Pokaż pełną wersje : Dlaczego??????
Powiedzcie mi ludzie dlaczego juz po 14 jest full serv, przed atakiem hakerow full srv byl dobiero po 20 (WHY??) ;(;(;(
ekhm...
moze dlatego ze ludzie graja?
pojemnosc servow jest taka jak wczesniej
ps.
gdyby nie te wszystkie MC to servy nie bylyby takie pelne
No wlasnie ale chodzi też o to że ludzie już wiedzą co to afk ja dzisiaj widziałem 7 kolesii którzy se stali w depo to ich zepchnąłem wszystkich na roty :D
Pan Samochodzik
26-10-2003, 20:58
to z depo da sie wypychac???? Mi sie jakos nigdy nie udawalo
i to jeszcze na roty - czyli pod ziemie??
EJ ale Luzdie bez pacc. Specjalnie zostawiają postac w depo dlatego że nie mają jak pózniej sie zalogować. Jak wiem że nie będzie mnie przez dłuższy czas to wyłanczam. Ale jeżeli wracam za 10-20 min to zostaje w depo.
Oryginalnie dodany przez Pan Samochodzik
bo moze ci ktorych chciales nie byli afk :D zawsze sie upewniaj:D:D
Oryginalnie dodany przez qba
Oryginalnie dodany przez Pan Samochodzik
bo moze ci ktorych chciales nie byli afk :D zawsze sie upewniaj:D:D
Raczej dlatego ze nie da sie wypchnac nikogo z protection zone, tak samo jak nieda sie nikogo zepchnac na nizszy poziom.
takie wałki to ty se możesz wciskać starej a nie nam
Mefi ... ty się schowaj n00bie jeden :D
Nie wiesz to nie gadaj... zależy na który serv wbijamy...jest różnie...np. Na Isarce Jets od 12 czasami :(
Poprostu jacys newbie zrobili do tibi hacka jakim jest multi client gdzie 1 osoba ma 3 postacie naraz wlaczone i zamiast 500 osbo na serwach jest 850... gdyby nie mc to bys mogl sie zawsze zalogowac .. ah pamietam te czzasy gdy mc nieistnial bylo fajnie
Ale jak tak czytam wasze posty jak się nie możecie dostać.. to dochodzę do wniosku że gdyby nie było MC to też by były full serwy - bo wszyscy co sięnie mogą wbić to by się wbili i już :D ale przynajmniej by wszysy grali
ale by by sie tam dalo dostac bo zauwaz ze tu co ludzie pisza to kazdy jest z innego serwera:) wiec niech ci bedzie i by bylo z 700 na kazdym serwerze ale bys ciagle sie mogl dostac
ja mam chara na isarze przed atakiem hackera ciągle byl pusty a tera ciagle od 14 pelny coza hamy dacie mi jakis program do tego zeby bez pacca wlazic?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.