Pokaż pełną wersje : Hell Gate dla knighta?
Spongyfhy
05-04-2007, 16:45
Pytanie jak w temacie: Czy opłaca się knightowi huncić w Hell Gate?
Jakie wymagania powinien spełnić (eq/level/skille), żeby był to hunt opłacalny i wyszedł z niego cało?
Erig.net informuje, że rycerz może próbować swoich sił w Hell Gate już od 35 poziomu, ale wątpię, aby to dotyczyło beholderów, demon skeletów i elder beholderów, które to są najtrudniejszymi potworami występującymi w tym miescu i 35 lvl knight mógłby sobie z nimi nie dać rady.
Prosiłbym o opinię doświadczonych graczy (najlepiej knightów) i tych, którzy byli kiedyś w Hell Gate i mogą coś na ten temat powiedzieć.
Kikucjusz
05-04-2007, 17:06
dsy to pozeracze hp...
jak eb nasumonuje w cholere tego tez uhy pojda
zadko cos leci
wedlug mnie nie oplacalne
Korzystając z okazji chciałbym się o coś zapytać. Jutro wybieram się z blokerem na Hell Gate. Czy damy rade, i czyt będzie waste?
Bloker: 69 Knight
Ja: patrz profil
Diego'Odin
05-04-2007, 18:58
@up
ostrożnie chodząc szm byś dał radę
@topic
dobre skile, tak z 85~lev i 2h weapon. Leczysz sie manasami i exura, ds możesz starać sie omijać albo lurowac po 2-3 i exori + hmm albo standardowo
zbierasz tylko 2hs quantamire rody itp (zadnych steel shieldow bo capa nie starczy na cos lepszego)
@up
Sam mówisz... Podobno gdzieś GS jest tam. A wiesz może gdzie jest solo Elder Beho i moge przetestować?
A co do GSa, to moge go tam spotkac?
elfo.del.bien
05-04-2007, 20:24
A ja mam pytanie pocz elder, ds, i nieumarlakow co tam jeszcze jest?
error_007
05-04-2007, 20:39
Topic kompletnie bez sensu. Na Hg wlasciwie to tylko knight daje rade ewentualnie pal. Sorc/druid pada przy spotakniu 3 elder beho, skurczysyny tak wysysaja mane, ze jest to zenujace
adrianeczeqq
05-04-2007, 21:08
Chcecie wiedziec co jest w HG? Nie pytajcie tylko sobie filmik Cichego ogladnijcie co za problem gs tez jest pokazany i eldery
HG nie jest dla knighta... Tam wiekszosc potworkow trzeba bic z daleka a nie w zwarciu. Wg. mnie nie dla knighta;)
Bruno II
06-04-2007, 11:23
HG oczywiście że dla Knighta! od 8 lvl do 50 lvlu kasa + exp! + miejsca do treningu. Właściwie to mysle że wchodząc do HG mógłbym expić do 100+ lvlu tylko potrzebował bym kogoś kto by zabieral kase + loot i podrzucał UHy. (da sie wysyłać z AB teleportem)
Jak? Sprawdzcie! Ja sprawdziłem i cóż mam knighta na 60 lvlu z 80+ skilami mniam. AHA nie potrzebny do tego PACC. Jednyna wada to nuuuuda :P
Regards
Wysokie lvl knightów spokojnie dadzą tam radę.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.