Pokaż pełną wersje : Prima Aprilis - co zrobiliście ?
Jak w temacie, jaki numer i komu wykręciliście w niedzielę, może być też z prima aprilis rok temu, dwa itd.
Jakoś wczoraj nie miałem ochoty zbytnio kogoś nabierać, a rok temu hmm coś na pewno zrobiłem, jak mi się przypomni to napiszę B)
-=DanieL=-
02-04-2007, 16:18
super spamerski temat111!
ja osobiście oszukałem mame, że oddałem kau na podłoge i uwierzyla : )
Szalony Nurkowiec
02-04-2007, 16:22
Ja stojąc na dachu nasikałem bratu na głowę i przeprosiłem, mówiąc, że sok mi się wylał (trzymałem w ręku). Idiota uwierzył i dopiero po godzinie poszedł się obmyć, waliło od niego, a on sam jakoś nie poszuł, jeah :D
ja nic w zasadzie, a moja panna zadzwoniła do mnie i oświadczyła że zostanę ojcem.
Jak jedliśmy obiad, to tata powiedział, że ziemniaki mało słone są i powiedziałem, że to Janek (brat) wsypał cukier do solniczki, bo chciał dowcip zrobić i mama posłodziła przez to. Tata przerażony patrzy na talerz, a ja mówię, że prima aprilis. Miał ktoś lepsze? :D
Alanus Lutinum
02-04-2007, 16:37
Ja się tylko śmiałem z tego co robią w telewizji. (np na tvp1 facetowi podmienili głos na babę, a babie na faceta)
Podchodziłem do kumpli z tekstem "Ty, wiesz czyja to empetrója leży w śmietniku?".
Nic tylko patrzeć jak 3/4 zagląda do śmietnika ^^ (wysoki poziom humoru r0x0r)
Albo otworzyłem naszą kanciape i pytałem się każdego "Czy ty przypadkiem nie twój plecak?". Niestety tylko jedna osoba tam wlazła ^^ i sobię troche posiedziała :>
No i jeszcze pomazałem kolesiowi markerem szyje, powiedziałem, że to prima aprilis... Uwierzył, że robiłem to zamkniętym mazakiem, a prawda była taka, że przez cały dzień łaził z brudną szyją :D
Co zrobiłem? Zignorowałem -,-
Podchodziłem do kumpli z tekstem "Ty, wiesz czyja to empetrója leży w śmietniku?".
Nic tylko patrzeć jak 3/4 zagląda do śmietnika ^^ (wysoki poziom humoru r0x0r)
Albo otworzyłem naszą kanciape i pytałem się każdego "Czy ty przypadkiem nie twój plecak?". Niestety tylko jedna osoba tam wlazła ^^ i sobię troche posiedziała :>
No i jeszcze pomazałem kolesiowi markerem szyje, powiedziałem, że to prima aprilis... Uwierzył, że robiłem to zamkniętym mazakiem, a prawda była taka, że przez cały dzień łaził z brudną szyją :D
Eee... Byłeś wczoraj w szkole? Przecież PRIMA aprilis jest PIERWSZEGO.
Dr.Unknown
02-04-2007, 17:03
A szkółka niedzielna?
@down
A dziadek żyje?
Złożyłem życzenia urodzinowe dla dziadka.
Włożyłem sztuczna kupę ( patrz - Allegro ) do buta brata.
Kompletnie nic nie zrobilem, wlasciwie zapomnialem, ze wczoraj byl Prima...
Ja trochę w "stylu" Kulikosa (a wiesz czyje XXX leży w śmietniku itp.). Oraz bardzo wysoko poziomowy mega evul: do Brata: "Wiesz, po dogłębnym przemyśleniu uważam, że jednak jesteś mądry" Brat O.O, a Ja dodaje " Prima Aprilis" xd. A tak to nic szczególnego.
Pozdrawiam
Zillek Edonek
02-04-2007, 17:24
Mógł to zrobić w zeszłym roku.
Jako, że mieszkam na 10 piętrze, z samego rana, jak rodzice wstali, napisałem kartkę, że mam dość tego marnego życia i, że ich bardzo kocham, położyłem ją na biurku, otworzyłem okno i schowałem się w szafie. Jak mama weszła do pokoju, przerażona zawołała ojca, a ten jak gdyby nigdy nic otworzył szafę i powiedział, że stare jak świat :<
Powiedziałem swojej mamie, że będzie babcią ;S
Niezły polew z niej miałem, uwierzyła : D
Jasny gwint! Jaki my dziś mamy dzień?!
