Pokaż pełną wersje : [Aldora War]235ms own3d.
Pan Kracy
05-04-2007, 14:41
Filmik nie mój znalazłem go u jednego kolesia z Tibi jest on w formacie wmv i przedstawia jak pada Nemtor.
może nie najlepszy filmik ale każdy kto chce zobaczyć jak pada to prosze...
Dla Fanatyków Aldory... i dla każdego kto wie kim jest Wojtek [Nemtor]
http://www.**************/file/uqii8q
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=09618735092267876422
Apr 04 2007, 23:41:51 CEST Killed at Level 235 by Legendios
and by Ron Montegro
Nemtor Dies AGAIN!!!! ;-)
http://www.**************/file/df03v1
http://s003.wyslijto.pl/?file_id=50999170642886094670
http://www.speedyshare.com/859559447.html +mały bonus By -Hupe-
Apr 07 2007, 00:39:18 CEST Killed at Level 234 by Legendios
and by Victoris
Zdjecia_rar
05-04-2007, 14:56
padl jak szmata.
TIBIA GUARD
05-04-2007, 15:21
Mi sie wydaje ze akurat w tym momencie dostal kicka,lub go spingowali jak to sie mówi:confused:.Nemtor ma bardzo dobre pvp i nie wierze ze nawet nie prubowal sie uhac.Co do filmu plik czysty:)
Pusiek1111
05-04-2007, 15:27
Ch** mnie obchodzi ze mial kicka czy cos... Najwazniejsze jest to ze padl B)
HAIL EM :d
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
05-04-2007, 15:29
Mi sie wydaje ze akurat w tym momencie dostal kicka,lub go spingowali jak to sie mówi:confused:.Nemtor ma bardzo dobre pvp i nie wierze ze nawet nie prubowal sie uhac.Co do filmu plik czysty:)
Podobno któryś z wcześniejszych ownerów rzeczywiście miał bardzo dobre PvP...
Texterus
05-04-2007, 15:34
Kick, nie kick, nie ważne, padł i tyle.
Gz panowie.
Nemtor dostanie po dupsku tak jak Taifun, mam nadzieje ;p
Hahaha,dobry jestes koles...,Nemtor ma od poczatku tego samego ownera,nie wiem skad masz takie informacje,nie wnikam.
Nemtor to legenda.
Widziałem kilka jego filmów i powiem tyle - ma najlepsze pvp jakie widziałem.
Szkoda, wg mnie zpingowali go.
LaresCotton
05-04-2007, 15:51
nie udzielaj sie jesli nie masz zielonego pojecia o czym mowisz
Palek Demon
05-04-2007, 16:01
Nemtor to legenda.
Widziałem kilka jego filmów i powiem tyle - ma najlepsze pvp jakie widziałem.
Szkoda, wg mnie zpingowali go.
Zaczyna sie, "zpingowali" to tobie, ale raczej odbytnice
Kick, lag lub zpingowali go.
Ale i tak wiadomo że się odkuje na EM ;)
Dajcie stary pvp system a cale EM nie wystrzela bp SD na open battle, bo nie bedzie trafiac.
Stefan Wichura
05-04-2007, 16:47
no ktos tam mial racje nemtor to legenda... tyle ze on jest legenda a nie kurwa jebane nooby co sa w CO niektorzy mysla o nemtor wziol mnie do gildi i juz moge kozaczyc... nie wiem jak jest teraz bo juz dawno nie gralem na aldorze ale jeszcze nie tak dawnot ak bylo. Ja tam pamietam jeszcze mevara na 80 lvl~~ ;p
no padl w koncu .. a myslalem ze jednak on to sie nie da :)
btw muza w filmiku wymiata !! :D
ma ktos autora i tytul?
Warto przypomnieć ze to tylko jeden z wielu fragow. Wczorajsza bitwa zakończyła się zwycięstwem Em 12-2, oprócz nemtora padli miedzy innymi masakrowiec, gloomy chooper i wielu innych...
Aktualny wynik wojny;
(Eternal March) {96}vs{68} (Co+allies)
Żal Ci dupe ścika że ktoś jest w tej grze lepszy ? A skoro i jest lepszy wbił 200+ to odrazu sharuje, kradnie, gwałci i zabija ta ?
Wg mnie został zpingowany i padł. Wie ktoś może ile jest we fragach?
Up.
Dziękuje.
