zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowy Recovery

Czcibor
02-04-2007, 22:20
Nowy Recovery Key (sorki za tytuł)

W tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=95582&page=6 zadałem pytanie jednak nie otrzymałem odpowiedzi. Nie ukrywam, że mi się spieszy wiec stwierdziłem, iż pozwolę zadać swoje pytanie TU.

Jeżeli ktoś hacknął mi postać i dokonał personalizacji (zarejestrował wszystko na swój adres) to jeśli zmienię adres, imię itp to list przyjdzie na jego adres czy na ten drugi (mój, zmieniony).

Passy mam bo hacker to mój znajomy i zdobyłem je sprytem i podstępem:cup:

Edier Master
03-04-2007, 08:13
O ile sie nie mylę to jeśli twój hakerski kumpel zmienił dane to zostaną one zatwierdzone dopiero po miesiącu, więc najlepiej poproś cip'y o nowego reca jak szybko sie da. (osobiście wy*ebalbym takiemu znajomemu..)

Zapomniałem dodać że jednym klikiem możesz cofnąć zmianę danych przez zalogowanie sie na tibii.com

Duch Niespokojny
03-04-2007, 09:05
Jeżeli ktoś hacknął mi postać i dokonał personalizacji (zarejestrował wszystko na swój adres) to jeśli zmienię adres, imię itp to list przyjdzie na jego adres czy na ten drugi (mój, zmieniony).
List przyjdzie na jego adres. Dopiero po trzydziestu dniach dane zostaną zmienione na te, które wprowadziłeś.
@down
Po miesiącu przyjdzie na twój adres. Sądziłem, że to oczywiste...

Czcibor
03-04-2007, 20:04
Nie do końca o to mi chodziło... ale dzięki za dobre rady

Ku woli ścisłości opiszę jeszcze raz. Mój tzw. "znajomy" ma passy i ja je mam. On ma RK, ja nie i zarejestrował postać na swój adres. Słyszałem, że list przychodzi tylko na pierwszy adres czyli niestety w moim przypadku hackera. I teraz jeśli zmienię dane i odczekam wymagany miesiąc to czy list przyjdzie na mój czy jego adres? Nie wiem bo to słyszałem to tylko plotki mogły być..

Jak chyba każdy tibijczyk (tak mi się wydaje) gram z przerwami. Chodzi o to że przestałem grać jakiś (dłuższy czas temu) wiec po ptakach z moim adresem;( .

Nie mogę mu wy**ebać bo z pewnego punktu widzenia to mi się nie opłaca...;)

pyzio2
04-04-2007, 11:11
Nie do końca o to mi chodziło... ale dzięki za dobre rady

Ku woli ścisłości opiszę jeszcze raz. Mój tzw. "znajomy" ma passy i ja je mam. On ma RK, ja nie i zarejestrował postać na swój adres. Słyszałem, że list przychodzi tylko na pierwszy adres czyli niestety w moim przypadku hackera. I teraz jeśli zmienię dane i odczekam wymagany miesiąc to czy list przyjdzie na mój czy jego adres? Nie wiem bo to słyszałem to tylko plotki mogły być..

Jak chyba każdy tibijczyk (tak mi się wydaje) gram z przerwami. Chodzi o to że przestałem grać jakiś (dłuższy czas temu) wiec po ptakach z moim adresem;( .

Nie mogę mu wy**ebać bo z pewnego punktu widzenia to mi się nie opłaca...;)

jak zmienisz dane personalizacji na swoje i podasz swoj adres to przyjdzie na twoj adres bo przeciez taki podasz w personalizacji