Tak naprawde to trv ludzie obchodzą wszystkie święta o dzień później i nabijają się z tego, że inni robią inaczej. (czyt. zapomniałem wczoraj więc nadrabiam dzisiaj. Mają większego wała bo nie ma podejrzeń o dżołka :D)
Zillek Edonek
02-04-2007, 17:53
Jako, że mieszkam na 10 piętrze, z samego rana, jak rodzice wstali, napisałem kartkę, że mam dość tego marnego życia i, że ich bardzo kocham, położyłem ją na biurku, otworzyłem okno i schowałem się w szafie. Jak mama weszła do pokoju, przerażona zawołała ojca, a ten jak gdyby nigdy nic otworzył szafę i powiedział, że stare jak świat :<
Trzeba było szybko się ubrać i poczekać za dzrzwiami:p
powiedzialem ze router dymi. Ojciec od razu sie zerwal i polecial ;)
Czarna_Mamba
02-04-2007, 19:10
Ja podałam siostrze fałszywy rozkład mszy niedzielnych, więc trochę postała na podwórku.
A z poprzednich lat? Miałam dość dziwaczne poczucie humoru, więc albo udawałam nagły atak padaczki, albo wlewałam tabasco do soku pomidorowego.
Magdaw92
02-04-2007, 19:22
Spałam tej nocy u znajomych, to mi rano zabrali i schowali wszystkie rzeczy i musiałam wracać do domu w bluzce, a mieszkam dwie ulice dalej ;P
Walekifa
02-04-2007, 19:24
Wmówiłem połowie moich znajomych,że nowa grafika do kompa będzie,ale elo ; p
Pamiętajcie jeżeli macie 13 lat i macie brata, który ma 25, NIGDY, ale to nigdy nie mówcie, że jego płyta z oryginalnym Windowsem Vista Premium jest złamana i nie pokazujcie mu złamanej czystej płyty. No chyba, że jesteście masochistami.
miazdzyryjek
02-04-2007, 19:43
mi dziewczyna wykrecila numer.. zadzwonila do mnie i powiedziala ze jest w ciazy.. do smiechu to mi nie bylo, dopuki nie dowiedzialem sie ze jest 1 kwietnia :D
Czarna_Mamba
02-04-2007, 19:46
No ba. Max, gorzej, gdy masz starszą siostrę i powiesz jej, że niechcący skasowało się jej prace magisterską z komputera. Dowcip sprzed paru lat.
Walekifa
02-04-2007, 19:46
@ UP UP
A ile masz lat? Bum bum było? Bo z palcem to chyba w ciąży być nie może,więc żal mi wszystkich 11-16 latków którzy takie rzeczy opowiadają.Oczywiście nie mówię tutaj o tobie,ale zapewne też wała wkręcasz.
Kwadratowe Koło
02-04-2007, 20:38
@up
On tera powie 'prima aprilis!1 nabralem walekife!'
@top
Na forum grupy teatralnej do ktorej naleze taka jatke zapuscilem! Ze odchodze, ze chuje wszyscy, tak ich zbeszczescilem itd. A dzisiaj lol, niezbyt im bylo do smiehcu : /
Ja powiedzialem matce ze moje slonko jest w ciazy, rok temu sie nabrala, teraz nie ;P
Zillek Edonek
02-04-2007, 21:59
Pamiętajcie jeżeli macie 13 lat i macie brata, który ma 25, NIGDY, ale to nigdy nie mówcie, że jego płyta z oryginalnym Windowsem Vista Premium jest złamana i nie pokazujcie mu złamanej czystej płyty. No chyba, że jesteście masochistami.
Kilka chwytów Dżudo , pare tygodni na kursie zapasów , troche szczęścia , i da się przeżyć taką akcję ;)
właściwie to nic no ale..
powiedziałem tacie że aułeto sie zepsuło a mamie że brat sie aułutem rozbił a kumplowi ze postać mi hackneli (troche sie przeją);)
edit:
Bambuko nie jestem analfabeta aułeto napisałem specjalnie a przecinków pisząc w necie nie używam czesto (może powinienem zacząć?) polskich znakó tez nie używam
Aval'yah
02-04-2007, 22:40
Zrobiłem "plakat" koncertu My Chemical Romance w Polsce i dodałem info na last.fm po czym wrzuciłem to na jakieś emo-forum
Część się nabarała, lol.
dego, nie nabierzesz mnie, że jesteś analfabetą.
King Mati
03-04-2007, 06:19
A ja sobie zapomnialem :(:(
Sozemego
03-04-2007, 13:23
Nic nie zrobilem, bo jaki w tym sens. Wiekszosc ludzi wie, ze skoro jest prima aprillis to nie warto w nic wierzyc(chociaz sadzac po tym co piszecie to jednak nie...). Mnie tez nikt na nic nie nabral, dlaczego? Powod jest wyzej. Imho, bezuzyteczne "swieto", jak robic zarty skoro wszyscy sie ich spodziewaja ? ;S
Btw, wydaje mi sie, ze dobry zart rok temu wymyslilem, ale nigdy nie udalo mi sie go wprowadzic w zycie. Wchodzisz do pokoju rodzicow z kumplem i twierdzisz, ze jest ci przykro, ale jestes gejem a to twoj partner. Ciekawe co by zrobili xd
Chodzi właśnie o to, żeby ich nabrać. Spodziewają, się, ale może się udać. I wtedy się cieszysz, bo nabrać jest trudniej, niż zwykle.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.