

-=DanieL=-
02-04-2007, 09:18
głuptaski chcieli nabrać takiego starego pryka forumowego jak ja :< (hahaha nie udało się xd)

Liis
02-04-2007, 09:28
Jak przeczytałem o grafice 3D to odrazu wiedzalem :baby: :baby:

Mateusz the vampire
02-04-2007, 10:04
A ja zawsze myślałem że to CipSoft miał poczucie humoru :]

na początku dałem się nabrać bo mi kalendarz xp nie działał ;]

Batiar
02-04-2007, 10:04
no, mój kumpel GM, potwierdził też. Powiedział, że mają być duże zmiany, nie tylko z grafiką xd

wg nieoficjalnych zródeł dowiedziałem się, że kurs jednej akcji ma wynosić nie 0,25 euro, a 5 euro.

Komentarz z tematu primaaprilisowego :D

Klikaczz
02-04-2007, 10:25
nudny kawał ale jak czytałem komentarze to miałem kupe śmiechu:) Congratulations dla modków. wymyślcie za rok tylko coś lepszego:P

zoliax
02-04-2007, 10:48
Nabiliście mnie w butelkę. Czuję się jak dżin. Życzeń nie spełniam. Cóż... jakoś ten pierwszy kwietnia mi umknął, nikt dowcipów nie robił, to nie skojarzyłem.:D
Na Tibię 3D nie dałem się nabrać, to za duża zmiana... już kiedyś o tym była mowa... W Tibii mamy długość, szerokość, głębokość, więc niby trójwymiar... niektóre graficzki są naprawdę ładne, więc nie mógł ich laik robić... CipSoft mógłby szukać kogoś jeszcze do grafik. :D
Za to na handel kontem Vila dałem się złapać. Kopara mi opadła... Tak jak na giełdę... nie znam się na tym, więc nie było podejrzeń. Jednak po wejściu na forum, po obadaniu komentarzy wszystko się rozjaśniało... Vil nawet nie miał bana pierwszego kwietnia. :D Jakieś niedopatrzenie?:>

a.X.e
02-04-2007, 11:03
eeeee ... ;] Tibia w 3D? Nie przeszło by ... Za dużo osób przestało by grać ;]

Aneviv
02-04-2007, 11:23
:) Ja żałuje że z tą giełdą to żart z chęcią bym kupił akcje Cipsoftu:(

OnlyShadow
02-04-2007, 11:27
Rok temu był lepszy. Teraz nie dało się nabrać.

Hegemmon
02-04-2007, 12:19
jak pokazuje sonda, kilka osób dało się wkręcić :P
zawsze się ktoś znajdzie ;) Jednak niewielu wyłapało groźbę, jaką zwiastował żart O.o
Co do Vil- to też żart oczywiście
Co do zeszłorocznego żartu- co rok sobie powtarzamy, że wykrakaliśmy, dlatego też w tym roku nie było nic o rewelacyjnych gadżetach w grze.

cinek$
02-04-2007, 12:32
hehe.ja niestety dałem się nabrać :P

Sozemego
02-04-2007, 14:15
To dlatego skasowali moj post ;<
jak w ogole mozna bylo sie nabrac na COKOLWIEK tego dnia ?

Atenis
02-04-2007, 14:18
Ja nie będę oszukiwał :) Bo dałem się wrobić i już myślałem o strasznej przyszłości Tibii :p

Bartss
02-04-2007, 14:22
Wszystkich tych, którzy myśleli o staniu się właścicielem kawała CipSoftu...

Sadze, ze autor mial na mysli "kawałka" :p

matiiii
02-04-2007, 14:30
Myślałem że to prawda;) Nigdy bym się nie spodziewał że był to kawał. Orginalny żart. W sondzie zagłosowałem na 'tak'.

Co do użytkowników co zagłosowali na 'nie':
Najpierw się nabieracie a teraz wmawiacie sobie i nam że wy o wszystkim wiedzieliście. Szczerze? Żal mi takich.:)

Karl0ss
02-04-2007, 14:36
Uprzejmie ogłaszam, że posty które mówiły o tym, że to "prima" były "wyrzucane" (nie było śladu), jakby co mogę dać screena, że dostałem ostrzeżenie za "psucie zabawy" XD.

Pozdrawiam

Marciniek
02-04-2007, 14:51
W moim odczuciu żart miał nastraszyć nas, że się zapowiada koniec Tibii, jaką znamy, z powodu wyjscia na giełde. Gdy niepowołane osoby by weszły w posiadanie pakietów kontrolnych to działoby się, że hoho...

