Pokaż pełną wersje : Sorry Your IP adress is banished.
customer17
21-09-2004, 17:35
LOL co to ma byc.... wlaczam kompa probuje sie zalogowac a tu ten napis! Co to moze oznaczac... ile to potrwa... KIEDY WRESZCIE BEDE MOGL GRAC!!! plz napiszcie ://
Powod i czas bana masz prawdopodobnie podane w "my account" na tibia.com
Dark Vilej
21-09-2004, 18:33
On najprawdo podobniej nie dostal bana tylko ma internet osiedlowy. Ktos z twoje osiedla ma ban na IP. Poczekaj jeden dzien i wszystko bedzie tak jak bylo. Wiem to bo pare dni temu tez mialem taki przypadek.
customer17
21-09-2004, 20:29
re dark:no mam osiedlowy jak ktos dstaje bana na ip?? to ja niemoge grac co to ma byc :P ps. to kazdorazowo trwa 1 dzien czy za ktoryms razem dluzej np tydzien lub miesiac bo jak coraz dluzej to masakra...
re nekromanta: w my account niepisze nic... to jest ban na adres ip nie na postac...
SUX!!!!!!!
Jesli nie jest to chwilowy ban z powodu wpisania hasla zle pare razy to znaczy ze ktos od was powaznie zawinil (prawdopodobnie upierdliwie rozprzestrzenial linki do stron "hakerskich") - w takim razie ban potrwa troche dluzej (zwykle do czasu az sie wam IP zmieni :) ).
customer17
21-09-2004, 22:13
hmm.... wez mnie niezalamuj :P to jakto ja kupilem sobie paca dalem kupe kasy :P i co przez jakiegos idiote mam teraz czekac az sie ip zmieni... a kiedy on sie wogole zmieni :P bo sie nieznam :/ paca mam 39 dni jescze... jak to potrwa miesiac to bedzie zalamka totalna
wszystko sie wyjasnilo :)) juz moge grac ktos z bloku cos zrobil... niewiem co ale wiem ze moge grac musze kogos ojechac :) cy a i thx
czarownik iwanow
30-10-2004, 13:56
To ile w konmcu musiales czekac na unbana? ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.