Pokaż pełną wersje : Intensiv czy fluid?
Cześć, niedługo będę chodził na hunty z knightem i pallem (Ja jestem sorcem)
I będe musiał ich leczyć (jako shoter). Co mi radzicie kupic Intensive healing rune
czy bierzemy life fluidy? Jakbym był druidem to bym robił intensivy ale jestem sorc.
PS. Niestety nie możemy wziąść druida ze sobą :(
1. Czemu ty ich masz leczyc :P?
2. Mysle ze Life Fluidy to tylko strata kasy, za bp dasz 600 gp o ile sie nie myle?, a zycia to chyba cos do 60 hp dodaje, wiec odpowiedz jest oczywista.
Tylko gdzie wy chcecie isc :P?
Duch Niespokojny
05-04-2007, 11:07
Life fluidem możesz uleczyć tylko siebie. Zresztą jeśli byście mieli brać fluidy, to równie dobrze oni mogą się leczyć sami, bo siła leczenia tych mikstur nie zależy od siły magii.
Lol zal life fluidy moim zdaniem sa od noob pekingu 8-10 lvl albo n rooku jak sie chodzi na jakies dlusze hunty ale main?Lepiej sie juz exurowac niz lifefluidowac strata kasy mowie ci kup se manaski zyskasz i troche ml i hp uleczysz full.
Calen Futh
05-04-2007, 20:32
Life Fluidy na stos ! Do takich akcji najlepiej z healerem, ale jeśli nie mozesz to lepiej IH'y niż ten czerwony syf w buteleczkach.
A gdzie można kupić runy intensive healing?
tomektrz
06-04-2007, 13:07
A gdzie można kupić runy intensive healing?
U prawie każdego low-lvl druida pod depo.
lol... "jako shooter, ja ich lecze"
shooter pochodzi od słowa shoot (strzelać), i jego zadanie to chyba "strzelanie" do potworów, a nie leczenie.
a pozatym z jakim ty knightem idziesz ze sie uhać nie bedzie??
shooter pochodzi od słowa shoot (strzelać), i jego zadanie to chyba "strzelanie" do potworów
Bravoooo :cup: Kiedy się kapnąłeś?
A tak serio to skoro będe z tyłu to łatwiej będe mógł ich leczyć.
kupisz w sklepie...ihy
czemu idziesz z knight-debilem ktory chce abys go leczyl skoro nie jestes druidem...
aaa,chyba ze idziesz z knightem ktory nie ma poziomu magicznego-4
w takim razie powiniennes go leczyc ihami za ktore knight zaplaci i Ty go bedziesz leczyl bo masz lepsza sile magii i bedziesz za wiecej hp ihac. ok tyle na ten temat
@topic
O wiele bardziej opłaca sie Tobie zabrac ihy,poniewaz life fluidy nie są najlepsze...
lol co wy chcecie huncic jak knight nie ma 4mlev i uh? rotwormy? moze dwarf solidery? tego huntem nazwac nie mozna-,- nabij lvl lepiej i znajdz se kine z 4 mlev i na gsy idzcie
Chyba ze idziesz z knightem ktory nie ma poziomu magicznego-4
w takim razie powiniennes go leczyc ihami za ktore knight zaplaci i Ty go bedziesz leczyl bo masz lepsza sile magii i bedziesz za wiecej hp ihac.
OK, tak zrobię.
Dzięki wszystkim za pomoc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.