zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Guardia Song-by Rar

-=RaR=-
05-04-2007, 19:12
Napisałem tę piosenke dosc dawno lecz niemiałem dostępu do odpowiednich programów, lecz teraz mam więc ją nagrałem:
http://www.speedyshare.com/257650270.html
http://guardia.song.patrz.pl

Jak zły dział to niech jakis moderator to przeniesie!

Marecki666
05-04-2007, 19:22
Za podobne do Vision -.^
i dzieki komu rehost na patrz.pl? dzieki mnie xDxD

Garo
05-04-2007, 19:24
Masz racje zły dział ... to jest dział FILMY ....

Ametystowec
05-04-2007, 20:00
eeee? to jakis zart? przeciez bit i 90% tych slow to Molesta ewenement-powrot
jak smiesz mowic ze to ty to napisales? (lol nawet pod koniec slychac JWP)
i ten twoj zapluty glos...porazka

PanKracy
05-04-2007, 20:09
Aby zrozumieć cokolwiek z tej piosenki musiałem ją przesłuchać ok. 3 razy. Ogólnie jest bardzo fajna. Jakbyś mógł to napisz jej tekst.

-=RaR=-
05-04-2007, 20:14
eeee? to jakis zart? przeciez bit i 90% tych slow to Molesta ewenement-powrot
jak smiesz mowic ze to ty to napisales? (lol nawet pod koniec slychac JWP)
i ten twoj zapluty glos...porazka

To nagraj sam cośa nie osądzasz bo myśle, że twój głos to jakiś pisk a z rapem masz tyle wspólnego jak z innymi rzeczami :/

A tekst sam pisałem na podstawie Molesty.

Ametystowec
05-04-2007, 20:20
mojego glosu nie slyszales wiec nie masz pojecia jaki on jest (chyba zes mnie z Imargamem pomylil) a zeby cos nagrac niestety nie mam pozadnego mikrofonu i nie chce mi sie robic bitu
9no chyba ze cos szybko na tracktor'ze przerobie)

Dratris
05-04-2007, 21:02
Bauhaahuahauahahauahuhauahaua... To ma być żart ? Nutka z molesty powrót ... Co za głos i rymy ... -,-

filobossek2
05-04-2007, 21:06
Eee... wiem sam lepiej nie zrobię, ale to jest żałosne -.-

2/10

UrbanQ
05-04-2007, 21:14
zal.. weź wyjdź i nie wracaj... kseroboje zasrane idźcie grac w tibie a nie za hh sie bierzecie bo wam to nie wychodzi... -10/10

Cvonio
05-04-2007, 21:15
nawet takie sobie 7/10

PS: kto to spiewal ??

Lifter
05-04-2007, 21:33
Niestety musiałem wyłączyć pod koniec pierwszej minuty, bo zacząłem się za głośno śmiać i brat się obudził. Zajebiste bo można sie pośmiać z tego "rapera".:D

dukos
06-04-2007, 00:01
1) ... "raper/wokalista" za duzo sepleni i malo z tego zrozumialem...

2) co do muzyki... ja tego nie znam ale skoro inni mowia ze to kawalek molesty... :/

ogolnie to ze spiewaniem u ciebie nie bardzo, muzyki tez sam nie zrobiles...

z czym do ludzi?!

:baby:

Etoric
06-04-2007, 00:15
Idz do logopedy ziąą

Jucha Furora
06-04-2007, 00:36
"Ja dam ludziom uhy, gdy ue wybuchnie" heueheuehuehe
Koleś się dusił jak to śpiewał xD
i ma wade wymowy

Saruman112
06-04-2007, 09:51
żenada. Niektórzy ludzie nie mają wstydu. Ogólnie dno. X(

Silver Kay
06-04-2007, 10:08
"Ja dam ludziom uhy, gdy ue wybuchnie" heueheuehuehe
Koleś się dusił jak to śpiewał xD
i ma wade wymowy

kolo mówił słowa taki zestresowany jakby miał narobić w gacie

może i dobrze nie śpiewam ale tak nie sram jak coś mówie xP

m33h
06-04-2007, 10:09
Hahahahahahaha nie mogę z tego to jest takie żałosne ze aż mi was żal ,po co to w ogóle wystawialiście na forum, nie rozumiałem co piątego wyrazu a w trakcie refrenu sie dusiłeś i wyrazy zniekształcałeś haha poćwicz lepiej bo tracisz na reputacji o ile ją masz jeszcze...
wyjdź zamknij za sobą drzwi i przeproś

-=RaR=-
06-04-2007, 10:51
Widze, że macie dużo do powiedzenia złeg, szczególnie, że zgapiłem to od Molesty, ale jakoś jak była piosenka o Vision to wy "ale fajne wow gratulacje a adasz cos w tibia??!?!?1/1/1/".

