Pokaż pełną wersje : Najazdy
Tu najwiecej powinni mówić GM-owie.
Kiedy są najazdy potworów?
jestem gmem
'
juz moge mowic?
sa nieregularne
elfo.del.bien
04-04-2007, 00:22
O ile mi wiadomo, jest 1 polak GM :o najazdy nie sa o okreslonej porze, nieregularne, nie liczac okresowych.
Tu najwiecej powinni mówić GM-owie.
Kiedy są najazdy potworów?
noobek: pl?
Gm: no
noobek: GM zrub najast troluw na karling plx plx plx!!!
kamilszczep
04-04-2007, 17:28
Jeżeli myślisz że GMowie zaglądają na to forum to weź skończ z Tibią! A nawet jeżeli zaglądają to wątpię żeby coś na ten temat wiedzieli.
A co powoduje najazdy na miasta??, jeszcze nigdy nie uczestniczyłem w żadny:(
co je powoduje? chyba krol i wladca cipsoftu, ewentualnie - maszyna
chaszman
04-04-2007, 23:29
Nie czytaliscie nigdy o tym ze na najazdy nikt nie ma wpływu chyba ze sam GM. Tak jest moja opinia.
Nie czytaliscie nigdy o tym ze na najazdy nikt nie ma wpływu chyba ze sam GM. Tak jest moja opinia.
Nie czytałeś nigdy że na najazdy nie ma wpływu nikt nawet GM. Wywiad z polskim GM'em w dziale "Wywiady" polecam.
plx no kill :<
nikt nie ma wpływu na najazdy, odbywają się one nieregularnie
jeśli najazdy są nieregularne to może wiadomo na jakie miasto jakie stwory atakują ??
seksowna_druidka
05-04-2007, 21:14
Gm nie ma mozliwosci stworzenia zadnego potwora ani przedmiotu!
Najazdy sa generowane przez skrypt w grze i nie mozna ich przewidziec.
Nie wiadomo napewno jakie potwory zaatakuja dane miasto. Z doswiadczenia ludzie wiedza, ze np Thais atakuja raty i orcowie, dlatego moga sie spodziewac atakow tych potworow. Przy nastepnym update moga dodac np mozliwosc ataku snakeow i do czasu, az on nie wystapi, nikt nie bedzie wiedzial o mozliwosci wystapienia tak owego.
@up
Kazz-pajaki
Thais-raty, all orci
Femmours Hills-all orci, wild warriory i hunter (na drodze ab-kazz)
Ankrahmun-scaraby
Darashia-umarlaki
Liberty Bay-Quarasy, Piraci
Rookgarg-raty
Nigdy niewiadomo kiedy jest najazd
lukaszlukasz
06-04-2007, 07:18
Na Edron atakują czasem ghule, tzn na to zadupie stonehome village.
Ale to taki atak że respi się z 7-10 ghuli i lażą po łące :)
Jeszcze nowo dodane Nomady na ankh i elfy na veno (ale o tym to tylko czytałem, nie spotkałem się osobiście)
Tak w ogóle to ataki powinny być częstsze... a nie raz na 2 miesiące plaga ratów w thais zagraża chyba tylko afkerom bez eq.
I jest jeszcze atak który można sobie samemu wywołać: idziemy do thais, ropamy grorlama,...;)
YyyeeyIsBack
06-04-2007, 08:27
Najwięcej na ten temat można wyczytać a wikipedii tibijskiej.
http://tibia.erig.net/Raids#Potential_Raids
o tych ghulach to pierwsze slysze :p
Shor'tugal
07-04-2007, 12:18
Na AB są najazdy warwolfow, na carlin slyszalem ze warlock :D , na POH umarlaki B)
modlig13
07-04-2007, 13:56
GM idzie na OF i gada z orkami po ich języku. Nastepnie karze im zaatakowac Thais i przylażą !!! i jeszcze jak z Orshem to idzie na sam dół tibii i tam je luruje i ropuje schodami pisząc te komunikaty... jest taka dziura w tym lesie na edron odkryta gdzie jest quest na DSL i Golden Helmet... Sam go 8 sorcem wykonalem z jednym lmm i ihem...
xDD :cup: :cup: :cup: :cup:
Lord_Makin
07-04-2007, 14:02
plx no kill :<
nikt nie ma wpływu na najazdy, odbywają się one nieregularnie
To samo za siebie mówi:) :) ;)
Gdy był wywiad z gmem Xadamem to sam mówił że niema wpływu na najazdy potworów :)
na moim 39 lvlu mishabaal atakował na darashie
Matthijass
07-05-2007, 18:53
I jest jeszcze atak który można sobie samemu wywołać: idziemy do thais, ropamy grorlama,...;)[/QUOTE]
u nas na askarze to juz jest tradycja ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.