Pokaż pełną wersje : Jak Wyjść Na Maina
Znajdż mnie na ETERNI i wpisz mnie do VIPów i napisz !!! Abeluix Cone !!! Pamietaj !!!!!!!
YYYYYYYY czy ty tylko udajesz głupiego? nie bede karmic trolla
hmm do maina to pewnie jakis teleport prowadzi, no nie mam pojecia
Co prawda twoje pytanie i prośba są głupie i podejrzane ale odpowiem Ci na nie.
Więc jak masz sklep (npc obi) idziesz stamtąd na północ kawałek aż dojdziesz do schodów idziesz po tych do góry nie po tych w dół. Masz tam "The Oracle" podchodzisz mówisz "hi" --->"yes" wybierasz sobie profesje "knight" i miasto "carlin" oczywiście profesje i miasto możesz wybrać inne. No i pamiętaj, że żeby wyjść na maina trzeba mieć 8 lv ;).
Zabuza92Xpl
04-04-2007, 00:14
lol nie trolluj
jesli nie umiesz to nie wychodz ;d
kamilszczep
04-04-2007, 17:32
Na przyszłość radzę używać opcji szukaj jeżeli nie chcesz skończyć z przekreślonym nick'iem! A poza tym nie wiem dlaczego wszyscy rzucili sie, aby dokarmiać trolla!
bartii10
04-04-2007, 21:47
A poza tym nie wiem dlaczego wszyscy rzucili sie, aby dokarmiać trolla!
bo forum jest dla graczy a nie gracze dla forum?? ;>
modlig13
05-04-2007, 08:57
/\up
Kolega wie co pisze, to prawda. Z tym trollem to nie ma sensu praktycznie... teraz sie wszyscy podniecaja "NIE KARMIC TROLLA" ,a ktos w ta gre 1 raz siepie.
:) ;) B) :p :] 8o :o :D
tomektrz
05-04-2007, 10:06
Już dodaję do VIPów... tych huntowanych ofkorz :)
Ja to tam najbardziej expilem na sheepach ale wkoncu jelonki bambi sie wkurzyly i mi mace wziely :/ niewiem moj kumpel z gildi to na czikenach jechal i najszybciej na sheepach bo nie dawaja doswiadczenia i najszybciej mozna wyjsc tak na maina.:cup: B)
Plaski93
06-04-2007, 01:33
LoL gram na eterni :D
oczywiscie zapisze cie do vipow... tyvh huntowanych za zasmiecanie mojego kochanego forum!!!
padasz KURWO!!
Astral55
06-04-2007, 11:08
hmmmm dogs
nie karmic trolla!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.