Pokaż pełną wersje : Chyba nas nie lubia??
gram se wieczorem przegladam trade uporczywie szukajac kogos kto sprzedal by drahon hammera za 4k...(gram na harmoni)i widze cos takiego:
20:36 Sumini: sell dragon shield,serpent sword,devil helmet,spike sword,beholder shield,stone skin amulet,ice rapier,p-legs((MSG ME))No Nooboffer, and im from sweden not br or Pol!!
moze zle rozumiem ale z teog wychodzi ze n00b to alob br alob polak... czyje sie urazony a wy?? ale zajmujemy drugie miejsce po br^^
JAKI GNOJ, ale zobacz tesh z naszej strony, zobacz jak co niektorzy sie nasmiewaja z Br, to inni sie nasmiewaja z nas, co zrobisZ ?
Poprostu koleś chciał sprzedawać tylko rodakom. Troche głupio z jego strony, bo nie sami szwedzi grają na tym serwerze wiec innym szybciej by sprzedał.
A może poprostu nie lubi Brazylijczyków i Polaków i dlatego nie chce nam sprzedawać.
Ale mogłeś zagadać po Angielsku z tekstem typu I'm from USA and want buy ... .
Nie, chodziło mu o to żeby było wiadomo: Szwedzi mogą do niego od razu gadać w ojczystym języku (przecież łatwiej tak na pewno się dogadać co do ceny), a reszta nie będzie tracić czasu na pytanie "Br?", "Polak?" (tylko po angielsku się wysławiać).
JAKI GNOJ, ale zobacz tesh z naszej strony, zobacz jak co niektorzy sie nasmiewaja z Br, to inni sie nasmiewaja z nas, co zrobisZ ?
Co zrobie glupie pytanie jeste patryjotom wiec ich wszystkich zabije^^
Wcale sie nie dziwie, wiekszosc polakow to nooby i oszusci. Pocziesza mnie, ze przynjamniej ten jeden koles uznal nas za lepszych os br;) Od kiedy na tibie wpadam sporadzycznie wiekszosc porzadnych polaków znikneła, a byli to moi kumple.:( Tylko Szwedzi są ci sami czyli ok!
Od kiedy na tibie wpadam sporadzycznie wiekszosc porzadnych polaków znikneła, a byli to moi kumple.:(
twoji qmple jakis ty skromny;) ale swoja droga sa jeszcze porzadni ludzi na przyklad ja;) nikogo nigdy nie okradlem bez powody np. jesli kots raz lwanal mojego potwora to juz do konca jego gry bede go okradal lootowal i zabijal jesgo potwory i jego
Czary Misio
21-09-2004, 22:31
Rasita jeden niech sie w pompke uscicnie i niech sprzedaje komu chce a ze jest noobem i nie lubi naszego pieknego kraju to jego wina :P ale to jest trochu prawda wielu polakow czesto noobuje :P i robi sobie jaka ale to chyba nie tylko my inne kraje tez noobuja wiec nie bardzo wiem czemu sie przyczepil do nas i br :/ tacy sa ludzie na tym swiecie :)
Knight Simon Dark lord
21-09-2004, 22:54
ja popieram jestem na harmonii siedze sobie i patrze (miałem wtedy jeszcze 12 lvl i long sworda) "sell broad sword for 600gp MSG me fast" no to ja odrazu i buy gosciu do mnie "pl??" ja odpowiadam że tak a on do mnie "sorry but i don't like Poland. Poland people is thief and noobs" i se poszedł ja żałowałem że jest to serwer non-pvp bo jak bym mu walnoł z hmm to by sie nie pozbierał aha szukacie porządnego polaka to zapraszam
Makilili
22-09-2004, 16:33
@ Roland
Zajżrzyj tutaj a dowiesz się czemu "not ... Pol"
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=12285
Dark Vilej
22-09-2004, 18:54
Przeglodam sobie dzisiaj tematy i widze juz trzeci temat pod rzad w ktorym jak sie okazuje polacy sa n00bami. Przeczytajcie ten temat i tam piszcie: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=12285, a ten poprostu zamknijcie.
MayGyver
22-09-2004, 19:12
> and im from sweden not br or Pol
najpierw nauczcie sie angielskiego a potem sie odzywajcie
w wolnym tlumaczeniu:
"jestem ze szwecji, nie z brazylii ani z polski"
up
masz racje i to durzą !! i dlatego polacy to takie nOOby !! Poprostu lenie jesteśmy i nie chce się nam uczyć angielskiego albo se dobrze przetłumaczyć !! >.<
A jak juz tak o ty nie sprzedawaniu mowa to:
Polacy to thiefy (wiem co mówie bo sam lota lerzącego na ziemi takiego samego nie moge zostawić na pastwe losu nie mam serca)
a Brazylijczycy to TOTALNE nOOby !! - gram se na Titani i coś sprzedaje zaras ktoś do mnie pisze "hi" "br ?" i tak w kółko do usranej śmierci ale mnie oni w****iaja bo ile morzna jednego dnia odpisywać "no pol" >.<
Zresztą na mojim servie są ciągle wojny polsko-szwedzkie a br są po naszej stronie :/ he-he niech sie tylko ktos w ab odezwie "I'm swe" albo niech cos powie po szwedzku to odrazu ginie :/
@Fatevux
Nie wolno zabijać ludzi za narodowość. To to samo jakby jakieś polskie nooby narobiły bigosu, a potem szwedzi by weszli do Ab na szturm....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.