Pokaż pełną wersje : Knight a dl...
Od jakiego lvl moge pojsc na dl, za dwoma ds i siocherem? Pistac jak w podpisie. Itnetesuje mnie jak duze prawdopodobienstwo jest ze padne...
Dzieki za odp
jezeli chcesz isc tylko z ed to polecam edron ale to 75+ i ropujesz :D
mam nadzieje ze wiesz gdzie B)
na pojedynczym spawnie dasz rade juz teraz, ale bedzie to slaby exp. polecam 80 level na edl lub 110 na poi :) wtedy odpowiednio mozna robic 45 i 80k exp/h
modlig13
05-04-2007, 22:03
na 75+ mozesz swobodnie sam na D lair w Veno expic... przynajmniej na jednym.
Tak sie tam mozna ustawic ze z japy nie walnie Wave :] Polecam...
na 75+ mozesz swobodnie sam na D lair w Veno expic... przynajmniej na jednym.
Tak sie tam mozna ustawic ze z japy nie walnie Wave :] Polecam...
Tyś jest glupi... na 75+ lvlu to on bedzie mial takie waste uh ze po 1 dniu expienia nie bedzie mial juz kasy w dp ludzie zaczynaja expic na dlach ze 100+ lvlem sovem lub avangerem w lapie
Kidziman
06-04-2007, 23:34
Venore d lair, część wschodnia (ta po prawej). W podziemiech na 1 floorze są 2 dl + 2 dragi, oczywiście nie przy sobie, to od jakiego lvl zależy od tego ile masz siana, bo oczywiście do lvla 100 będzie waste :P. No też zależy od lvla druidka, no ale w każdym razie, stawiasz tam 2 ds, stoi tam drut, ty wybijesz z nim 2 dl + 2 dragi (pojedynczo lurujesz), następnie w oczekiwaniu na resp możesz wybić jeszcze 4 na górze (2 na raz, następnie 2 pojedynczo) ale już bez druidka.
PS. szansy na padnięcie od 50 lvla parawie nie ma... Jeśli lurujesz po 1... No ja nie wiem, ale ostatnio zabiłem solo dla 54 knightem (skile 75, broń D lance) i w dodatku lecząc się druidem 31 lvlem na mc... Nie miałem postawionych dsów, waste to 19 uhów (czasami nie nadążałem z przełączaniem okienek), 8 hmmów, 2 bp manasów. Z dsami i sio bym wymiatał :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.