zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak Expić sorcem?

Sniper'Blood bro
02-04-2007, 20:26
Mam sorca level 29 i niemam pojecia co zrobic zeby jak najszybciej wbic level 60
jezeli ktos umie sorcem szybko wbic lv 30-60 niech mi powie na jakich potworach najszybciej sie expi na poszczegulnych levelach...
dziekuje za uwage :)

Sunblade Fun
02-04-2007, 20:37
Szybko wbijesz taki lvl na guardach. Im większy lvl tym na wyższe spawny możesz chodzić. A jeśli posiadasz pacca, to na tym 29 lvl exp na tar tomb -2, z monkiem do około 40 lvla, a potem z zsumowanym dsem możesz expić na -3. A na około 50 lvl już bez summonów na -3. Ten sposób expa który ci napisałem, sam wystestowałem i jest wg. mnie dośc szybki i opłacalny.

Maxioris
02-04-2007, 20:38
Do 33 poziomu, exp na cyclopach w mount sternum.
Do 45 biegać możesz na gaurdah w kazz, a jak kupisz PACC, to z blokerem + jeszcze 1 shooterem (najlepiej druid ;)), możesz od 40 bić hydry z woi + 2 dsy.
A jeśeli nei masz pacca, to można też po POHu latać, tylko miej t ringa jakby Old Widow był ;] Ostatnio mi kumpla ubił :P

Palladyn von hellgate
02-04-2007, 20:38
dobij szybko do 33 lv i z woi po tombach lataj lub guardy :] od ok 45 tar tomb -3

Sniper'Blood bro
02-04-2007, 20:40
tam mowisz szybki exp?
z monkami szybko sie expi??
bylem tam i dla mnie nudy :P spx to ide jeszcze raz jak macie jeszcze jakies patenty to prosilbym sie wypowiadac :D
guardy - sux - przez pk teamy :) ale jak bede tam szedl to moze z jakas obstawa :PP narazie musze powascic na tar tomb lub cyclo :D zmonkami wastu niema ale nudy :)

LookamZzaRogu
02-04-2007, 20:44
Drogi Sniper'Blood bro, czy wiesz po co pisane są poradniki? Po to, aby ludzie tacy jak ty nie tworzyli nowych tematów i nie zaśmiecali forum! Jeśli chcesz się dowiedzieć nieco o profesji Sorcerer, to zajrzyj do tego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122495 :)

Pozdrowienia, LookamZzaRogu

PS: Czy tak trudno jest użyć opcji "szukaj"?

Sniper'Blood bro
02-04-2007, 20:49
drogi LokamZzaRogu
wyszukiwalem expienie sorcem szybkie expienie i tyle kombinacji tego wyszukiwalem ze niespamietam wszystkich ale niezlalazlem nic co mnie ciekawilo wiec napisalem ten temat chyba wiem ze niepowinno sie zasmiecac forum ja napisalem tylko ten temat w celu dowiedzenia sie jak expic xD