zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Goroma

Aneviv
04-04-2007, 19:33
Witam, mam kilka pytań odnośnie Wyspy Goroma.
Mam już zrobiony quest że moge wejść tam gdzie są ghosty, pirate skieletony etc. Idąc od wejscia na Północny-zachód jest zejście na dół tam jest teleport wchdze a on mnie wyżuca zamiast przenieść "gdzieś", co musze zrobć żeby przezniego przejść dalej?(Proszę o wskazówki nie dokładny opis questa).
Po2 Idąć na Płd-zachód jest dziura a w niej na wejściu ze 2 fe 2 fd (nie wiem ile dokładnie bo szybko się z tamtąd ewakułowałem) co tam jest dalej??
I ostatnie dwa pytania. Widziałem tu na tibia.pl zdjęcia jak koleś expił na Goromie na Pirate ghostach ghostach etc. na poziomie -1 gdzie to jest? i gdzie na Goromie moge znajść Cult'y??
Na środku Goromy jest wulkan, jak tam wejść do środna? i co jest na szczycie bo za pomocą czaru Levitate można wyjść w gure, ale wyszedłem tylko 1+ dalej sie bałem.

ps. Prosze nie pisać odpowiedzi typu: Nie dasz rady etc.
ps2. Bardzo Przepraszam za błędy ortograficzne starałem się ich unikać (dyslektyk here)

Snagoth
04-04-2007, 20:40
Wiec...
Zebys mogl tam wejsc musisz zrobic quest na forbidden islands (nie wiem czy dobrze napisalem ;p), a na wulkan przy pomocy czaru levitate mozesz wejsc na sama gore.. nic Ci sie nie stanie bo nic tam nie ma.. dopiero jak zejdziesz drabinka w dol to sa fe, fd, stone golemy itd.

Lexing
04-04-2007, 20:43
Na wyspie są z 4 ghosty i to wszystko. Żeby wejść na culty musisz przejść długą drogę przez te 2fd i 2fe na początku...

bhknhrihrhj
04-04-2007, 20:49
na goromie przypadkiem niema morgarotha :D ?

Shinodin Barthez
04-04-2007, 20:57
,,morgarotha'' jest ale baaardzo głęboko :)

seksowna_druidka
04-04-2007, 21:17
Wchodzac do wulkanu na Goromie masz:
FD, FE, Stone Golemy, DLe, Dragi(?);
Jak zboczysz na Culty to masz:
zgadles-all Culthy, witche i ...tp. Za tp kilka Dli i troche wiecej demonow oraz nieregularny spawn Morgoratha (czy jak mu tam :P )

Aneviv
04-04-2007, 21:56
Dzienki za odpowieć:)
Zaraz polece zobaczyćwszystko.

Qe_eQ
22-04-2007, 16:12
Z tego co wiem Morgaroth to chyba nie rare spawn a raid :confused:
Ale glowy sobie uciac nie dam :p