05-04-2007, 17:08
Hahaha,dobry jestes koles...,Nemtor ma od poczatku tego samego ownera,nie wiem skad masz takie informacje,nie wnikam.
Udał Ci się żart ;] Jestem RL od Kiesia i Mortara. Już pół roku temu, mówili mi że Nemtor zmieniał właściciela około 8 razy. Ile jeszcze w takim razie transakcji musiało być w tym czasie?
@LaresCotton
W przeszłości grałem na Aldorze jakieś 0,5 roku i byłem w EM jako "supporter". Z RL znam paru byłych (wtedy jeszcze pełnoprawnych) członków EM i uwierz mi, WIEM o czym mówię ;]
@up
Tak strasznie mi żal dupę ściska, po prostu okropnie. Chyba się zaraz potnę, po prostu nie mogę znieść tego, że są ludzie lepsi ode mnie w internetowej grze ;(
200+ jeśli nic mi nie przeszkodzi będę miał przy końcu tego roku ^^ Jak chcesz przyjmuję zakłady ;) Nie wiem jak jest teraz z Nemtorem, ale w przeszłości char przechodził z rąk do rąk.
dingo021
05-04-2007, 17:27
Dolaczam sie do prosby Czy zna ktos tytul piosenki lecacej w tle ?
Dolaczam sie do prosby Czy zna ktos tytul piosenki lecacej w tle ?
Daler Mehndi - Tunak Tunak Tun.mp3
Zaczyna sie, "zpingowali" to tobie, ale raczej odbytnice
uhuhuhu to ci sie udało, chowam się za krzak.
@Topic
EM wygyrwa zasłużenie, ale gdyby nie Nemtor to prawie wogle by nie padali :p
Pusiek1111
05-04-2007, 17:37
Kick, lag lub zpingowali go.
Ale i tak wiadomo że się odkuje na EM ;)
A wy myslicie ze Nemtor jest k***a ze stali i nie da sie go rozjebac???
nemtor padl to odrazu przez lag lub kick...eheeeeeeeeeeee
wpadl w trapa jak noob i sie zlozyl proste. A nie uhal sie bo byl w szoku, raczej sie tego last magic walla nie spodziewal. Padl jak noob i kropka
Udał Ci się żart ;] Jestem RL od Kiesia i Mortara. Już pół roku temu, mówili mi że Nemtor zmieniał właściciela około 8 razy. Ile jeszcze w takim razie transakcji musiało być w tym czasie?
@LaresCotton
W przeszłości grałem na Aldorze jakieś 0,5 roku i byłem w EM jako "supporter". Z RL znam paru byłych (wtedy jeszcze pełnoprawnych) członków EM i uwierz mi, WIEM o czym mówię ;]
@up
Tak strasznie mi żal dupę ściska, po prostu okropnie. Chyba się zaraz potnę, po prostu nie mogę znieść tego, że są ludzie lepsi ode mnie w internetowej grze ;(
200+ jeśli nic mi nie przeszkodzi będę miał przy końcu tego roku ^^ Jak chcesz przyjmuję zakłady ;) Nie wiem jak jest teraz z Nemtorem, ale w przeszłości char przechodził z rąk do rąk.
AHAHAHAHAHA, Nemtor od poczatku gra na 3 ownerów i tylko Ci 3 ownerzy graja...wysakujesz 8..noob plax?
Niech CO wkoncu sie weźmie w garsc i roz***bie te cholerne Zydowskie EM ;p
Pusiek1111
05-04-2007, 18:27
AHAHAHAHAHA, Nemtor od poczatku gra na 3 ownerów i tylko Ci 3 ownerzy graja...wysakujesz 8..noob plax?
Niech CO wkoncu sie weźmie w garsc i roz***bie te cholerne Zydowskie EM
;p
Nie wiem czy wiesz ale w EM jest tylko 1 Izraelczyk...Ale chyba lepiej mieć 1 Izraelczyka w gildii nic 50 polskich idiotów z olecka stojących całe dnie w dp no nie?
btw Według ciebie EM jest żydowskie dlatego że Eli jest z Izraela czy dlatego że masz jakieś własne kompleksy?
Nie wiem czy wiesz ale w EM jest tylko 1 Izraelczyk...Ale chyba lepiej mieć 1 Izraelczyka w gildii nic 50 polskich idiotów z olecka stojących całe dnie w dp no nie?
btw Według ciebie EM jest żydowskie dlatego że Eli jest z Izraela czy dlatego że masz jakieś własne kompleksy?
mamy 3 ludzi z izraela: eli, tako, raven. Mamy takze holendrow,niemcow,szwedow,brazylijczykow,amerykani now,hiszpanow no i polakow. Eli pozatym nie jest jakims ortodoksem, jest zwyklym czlowiekiem, lepszym niz banda kretynow z olecka. tak samo moge sie smiac z inza, ze wiezy w wisielca.