Cosik
02-04-2007, 14:56
To było wiadome:). Tylko żeby się to nie sprawdziło jak z staminą :p

Tom The Tanner
02-04-2007, 15:14
Hmm... usuwaliście posty userów, którzy uważali news za żart. ;) Ciekawe... czy tego też. xDD

Vial

Dr.Unknown
02-04-2007, 15:21
News (żartem tego nie nazwę) był po prostu żałosny. Można było wymyślić setki lepszych, na dodatek wasze genialne kasowanie postów tylko potwierdzało, że to niewinny 'rzarcik hehehe'. Co do ludzi mówiących "wielu ludzi się nabrało" - cóż, resztę postów skasowano.

P.S: Brakuje w sondzie opcji "Nie lubię, jak ktoś ma mnie za debila".

Xeal
02-04-2007, 15:26
NIe taki straszny ten Zart Xd napewno wielu uzytkownikow swiata tibi się nabralo ale i czym tu sie mozna nabrac? Gielda jak gielda na tej stronie polityki nigdy nic wiadomo..B)

Dabeko
02-04-2007, 15:26
Żart był nawet nawet, ale mógł by być lepszy...
No mamy nadzieje że za rok będzie lepiej :confused:

Zillek Edonek
02-04-2007, 15:31
News (żartem tego nie nazwę) był po prostu żałosny. Można było wymyślić setki lepszych, na dodatek wasze genialne kasowanie postów tylko potwierdzało, że to niewinny 'rzarcik hehehe'. Co do ludzi mówiących "wielu ludzi się nabrało" - cóż, resztę postów skasowano.

Popieram , ten "żart" był żałosny , kto by się dał nabrać , że Tibia będzie miała grafikę 3D?

EliO50532
02-04-2007, 15:33
;) !no jasne to było wiadome!!!!!!!!!!!:)

Zummer
02-04-2007, 15:52
Żart był troche tani. A to z Vilem też była ściema ?

wiesiekrozjabiaka
02-04-2007, 15:54
ey qrwa kazdy mowi ze sie nie nabral a na serio to pewnie tak i teraz klamie . ja sie nabralem i myslalem ze to prawda szkoda ze nie prawda

ZdicH
02-04-2007, 15:55
fajne to bylo :) ale i tak nieporuszylo mnie zabardzo bo to sprawa cipsoftu nie moja a ja na gilde pakowac sie niechce a ze by zbankrutowali bym znalaz inna gierke albo bbym krzeselkiem kompa ubil bo tibia mi nie wchodzi :)

Rybzor
02-04-2007, 15:55
Łe, ja sie ani nie dalem nabrać, ani nie nie nabrałem, miałem to gdzieś ten cały nius, bo zamknęli go, zanim zdażylem sie wypowiedzieć! :(.

Alanus Lutinum
02-04-2007, 16:34
Ja mówię od razu, że się nie nabrałem, ponieważ w 1 kwietnia w nic nie wierzę. Wszedłem na stronkę i wiedziałem, że zobaczę newsa, który okaże się żartem. Z moderatorem, to wiem, że tibia.pl daoje moderatora tylko zaufanym użytkownikom. Z akcjami to nawet myślałem, że to prawda, ale przypomnialem sobie, że to 1 kwietnia, a więc nie uwierze dopóki nie zobaczę. A 3D to już zaczynałem myśleć, że to juz nie żart tylko prawda, ale zaś sobie o tym przypomniałem :).

Razzmi
02-04-2007, 17:06
zalosny ten zart. torg mial duuuuuuuzo lepszy

EliO50532
02-04-2007, 17:08
ej jak sie zalogować na tibi bo nie wiem jak a chce se w nią pograć!!!!!!!!!!!!;) ;)
prosze odpowiedzieć ktoś!!!!!!!

Mroku
02-04-2007, 17:08
ja wiedzialem ,ze to zart jak tylko przeczytalem ,a usuniecie moich postow tylko to potwierdzilo x.x

EliO50532
02-04-2007, 17:16
kurcze no nich mi ktoś wkońcu napisze jak sie zalogować na tibi żeby grac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Elvena
02-04-2007, 17:24
Jak przeczytałem o grafice 3D to odrazu wiedzalem :baby: :baby:

A z tym to się akurat mylisz - wejdź sobie na stronę Cipsoftu, przełącz język na niemiecki i sprawdź dział z ofertami pracy ..poszukują grafika 3D..

Misza
02-04-2007, 17:39
A to jednak Vil nie próbował sprzedać konta? No dobra, to tu mnie macie...
Ale z giełdą się nie nabrałem.

