Pokaż pełną wersje : shackowane konto :(
eladrianeq
03-04-2007, 22:17
Witam, kupiłem od gościa konto wszystko było git dopiero po 2 tygodniach wszedł na moje konto i zabrał cale EQ zmieniłem meila hasło. Rkeya też mam zmieniać ?? PLX pomóżcie nie wiem co dalej mam zrobić
Lockhead
03-04-2007, 22:20
OMG n/c ale jestes kozakiem ;o rogate dziecko co chcialo poszpanowac ze ma wysoki lvl zostalo wyru**ane :D
Kupowanie i sprzedawanie kont jest nielegalnie. Można powiedzieć, że masz nauczkę :p Jeżeli on ma r keya, to lepiej już nie graj na tym koncie, z pewnością za jakiś czas znowu zajrzy na chara. Jedyne co możesz zrobić, to być złym na siebie. Skończ z tą grą lepiej ;) ... A i w ostateczności, jeżeli masz czas i pieniądze, to możesz poprosić CipSoft o nowy r key, ale pewnie dane osobowe na koncie są przepisane na tego gościa, co kupiłeś od niego konto.
Kikifiki
03-04-2007, 22:25
8o
No, no.
R keya się odrazu zmienia i wszystko.
Trudnio
eladrianeq
03-04-2007, 22:26
OMG n/c ale jestes kozakiem ;o rogate dziecko co chcialo poszpanowac ze ma wysoki lvl zostalo wyru**ane :D
no i co bawi cie to ? kurw*a slums walony co matka ci jesc nie dala ? k*rwa p*jebany chlop, ty sie k*urwa ucz a nie, ale dobra bedzie kolejny do kopania rowów
Jezeli postac byla ponizej 40 lvl'a to se odpusc zrob nowa bo to nie az taki wysoki lvl wbrew pozora a jesli byla powyrzej to postaraj sie o nowego rec'a, ja bym tak zrobil
@down
Zgadzam sie z panem
Jeśli chcesz coś mieć to sam to osiągnij. Nie kupuj kont itemów, nie proś o itemy, tylko SAM na nie zapracuj.
eladrianeq
03-04-2007, 22:27
Dane sa zmienione nie mam 14 latek
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.