Pokaż pełną wersje : Pytanie o Wielkanocny event...
mendi666
05-04-2007, 14:04
Sorrry....ale mam pytanie dotyczące eventu Wielkanocnego.....a mianowicie to czy prezenty (oczywiście jak będą) lądują w depo czyteż musimy je znaleźć....pytam sie ponieważ wyjeżdżam na święta do babci i nie będę grał w tibię.....i nie wiem czy strace prezent.....powiedzcie jak było podczas ostanich i poprzednich świąt Wielkanocnych.........tylko nie mówcie że jestem n00bem czy coś takiego.......ja poprostu nie moge znaleźć podobnego tamatu( NAWET za pomocą opcji SZUKAJ)......jestem nowy więc sie nie dziwcie.......pozdrowienia:baby: :baby: :baby:
Gram prawie 3 lata i nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek CipSoft robił coś na Wielkanoc.
Jedynie w ten czas wylatują jajka z zajączków ;)
Cenarius
05-04-2007, 14:21
@up
podpisuje się bo też jakoś nigdy nie trafiłem na jakąkolwiek zamiane (nielicząc jajek z rabbitów) na Wielkanoc
W te święta Wielkanocne z Rabbitów lecą kolorowe jajka (Narazie spotkalem niebieskie,zielone i czerwone) oraz podobno 1 NPC daje prezenty <podobno najczęściej jajka ale też inne itemki>
Nie wiecie ktory npc daje te prezenty? Bo npc co jajeczka kolorowe sprzedaje juz znalazlem ;p
Arrot Hozi
06-04-2007, 14:28
W te święta Wielkanocne z Rabbitów lecą kolorowe jajka (Narazie spotkalem niebieskie,zielone i czerwone) oraz podobno 1 NPC daje prezenty <podobno najczęściej jajka ale też inne itemki>
Wiesz może gdzie jest ten npc? Albo kto wie gdzie ten npc w venore?
kamillo-ja
06-04-2007, 14:48
i w thais chlopcy poprosze, bo bym do domku wziol pare, a nie wiem gzdie!! a jak cos to jeszcze fibula, i ank pasuja.
_Modton_
06-04-2007, 15:22
@up
Wiem że w Carlin pod NPC Cornelia idzie kupic kolorowe jajka
(2 gp sztuka)
@topic
Jakoś nie wiem czy sa jakieś prezenty.
Powiem Ci że nie licz na nie.
Pzdro;)
@Arrot Hozi
W veno kupisz tam kolorowe jajka, gdzie i normalne kupisz.
Niewiem jak sie NPC nazywa bo do Venore nie chodze
kamillo-ja
06-04-2007, 18:16
Bonifacius na edron, ten kolo depo,
- hi
- 100 **(kolor)** eggs
- yes
- bye
Arrot Hozi
06-04-2007, 21:17
@up
@Arrot Hozi
W veno kupisz tam kolorowe jajka, gdzie i normalne kupisz.
Niewiem jak sie NPC nazywa bo do Venore nie chodze
O tym, że w veno jajka kupie to wiem ale ja się pytałem czy jakiś npc daje inne prezenty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.