Sir'Matek
02-04-2007, 18:05
Kto by nie chcial zostac wlascicielem udzialow cipsoftu ^^
Gratuluje zartu, ale tekst byl podejzany, po zadlugi :p. W ogole troche tam bylo rzeczy udowadniajacych ze to zart, w kazdym badz razie jest i sie go niezapomni.

@Hagemmon
Wiem ze sie tym nie zajmujesz, ale moglbys jakiemus medatorowi powiedziec co z dzialem i newsem na stronie "Advensy polakow" lub "Nasze dalsze osiagniecia" jak kto woli?
Chcialem zwrocic temu uwage, bo dosc dawno tego juz nie bylo a milo sie na to patrzy (jak dla mnie ;] )

Pozdro

Rivex
02-04-2007, 18:10
Hehe, można się nabrać i ja się nabrałem:) ale genialnie zrobili na tibia.org.pl, nie wiedzialem co się dzieje:p

Str4t0s
02-04-2007, 18:14
tym razem sie nie nabralem. Musicie sie bardziej starnąć.
Ps : czy to z vilem to prawda?

Zdjecia_rar
02-04-2007, 18:45
To było niezłe, zdecydowanie lepszy niż na org.pl :0
AHAHAAHAHAA.

@
ten zart primaapriliowy byl moim zdaniem zalosny.

nie, nie dalem sie nabrac.

p.s. zarowno na tym, jak i na innym forum.

Lord Wardi
02-04-2007, 18:58
A ja dałem się nabrać :P Przyznaje się xD

Del'Khaos
02-04-2007, 19:32
Nie dałem się nabrać na giełdę, ale dałem na Vila.

Morgaroth
02-04-2007, 19:34
Coś mi się wydaje, że wymyślaliście ten żart na ostatnią chwilę. Nabrałbym się, gdybyście byli szybsi od tibia.org :D Na następny raz radzę dać newsa wcześniej.

Aex
02-04-2007, 19:38
No fakt.. nabrałem się

Nie znacie się na rzeczy i za to lubimy was mniej ;)

Do zobaczenia w następny Prima Aprilis!

..buuu, teraz 3 dni jak struty będę chodził ...

Ricalone
02-04-2007, 19:40
w zeszłym roku był lepszy kawał (który sie sprawdził) xD

Czarna_Mamba
02-04-2007, 19:40
Ładnie to tak robić ludzi w bambuko?

Sorcer_Pips
02-04-2007, 19:58
A ja wczoraj napisałem w tamtym poście że to kawał prima aprilisowy i go odrazu usunęliście... żal po prostu, napisałem tak bo to samo było rok temu... tylko że rok temu napisaliście o staminie do gry i cipsoft musiał to przeczytać i to zrobić xd oby przez was nie zrobili tibi 3D xD ale i tak żal...

little_jasio
02-04-2007, 19:58
wszyscy piszą ze sie nie nabrali, a nabralo sie 95% osob w tym ja :)

Don^Mokate
02-04-2007, 20:14
ja sie nie nabralem bo mam nawyk nie wierzenia w nic 1. kwietnia, kazdy inny dzien i bym uwierzyl, nie wierzylem nawet w zloty medal sawrymowicza

Etoric
02-04-2007, 21:09
hahah nie wiem kto mogł się nabrać ;S chyba ktoś w sobote zainstalował tibie a w niedziele pierwszy raz w życiu wszedł na forum

Always hunted
02-04-2007, 21:18
Z roku na rok wasze żarty są coraz gorszej jakości, ten nawet nie wywołał uśmiechu na mojej twarzy, nie dałem się też nabrać.

Pfff, zróbcie coś bardziej subtelniejszego....

Poprostu Pitbul
02-04-2007, 21:42
Ładnie to tak robić ludzi w bambuko?

Bambucza?
Na to że Cipsoft sprzedaje udziały na giełdzie było żałosne. Lecz to z Vilem nawet mnie wkręciło:P.