10:30 Ghetti [90]: nei ma zyda
10:30 Ghetti [90]: powiedz zeby lognol
wszystko na ten temat;]
Zdjecia_rar
05-04-2007, 18:38
Niech CO wkoncu sie weźmie w garsc i roz***bie te cholerne Zydowskie EM
antysemita pierdolony
@LaresCotton
@up
Żal, żal i jeszcze raz żal.
Nie wiem czemu ale ty udajesz jakbyś wiedział wszystko z pierwszej ręki. Znasz kogoś z Olecka na rl i masz takie info, czy twoim informatorem jest 12 latek śliniący się na widok 100 lvl i maniaka osiedlowego OTS'a.
Nemtor nigdy nie miał żadnego innego ownera więc tkexty w stylu przechodził z rąk do rąk są tak samo prawdziwe jak ten, że masz mózg:baby:
Dajcie stary pvp system a cale EM nie wystrzela bp SD na open battle, bo nie bedzie trafiac.
Chyba nie wiesz o czym mówisz. Zobacz sobie skutecznosc Bennego czy Wizaka na battle przed updatem.
@up
Mevar tez pewnie zostal zbanowany przypadkowo bez powodu?
Raditz Saiya-jin
05-04-2007, 19:19
200+ jeśli nic mi nie przeszkodzi będę miał przy końcu tego roku ^^
To mnie zabiło ;)
Chyba nie wiesz o czym mówisz. Zobacz sobie skutecznosc Bennego czy Wizaka na battle przed updatem.
@up
Mevar tez pewnie zostal zbanowany przypadkowo bez powodu?
Idz idz liź dupke swoim Eternal Marchom człowieku. Mevar została zbanowany za to, że został założony na accouncie, który był własnością postaci Kotku, która potem próbowała go sprzedać i owner mevara aby uchornić postać przed sprzedażą napisał do GM'a w Sprawie bana ;]
I na drugo raz nie wylatuj z takimi textami jak nie masz zielonego pojęcia co się dzieje.
GL & HF
lepszym niż banda kretynów z olecka
Ja nie obrażam ani twego miasta ani twego poziomu umysłowego więc miło zakańczając ten dialog to nie wypowiadaj się drogi chłopcze gdyż o ile się orientuje nie posiadasz wykształcenia medycznego aby stwierdzić czy jesteśmy Kretynami.
Karolkaa
05-04-2007, 21:26
Nemtor padl bo zapomnial o mana shieldzie :) każdemu sie może zdarzyć
HAIL CO
Native16
05-04-2007, 22:17
RehoSt plax :/
Idz idz liź dupke swoim Eternal Marchom człowieku. Mevar została zbanowany za to, że został założony na accouncie, który był własnością postaci Kotku, która potem próbowała go sprzedać i owner mevara aby uchornić postać przed sprzedażą napisał do GM'a w Sprawie bana ;]
I na drugo raz nie wylatuj z takimi textami jak nie masz zielonego pojęcia co się dzieje.
GL & HF
Czyli jednak zlamal regulamin, zalozyl postac na koncie ktore nie nalezalo do niego. Jestem w 100% pewny ze nie gral sam od poczatku. Pamietaj ze w EM byli i nadal sa osoby ktore znaly go dosc dobrze zanim postanowil ich wykonczyc.
@all
Nemtor to jest legenda? Zalezy co przez to rozumiec...na aldorze jako legenda zaslynal tez Aldruhn. Moim zdaniem Nemtor wcale nie jest dobrym liderem. Ma dobre pvp (ale jak zauwazylismy na filmie popelnia tez bledy) i byc moze potrafilby dowodzic 5 osobami w caffe ale nie wie za bardzo co robic na battle, gdzie jest 40 osob z CO. Efekt jest widoczny w statystykach.
