zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Meriana, goroma, talaho,malada,ramona

elfo.del.bien
04-04-2007, 21:40
Co jest na tych wyspach, szukalem na forum i za wiele sie nie dowiedzialem, tylko tyle ze z meriany mozna doplynac na zolwie i nargor wyspe piratow, aa i co jest jeszcze na treasure island, zakladam ten temat poniewaz nie znalazlem 1 w ktorym opisane by byly wszystkie wyspy.
Z gory THX

Diego'Odin
04-04-2007, 21:53
Take a look at that:http://tibia.erig.net/Forbidden_Islands

elfo.del.bien
04-04-2007, 22:16
Wogule mi erig.net nie dziala.... nic od 3 dni nie moge wejsc...

Filipek
04-04-2007, 23:55
No jak już napisałeś z Meriany sie pływa na żółwie (a dokładniej na Treasure Island), a na Nargor są piraty :]
Na TI ja (zaznaczam JA) znalazłem jak dotąd: tortoise, tornback tortoise, blood crab, crab, seagull, parrot, butterfly (chyba wszystkie 3 jakby ktoś do Exlorer Society Quest potrzebował :p, wszystkie odmiany frog, toad, crocodile i amazon :]

Kidziman
07-04-2007, 00:33
Nie działa ci erig? To napisze w skrócie, co tam znajdziesz: Hydry(Talahu), Gsy(Ramoa, Malada), różne odmiany quarów(Talahu, Malada), water elementale(wszystkie wyspy), wieżę ferumbrasa (demony, warlocki, dle, bahamoty, wyspa Kharos), jeśli masz zamiar tam poexpić to pisz, dam ci dalsze wskazówki :)

mazgier
07-04-2007, 07:03
No jak już napisałeś z Meriany sie pływa na żółwie (a dokładniej na Treasure Island), a na Nargor są piraty :]
Na TI ja (zaznaczam JA) znalazłem jak dotąd: tortoise, tornback tortoise, blood crab, crab, seagull, parrot, butterfly (chyba wszystkie 3 jakby ktoś do Exlorer Society Quest potrzebował :p, wszystkie odmiany frog, toad, crocodile i amazon :]Wyspy z żółwiami to NIE JEST Treasure Island. Na TI można dopłynąć z Vandury (Liberty Bay) a żeby podróż tam miała jakikolwiek sens trzeba dysponować przynajmniej 1 treasure map. Spotkać można szkielety, ghule, ghosty, pirate skeleton, pirate ghost. Istnieje szansa, ze może tam być cos jeszcze ale póki co nikomy (chyba) jeszcze nie udało się na to wpaść...

Knight Simon Dark lord
07-04-2007, 13:48
@up Ti to może być skrót obydwu wysp
Turtle island
Treasure island

musiałem napisać by można było bardziej precyzować nazwy wyspy którą się opisuje

Venderer
07-04-2007, 14:48
To się nazywa Laguna Islands, a nie Treasure czy jeszcze Turtle Island...