Tristo
02-04-2007, 22:00
@up
Dokladnie, wszyscy klikaja ze sie nie dali nabrac (juz duzo osob kliknelo) a wystarczy spojrzec na komenty w tamtym temacie..
Ja kliknalem ze sie dalem :P

mysle ze to nie jest dokladnie tak.. jestem pewien ze wielu uzytkownikow dalo posty iz tez by chcieli wykupic akcje itd itp aby jeszcze bardziej utwierdzic w przekonaniu tych mniej bystrych ze to zart i bawic sie wraz z modkami;)

hej Hegemmon!wspomniales ze gielda to zart ale nie skomentowales oskarzen w strone Vila.. albo zapomnailes,albo.. swiat oszalal:D

Baniaaaa
02-04-2007, 22:38
Dałem sie nabrac, lecz nie pasowalo mi to ze tibia w 3D :) :)

Moim zdaniem joke lepszy od tego na konkurencyjnej stronie :)

Vevi
02-04-2007, 23:24
Hmm... xD...
Jezeli chodzi o gielde, szybko przypomnialem sobie, ze to Prima Aprillis... ale z poczatku uwierzylem xD

Jezeli chodzi o Villa to myslalem, ze to prawda <lol2> xD

W sumie ten z tibia org... dalem sie nabrac xD

Rademer
02-04-2007, 23:36
Hagemmon... niewiem z czego masz podiete jak to CipSoft zorganizowal a nie ty, wiec niewiem z czego sie smiejesz i radujesz jak nic w tym nie zrobiles, tylko myslisz, ze jak jestes modem forum to cos znaczysz w normalnej tibii... dla mnie ten zart byl gupi i wkurzajacy jak niektorzy juz powiedzieli. Wkurzajacy dlatego ze dalem sie nabrac X(

Hegemmon
03-04-2007, 00:03
Hagemmon... niewiem z czego masz podiete jak to CipSoft zorganizowal a nie ty, wiec niewiem z czego sie smiejesz i radujesz jak nic w tym nie zrobiles, tylko myslisz, ze jak jestes modem forum to cos znaczysz w normalnej tibii... dla mnie ten zart byl gupi i wkurzajacy jak niektorzy juz powiedzieli. Wkurzajacy dlatego ze dalem sie nabrac X(
hehe, nie ma to jak zakompleksiony dzieciak, którego duma została urażona.
Nic nie zrobiłem w czym?
Fakt, to nie ja wymyśliłem Tibię, ale co to ma do rzeczy?
Joke wymyśliłem ja i jestem z niego zadowolony. Dawanie drugiego fake tesera pod rząd byłoby nieco lamerskie nie sądzicie? tibianews.net mieli blizzarda, my giełdę. tibia.org.pl mieli co tam mieli i nie po co tak wielu się pluje?

Poza tym, jak pokazuje sonda, żart się udał. Nie da się nabrać wszystkich ale przynajmniej połowa z was uwierzyła w newsa przynajmniej przez chwilę.

P.S. miło by było, gdybyś poprawnie potrafił skopiować czyjś nick wiesz?

pavelek
03-04-2007, 00:43
na tibia.org.pl zdecydowania 1 kwietnia byl lepiej urzadzany, ale zeby zobaczyc tego konsekwencje wystarczy przeczytac najnowszego newsa tam, a propo tej gieldy, to wcale najglupszy pomysl nie ejst, ale wam drogi tibia.pl team nie wyszedl ten kawal ^^

Chemi
03-04-2007, 11:31
dobre:D hehe pociesze sie tym ze ja tez kogos nabralem :D:D :cup: :evul:

Hegemmon
03-04-2007, 14:49
ogólnie chodzi o to, że ja mam wyrzuty sumienia za ostatni PA joke... większość się sprawdziła nie? Dlatego w tym roku nie było nic bezpośredniego o grze.... bo byśmy znów wykrakali i co by było?

SzmelinS
03-04-2007, 14:53
yyy a ja nie wchodziłem w ten dzień na tibia.pl xD Mój kumpel poj...ny dowcip zrobil... Obudzil sie rano i zaczął wrzeszczeć że dom mu się pali. Rodziców obudzil zaczeli pytać gdzie? jedna z jego sióstr się popłakała a po jakis 2 min. powiedzial "Primma Aprillis" >.<

Frezer
03-04-2007, 15:31
ja sie dałęm w 100% nabrać xD powaga XD8o

Zdjecia_rar
03-04-2007, 15:47
na tibia.org.pl zdecydowania 1 kwietnia byl lepiej urzadzany, ale zeby zobaczyc tego konsekwencje wystarczy przeczytac najnowszego newsa tam,
czyzby?
Powiem od razu - backup forum nie ma zadnego zwiazku z zartem prima aprilisowym.
10 znakow.