Sid Domestos
05-04-2007, 22:31
Przeciez nie jest jakism bogiem czy botem. Jest tylko czlowiekiem, ktory zrobil blad i padl. Nie ma co gadac ze mial laga, kicka etc. A co do sprzedazy, to wam sie chyba pomylily postacie i mowicie o Masakratorze :P
Kamil1000
05-04-2007, 22:36
może ktoś rehostnąć bo sendspace jest bardzo wolny (zaledwie 2-5 KB/s)
Pan Kracy
05-04-2007, 22:39
Nemtor padl bo zapomnial o mana shieldzie :) każdemu sie może zdarzyć
HAIL CO
Tak jest Karola padł mu mana shield ale z moich zródeł które są w waszej gildi szłyszałem również że się zawiesił :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
@LaresCotton
@up
hahahahhahahhahhahahahahhaahahhahahahhahahahhahah XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mzoesz byc nawet z rl od krolewny sniezki, nie zmienia to faktu ze masz zajebsite zrodla i udajesz ze wiesz wszystko hahaahhahahhahaahah nie moge rofl XDDDDDDDDDD
Pan Kracy
05-04-2007, 22:50
RehoSt plax :/
już zrobiłem rehosty zobacz na pierwszy post :-)
@all
Nemtor to jest legenda? Zalezy co przez to rozumiec...na aldorze jako legenda zaslynal tez Aldruhn. Moim zdaniem Nemtor wcale nie jest dobrym liderem. Ma dobre pvp (ale jak zauwazylismy na filmie popelnia tez bledy) i byc moze potrafilby dowodzic 5 osobami w caffe ale nie wie za bardzo co robic na battle, gdzie jest 40 osob z CO. Efekt jest widoczny w statystykach.
Nemtor nie jest legendą z samej aldory ;], na której 2 postaciami w przeciągu roku nabił 100+ lvl, ale również z Rubery, gdzie swego czasu miał knighta 100+ ;] dla mnie tu nie ma nić do gadania w sprawie jego legendarności, a co do grania postacią w kilka osób na raz, hmm... jak by to powiedzieć.. są ludzie, którzy nie są w stanie osiągnąć tego co on gadają takie głupoty.
Dla mnie to definitywny koniec tej rozmowy, chcesz to dalej uważaj, że Nemtorem gra 5+ osób jeśli poczujesz się lepiej z tą myślą.
:evul:
Nemtor nie jest legendą z samej aldory ;], na której 2 postaciami w przeciągu roku nabił 100+ lvl, ale również z Rubery, gdzie swego czasu miał knighta 100+ ;] dla mnie tu nie ma nić do gadania w sprawie jego legendarności, a co do grania postacią w kilka osób na raz, hmm... jak by to powiedzieć.. są ludzie, którzy nie są w stanie osiągnąć tego co on gadają takie głupoty.
Dla mnie to definitywny koniec tej rozmowy, chcesz to dalej uważaj, że Nemtorem gra 5+ osób jeśli poczujesz się lepiej z tą myślą.
:evul:
To nie jest kwestia uwazaj lub nie uwazaj, to jest fakt. Pozatym nie jest legenda osoba ktora szybko expi...jest maniakiem lub sharerem (z dwojga lepszy chyba sharer ;]). Wiem ze sharowal, wiedza o tym jego rl i wie to on sam. Teraz byc moze gra sam, nie wiem. To oczywiste ze sie nie przyzna i na tym mozemy zakonczyc rozmowe.
Oficjalnie nikt nie uzywa botów, nikt nie sharuje i wszyscy graja fair play.
Pan Kracy
05-04-2007, 23:26
mamy 3 ludzi z izraela: eli, tako, raven. Mamy takze holendrow,niemcow,szwedow,brazylijczykow,amerykani now,hiszpanow no i polakow.
podaj nicki kto z hiszpani bo chciałbym się paru słowek po hiszpańsku nauczyć :D :D :D :D :D :D :D :D
05-04-2007, 23:50
Niech CO wkoncu sie weźmie w garsc i roz***bie te cholerne Zydowskie EM ;p
No to się w końcu zdecydujcie. 1 czy 3 ownerów? ^^
mamy 3 ludzi z izraela: eli, tako, raven. Mamy takze holendrow,niemcow,szwedow,brazylijczykow,amerykani now,hiszpanow no i polakow. Eli pozatym nie jest jakims ortodoksem, jest zwyklym czlowiekiem, lepszym niz banda kretynow z olecka. tak samo moge sie smiac z inza, ze wiezy w wisielca.
10:30 Ghetti [90]: nei ma zyda
10:30 Ghetti [90]: powiedz zeby lognol
wszystko na ten temat;]
Popieram. Szczerze mówiąc, w Tibii bardziej wstydzę się będąc Polakiem, że mamy takich kretynów, niż gdybym miał być Izraelczykiem...
