zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Neo[z]drada

Roman^Hofer
05-04-2007, 21:01
Hi! Kieruje się z tym pytaniem głównie do użytkowników Neo[z]drady. Czy wy także dzisiaj macie lagi? Ja i moi znajomi niestety tak. Chciałbym się dowiedzieć czy problem jest tylko u nas (warmia-mazury) czy też w innym rejonie polski. Lagi żeby na to powiedzieć to za mało... z neta ciagnie 5kb/s [przy łączu 1 mb].
Czekam na wasze odpowiedzi[neo userzy].

Oerta
05-04-2007, 21:28
Mi dziś dobrze chodzi,nawet lepiej :)
Ściągało mi 180 kb/s z moim 1megabit na sekundę :)
Przynajmniej w Toruniu.

NervGal
05-04-2007, 21:45
Geez, czemu Wy takie beznadziejne tematy zakładacie? