Pokaż pełną wersje : Knight z 15hp (full hp)
Filmik znaleziony, nie mój, ale bardzo ciekawy i smieszy :]
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21895
humm czy mi sie wydaje czy to jest bug z wychodzeniem z rooka na większym lvl niż 8 lvl..
BTW.. i tak to jest eleganckie xDD
Filmik strasznie dziwny :O 60 hp i 11 knight dead, bug?
<polecam zobaczyc<
Moze ktos zobaczyc i wyjsc na 21 lvl z rooka i sie zrookowac do 6 lvl? Wtedy powinien miec 0 hp :)
Duke Dran
05-04-2007, 15:05
omg wtf?! 8lvl i 15 hp? Facet wlazi w ogien i odrazu dead 8o
B.U.G. ?
Tak się właśnie zastanawiałem jak to możliwe, ale panowie na górze mnie oświecili :p
Wyszedł z rooka za późno :P Raczej jedne możliwe rozwiązanie.
Duch Niespokojny
05-04-2007, 15:17
Moze ktos zobaczyc i wyjsc na 21 lvl z rooka i sie zrookowac do 6 lvl? Wtedy powinien miec 0 hp :)
Barn-Valdtaktsman po spadku z ósmego poziomu od razu wylądował na Rooku, czyli nie da się mieć 0 hp.
Kamil1000
05-04-2007, 15:18
pobawiłem się kalkulatorkiem na tibia.pl i dał mi taki wynik:
http://img221.imageshack.us/img221/1117/snap126ns5.jpg
@edit @up to by się zgadzało
To ja wytłumaczę tym, co jeszcze nie wiedzą o co chodzi.
Knight, wychodząc z rooka na 8 lvlu i wbijając lvle na mainie dostaje po 15 hp za każdym razem. Expiąc na rooku na każdy wbity lvl dostajemy 5 hp i wychodząc na maina powiedzmy na 20 lvlu jako knight ma o wiele mniej życia, niż powinien mieć. Za każdym razem, gdybyśmy padali tracimy 15 hp i w ten sposób tracimy o wiele więcej życia niż powinniśmy. Pokazany filmik obrazuje takie wyjście rookstayera na maina. Np. Taki SunRise (nie wiem czy dobrze napisałem) po wyjściu na maina jako knight, nie miałby w ogóle życia na jakimś 50 lvlu :p Ciekawe jak by to wyglądało B)
@up
Nic dodac, nic ując ;)
Slimamoneko
05-04-2007, 16:08
Ja sie też kalkulatorem pobawilem i dalem że wyszlem z rooka na 30 lvl knight a obecnie mam 6 lvl a oto rezultat:
Z Rookgaard wyszedłeś mając 295 życia, 145 many oraz 690 capacity
Obecnie masz -65 życia, 25 many oraz 90 capacity
Hmm ciekawe co sie dzieje jak sie ma -65hp?;d
Hmm ciekawe co sie dzieje jak sie ma -65hp?;d
Jak sie ma 0 hp to się wraca na Rookgard (patrz. kilka postów wyżej)
Fajny i ciekawy filmik :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.