Żal, żal i jeszcze raz żal.
Nie wiem czemu ale ty udajesz jakbyś wiedział wszystko z pierwszej ręki. Znasz kogoś z Olecka na rl i masz takie info, czy twoim informatorem jest 12 latek śliniący się na widok 100 lvl i maniaka osiedlowego OTS'a.
Nemtor nigdy nie miał żadnego innego ownera więc tkexty w stylu przechodził z rąk do rąk są tak samo prawdziwe jak ten, że masz mózg:baby:
Pierwszą część wypowiedzi pozostawię bez komentarza, po prostu jest zbyt żałosna ^^
A co do drugiej, to jak już mówiłem. Zdecydujcie się, jeden czy trzech? ^^
To mnie zabiło ;)
No to mówię, zakładzik? ;> Tak o (s)krzynkę browarka, a?
hahahahhahahhahhahahahahhaahahhahahahhahahahhahah XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mzoesz byc nawet z rl od krolewny sniezki, nie zmienia to faktu ze masz zajebsite zrodla i udajesz ze wiesz wszystko hahaahhahahhahaahah nie moge rofl XDDDDDDDDDD
W jednym przyznam Ci rację, rzeczywiście, nic nie zmienia faktu, że mam zajebiste źródła ;)
BTW: Kiedyś Smuggler powiedział, że im większy kretyn tym więcej "!" na końcu zdania, widzę, że teraz przelicza się to na ilość literek D po literce x ;]
A, i rzeczywiście... Nad Tobą można się już tylko zlitować, Biedny...
No ja też sie czasem wstydze być Polakiem...jak to mi sie wp*** na resp i nie chca zejsc itp to musze ich pkowac -.- A co do Zydowskiego EM to było do podkreślenia mej wypowiedz ^^ w sumie nic do nich nie mam a wy tu juz wyskakujecie ;p
Już, ulżyło Ci?
Wiesz w ogole kto to jest Nemtor? Grales na Aldorze? Po prostu zal.pl
D Vampire Hunter
06-04-2007, 21:00
no trudno ... chlopak padl zawsze ktos musi pasc... padlo na niego..
NAME OF SONG?? wyjebana w kosmos ;d
Pan Kracy
06-04-2007, 22:12
Wiesz w ogole kto to jest Nemtor? Grales na Aldorze? Po prostu zal.pl
chłopak nigdy nie grał na aldorze więc pewnie nie wie że to jedna z najsłynniejszych postaci :P
no ale to jest wojna prędzej czy później musiał paść...
ja tam jestem NEUTRALNY like CO and like EM :)
Envy?.......
padl jak szmata.
Jak szmata ? najpierw się zastanów co ty mówisz :]
Może jesteś na tyle inteligentny, że zauważyłeś że Nemtor
został spingowany ? a juz widziałem nie jedna akcje z Aldory to wiem że by nie stanał na środku pustyni i by czekał na smierć więc uważaj co mówisz durniu btw. sorka jesli kogos obraziłem :]
Easter wishes this holiday
Are sent across your way
To every Sister and Brother
To Family, Father and Mother.
To many wives and Husbands
Also endless Children as well
Relayed in thought of Jesus
The Easter story, a one to tell
Have a truly wonderful Easter
Remembering a very real story
Pan i Wladca
06-04-2007, 23:22
Dziękuje Ci tibio.pl, że dajesz nam tak łachowe tematy xD
Po samych wypowiedziach tego "kogos xD" -> (Piaty_Jezdziec_Apokalipsy) ryłem dłuzej niż po dwóch jointach xD
został spingowany ? a juz widziałem nie jedna akcje z Aldory to wiem że by nie stanał na środku pustyni i by czekał na smierć więc uważaj co mówisz durniu btw. sorka jesli kogos obraziłem :]
Nemtora nie da sie pingowac, ma router.
Nemtora nie da sie pingowac, ma router.
No dobra przyznaje Ci rację ale coś się musiało stać bo chyba by nie stał jak słup podczas Open Battle Jak sądzisz ?
Are sent across your way
How Jesus died on that day
For salvation, eternal life, glory.