Nagrajcie swoje i zobaczymy czy bedziecie tacy odważni aby coś dać na forum swojego i wogóle wymyśleć a nie krytykować, dzieci nie znacie sie na hh sluchając Donia, Asceteholix itp, no żenada....

Sylwia656
06-04-2007, 11:04
Man you sux. Plagiator -.-

*Vjefroon*
06-04-2007, 11:11
po pierwsze poćwicz nad dykcją, za dużo plucia sie.
a po drugie jak juz chcesz nagrać posłuchaj beatu pierw
bo nawet nie wchodzisz dobrze w rytm raz przyspieszasz
raz zwalniasz.
po trzecie TOTAL PORAŻKa

Saruman112
06-04-2007, 11:59
Ja na twoim miejscu to bym się gdzieś zaszył i nie wychodził dopóki ludzie o tym nie zapomną, a ty śmiesz jeszcze obrażać zacnych użytkowników tego forum za to, że powiedzieli Ci prawdę w oczy. Trochę pokory ziomuś. X(

Lifter
06-04-2007, 12:11
dzieci nie znacie sie na hh sluchając Donia, Asceteholix itp, no żenada....

A Ty się znasz na HH? <śmiech na sali>

Poza tym Doniu i Ascetoholix, robią komerchę, co nie znaczy że ich muzyka jest słaba.

-=RaR=-
06-04-2007, 12:19
A Ty się znasz na HH? <śmiech na sali>

Poza tym Doniu i Ascetoholix, robią komerchę, co nie znaczy że ich muzyka jest słaba.

Znawca z Poznania sie znalazł....

Gdybyscie byli chodź troche w temacie Guardii to byście wiedzieli o co chodzi w tej piosence, bo jak była piosenka o Vision to spoko była bo wiedzieliście o co chodzi, lecz Guardia to dla was taki świat, że nawet nie wiedzieliście ze istnieje....

dukos
06-04-2007, 12:50
[...] Nagrajcie swoje i zobaczymy czy bedziecie tacy odważni aby coś dać na forum swojego i wogóle wymyśleć a nie krytykować, dzieci nie znacie sie na hh sluchając Donia, Asceteholix itp, no żenada....

mylisz odwage z glupota lub szalenstwem. i nikt nie powiedzial ze sie nie znasz na hh... tylko spiewac mie umiesz :confused: pozatym dales to po to zeby ludzie to komentowali. komantarze to nie tylko gz, fajne itp...

Sir_Piapi
06-04-2007, 12:51
Gratz Rar :DD, wsumie to nie wiem co wam sie w tym nie podoba.. test przemyslany -> wkoncu tak jest, podoba mi sie nawiazanie do tematu mim'a i teamu z sieradz'a.. coz.. bywa
Polish Soldier? gildia wielkiej paczki do czasu...
....."Jajjoo hardkorowy na 100'we, Mim'ie pamietaj kto tu jest noobem, z obita twarza i lezka na buzi, Adamie i Pawle nie w*****ajcie ludzi (...)"....
Ogolnie bardzo mi sie podoba test, troszke gorzej z wykonaniem ale i tak szacunek ziomek.. Hail Rar&Miecio :D

Ametystowec
07-04-2007, 00:41
dzieci nie znacie sie na hh sluchając Donia, Asceteholix itp, no żenada....

po 1

to "Duski" zzynali texty Tede'go (max do 3 rymow na caly text) a co Ty tutaj odstawiasz to...no poprostu nie da sie tego okreslic... ZAL!

i znowu to robisz, skad ty do ch*ja waclawa wiesz czego ja slucham, jak sie zachowuje, ile mam lat i ze slucham akurat donia?

zblazniles sie? przepros i sie nie odzywaj...a Ty masz jeszcze tupet tutaj innych i mnie obrazac

Feliex1
07-04-2007, 01:30
Szczerze ? NIE BIERZ SIE ZA SPIEWANIE MUZYKI ale pamietaj ze szanuje to co zrobiles
Za duzo śćiagnięte z innej piosenki o tibi