zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Po co zakladacie takie tematy???

Kajzer
21-09-2004, 19:52
pytanie kieruje jak i do modkow tak i do was po co pojawiaja sie tematy w stylu "jakie miasto najbardziej lubicie"
"czego najbardziej nie lubicie w tibii" "co was najbardziej w niej wkurza"
po co? zmieni to cos? clipsoft czyta tibia pl i nanosi na bierzaco poprawki na tibie? o lol... zakladacie te tematy zeby ktos sie wypowiedzial ale po co??
co mnie obchodzi kto jakie miasto lubi nawet go nie znam -.- w sumie tez lepszych tematow nie zakladam ale w temacie o noobach polakach chociaz sie mozna zastanowic nad wlasna osoba :) albo pośmiac jak kto woli
skonczylem mozecie usunac ten temat lub skomentowac go ;]

Raul
21-09-2004, 19:59
Niektórzy zakładają takie tematy bo im się nudzi, nie mają co robić i wymyślają bezsensowne tematy, które w kółko powtarzają. Dla niektórych to jedyna szansa, aby zaistnieć na tym forum (bez względu na to czy w sposób negatywny czy pozytywny). I później się podniecają, że ich temat jest popularny, jest dużo komentarzy, dużo ludzi głosuje w ich sondzie. A skoro takie tematy cieszą się takim zainteresowaniem, to znaczy, że niektórzy Polacy tego potrzebują i będą Ci pisać w kółko: "Mieszkam w ab miescie polakow." "Pier..olone Carlin, miasto PK." I tak cały czas...

roland
21-09-2004, 20:36
powiem ci wiem ameryki nie odkrywam ja pewni bystrze zauwarzyles ten dzial nazywa sie "inne" tu se mozesz pisac wszytko co chesz(chyba ze lamie regulamin^^) widzisz twoj temtat(ten) tez jest bez sensu?? i co z tego taki ktos ja jaudzieli na niego debilnej odpowiedzi i tak to sie kreci...

Gangrel
21-09-2004, 20:47
Wiekszość tematów się powtarza, jak pobedziesz dłużej na forum to przywykniesz. Sam na poczatku mojego forumowania sie na to wkurzalem(ech, dzialam juz pol roku, mniej wiecej 400 postow na kącie). Naprawde niewiele postów wnosi cos nowego.

Gremlin
21-09-2004, 21:20
A mnie tam rozne wyliczanki tak nie denerwuja, co mnie wku*** to jak zobacze kolejny temat z cyklu:
Jestem xxxx mam lvl y i skille zz/ww na co moge isc.

Albo jestem xxxx mvm lvl y i skille zz/ww czy dam rade potworowi oooo.

Ostatnio troche lepiej znosze takie tematy i ograniczam (dzieki opcji szybkiego 30 dniowego bana - niech beda dzieki nowemu systemi upomnien).

Kajzer
21-09-2004, 22:11
a nie bylo by łatwiej je usuwac na bierzaco?
bo zauwazylem ze najczesciej ktos jednak proboje odpowiedziec na temat ktory juz po raz nty zaistnial na forum.
I jescze jedno nie dało by sie zablokowac mozliwosc zalozenia 2 razy tego samego tematu? chodzi o tytuł wiem ze itak by sie to powtazało ale nie az tak czesto chyba :>

$corcerer
21-09-2004, 22:38
@temat:
PO_CHOLERE

kpw?
:>

Raul
21-09-2004, 22:59
@up
Scor napadła Cię coś ostatnio "wesoła" twórczość. Piszesz krótko i na temat :P

Gangrel
21-09-2004, 23:10
@Gremlin Oczywiśćie że kasujesz itd. wkoncu moderatorem jestes i chocby cie to nie w******o to i tak to musisz robic bo sam sie na moda zgłosiłeś. Mój post odnosił się do tego co przechodzi pze modowe sito,a zawsze cos takiego jest.

Dariusz
25-09-2004, 09:01
jestes jakis dziwny sam zalozyles bezsensowny temat

PiXik
25-09-2004, 10:10
a nie bylo by łatwiej je usuwac na bierzaco?
bo zauwazylem ze najczesciej ktos jednak proboje odpowiedziec na temat ktory juz po raz nty zaistnial na forum.
I jescze jedno nie dało by sie zablokowac mozliwosc zalozenia 2 razy tego samego tematu? chodzi o tytuł wiem ze itak by sie to powtazało ale nie az tak czesto chyba :>
Temat w zdjęciach demony i byłby tylko jeden taki temat i wogóle różne hunty byłby tylko jeden temat...Jakby była ta opcja to by było źle:P

Ulrek
25-09-2004, 11:06
Moim zdaniem ludzie zakładają takie tematy gdyż chcą mieć Swój Własny Topic. Nieważne czy traktuje on o dinozaurach, grach komputerowych czy ilości włosów łonowych. Po prostu: to jest ich i oni są z tego dumni... :]
Ci którzy odpowiadają na takie posty po prostu myślą, że kogoś obchodzi to że mieszkają tu i tu i mają taką i taką profesję. Większość z nich najprawdopodobniej nawet nie czyta odpowiedzi innych w takim temacie (bo po co, skoro to i tak nikogo nie obchodzi?). Jednak mimo wszystko wpisują coś od siebie. Dziwny fenomen :P

Po za tym to normalne, że tematy się powtarzają. Na forum przybywa użytkowników, którzy nie będą się przekopywać wstecz by zobaczyć czy taki temat już był i nie mają pojęcia o opcji "szukaj".

jestes jakis dziwny sam zalozyles bezsensowny temat

gówno prawda