Pan Kracy
07-04-2007, 00:17
No dobra przyznaje Ci rację ale coś się musiało stać bo chyba by nie stał jak słup podczas Open Battle Jak sądzisz ?
już pisałem z moich zródeł wiadomo mi że dostał zawiasa przy kompie :D :D
już pisałem z moich zródeł wiadomo mi że dostał zawiasa przy kompie :D :D
xDD to wypas
Are sent across your way
How Jesus died on that day
For salvation, eternal life, glory.
Zdjecia_rar
07-04-2007, 01:22
wlasnie sie permanentnie osmieszyles, bucu.
00:43 You see a dead human (Vol:10). You recognize Nemtor. He was killed by Victoris.
Straznik Monopolowego
07-04-2007, 02:11
Dzisiaj tez dostal zawiasa czy moze znowu go spingowali? nemtor wcale nie jest taki wielki jak o nim mowia
Dziwni jestescie... nemtor jest wielki, i zawsze nim bedzie, to ze tutaj 10latkowie sie udzielaja i nie widze co to znaczy sie upic to juz raczej nie moj problem
1 dead - latal bez utamo :) Efekt widoczny -1 lvl + bless etc.
2 dead - najebany po imrezie. Myslal ,ze da rade i znow dedzik :/
1 dead - latal bez utamo :) Efekt widoczny -1 lvl + bless etc.
2 dead - najebany po imrezie. Myslal ,ze da rade i znow dedzik :/
Dokladnie tak .. hmm tylko moze panienka mu laski nie chciala postawic jak
kogos nie ubije ... wiec chcial byc meski i znow padl.
-.-' Niewiecie co się stało to się ku*** nie wypowiadajcie. Pier****** bez sensu i myślicie, że wszystko wiecie... Żal...
Dziwni jestescie... nemtor jest wielki, i zawsze nim bedzie, to ze tutaj 10latkowie sie udzielaja i nie widze co to znaczy sie upic to juz raczej nie moj problem
Tym lepiej, zawsze wieksza satysfakcja zabic kogos wielkiego...2 razyB)
PAdł :) mam nadzieje że się nie załamie i będzie grał dalej :>
PS: Ale muza wymiata :D
Name: Nemtor
and by Victoris
Ma ktos filmik z 2 fraga ?
Pan Kracy
07-04-2007, 11:04
Name: Nemtor
and by Victoris
Ma ktos filmik z 2 fraga ?
UWAGAAAAAAAAAAA PATRZYĆ PIERWSZY POST NEMTOR DIE AGAIN FILMIK JUŻ JEST!!!
http://www.speedyshare.com/700726203.html rehost na speedy drugiego filmu ^.^ pozdro
Pozdroo ;x
Tutaj jest jeszcze pokazany drugi death Nemtora+ "maly" combo- bonus. Wydaje mi sie ze w odrobine lepszej jakosci (czyt. mniejszy ekran ;p)
http://www.speedyshare.com/859559447.html
Pan Kracy
07-04-2007, 12:03
Tutaj jest jeszcze pokazany drugi death Nemtora+ "maly" combo- bonus. Wydaje mi sie ze w odrobine lepszej jakosci (czyt. mniejszy ekran ;p)
http://www.speedyshare.com/859559447.html
Jeśli pozwolisz wykorzystałem Twój link i dodałem go do rehostów z drugiego deda jest napisane że od Ciebie ;)
YY a co ma pvp do cipbot a gdy oni se na vencie mowia 1 ,2 ,3 i wciskaja f3 i mass SD nie ma szans sie wyuhac Exahusted:( nawet zoabczcie ile sdkuw bez hita weszlo
sledze losy aldory od bardzo dawna widzalem duzo filmow etc
wedlug mnie Nemtor jest to wielka legeda i niewiem jak to sie stalo ze tak padl 2x...
Jezeli ktos ma tytul piosenki z 1 filmu prosze o podanie ; )
A ja mam pytanie czemu po ściągnięciu filmiku z sendspace antywir mi zaczął szaleć tak jak i reszcie moich kolegów. Dla jasności plik jest czysty a dogłębny syf (~~trojan~~) znajduję się na stronie.
Pan Kracy
08-04-2007, 00:13
A ja mam pytanie czemu po ściągnięciu filmiku z sendspace antywir mi zaczął szaleć tak jak i reszcie moich kolegów. Dla jasności plik jest czysty a dogłębny syf (~~trojan~~) znajduję się na stronie.
podaj link i czy ten link jest oddemnie w pierwszym poscie? może wziołeś od innych ludzi co pisali rehosty filmów i to od nich. Oddemnie napewno tego nie zassałeś :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.