@EDIT
Cipsoft wchodzi na gielde - nie no, ubaw po pachy.

grzes227
03-04-2007, 18:41
tibia to gówno i mama jej nie kocha i koza ssie jej matce

Deox
03-04-2007, 18:58
na początku tak ale potem~

hehe niezły żarcik

Sucior
03-04-2007, 19:38
ee . bylo by lepiej gdyby Admini nie usuwali postow w których odkryto ich 'świenty' prima aprilisowy żart :D
ktory tak naprawde byl mało śmieszny i wg . mnie , nie wiem jak można było nabrać się na takie coś...

broclin
03-04-2007, 19:58
Dużo lepszy kawał niż ten co zgotowała tibia.org.pl ... Durnie mają teraz problem z forum :P

dogmeat
03-04-2007, 20:30
Dałem się nabrać, pewnie jak większość. Ale nie chcą się przyznać :)
Wiedziałem, że to 1 kwietnia, więc uważałem. Tyle, że uznałem, że sprawa z Vilem jest PA, a reszta w takim razie musi być na serio :D
A komentarze jeszcze bardziej mnie utwierdzały w tym, że to nie żart.
Że też nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić na tibia.com ;)

Baartoss
03-04-2007, 21:25
Muahhaahahhaha... Ale się uśmiałem, cóż za wkręt... Tak beznadziejny, że nie warty komenta ale nie wytrzymałem -.- żal.pl/br/de i ogólnie żałosny żart. Ach... ten Tibijski humor muahahahahahaha xd PzDr

hide
03-04-2007, 21:56
" Co do użytkowników co zagłosowali na 'nie':
Najpierw się nabieracie a teraz wmawiacie sobie i nam że wy o wszystkim wiedzieliście. Szczerze? Żal mi takich.:)"

Żal mi ludzi którzy mają w prawym dolnym rogu ekranu datę i godzinę i nadal nie wiedzą co to za dzień...

Twoj_Miszcz
03-04-2007, 22:17
Tibia 3D...i wszystko jasne o co kaman :confused:

Elevarm
04-04-2007, 16:05
Ci którzy doskonale się orientują w temacie rynków papierów wartościowych mogli co najwyżej uśmiechnąć się z politowaniem, a dla takich 15latków żart i jego możliwe konsekwencje i tak były nie do końca zrozumiałe.

No ale lepsze to niż ta totalna porażka na org.pl...

Goku_Sayian
04-04-2007, 17:18
ehh, menele :P tez sie dalem nabrac, ale w jakim stylu xD, chcialem sciagnac MC ^^ to wszedlem na torga a tu hack, tak sie wkurzylem ze nawet nie przypuszczalem iz to moze byc zarcik :P a na tibia.pl nie wchodzilem :P

Drakonir
04-04-2007, 18:51
W sondzie wybrałem trzecią opcję:p
ps: kto to jest vil:confused:
@Down
ty

Dartra_rokstayrers
04-04-2007, 20:18
W sondzie wybrałem trzecią opcję:p
ps: kto to jest vil:confused:

Vil to moderator...

Ja sie nie dałem nabrać a żem sie ucieszył ze to żart był 1 raz co sie wkręcić nie ałem xD

zalfik
05-04-2007, 08:23
Jeszcze raz napisze, ze zart byl kiepsciutki. org.pl znow Was przebili o ;)

Drakonir
05-04-2007, 09:48
@Up
Chyba żartujesz...

Eye
05-04-2007, 11:06
he he... jedyne co mi niepasowało to fragment o Akcji cipsoftu, ktory potrzebuje zastrzyku pienidzy (sa dziani, nic wedlug mnei nie potrzebhuja :P) i te 3D... nawet ostatnio była taka sonda na tibi.com i gracze mowili ze nie chca zbyt radykalnych zmian grafiki etc. W sumei przwie sie nabralem, ale rozwazylem caly tekst i stwierdzilem ze to musi byc jakas plotka, choc bylo napisane iz nie jest nia... zupelnie zapomnialem ze na www.tibi.pl tez moze byc obchodzony prima aprilis :P:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: super pomysl... a z banem modka myslslem ze to serio ;/ (zdziwila mnie tlyko "sprzedaz konta na forum ") ale pomyslalem, ze nigdy nic nie wiaodsmo :P

mikolaj.daczka
05-04-2007, 13:08
mam tylko nadzieję że z tymi pracami CipSoftu nad grafiką 3d, to też była ściema :p

Zdjecia_rar
05-04-2007, 13:19
@Up
Chyba żartujesz...

ale to jest prawda.

ten zart byl arcybanalnie zalosny.

@down
jakie np ?

Bambuko
05-04-2007, 13:56
A żart org.pl był jeszcze gorszy. Nawet sami go nie wymyślili, bo niektóre serwisy robią podobne już od paru lat na 1 kwietnia.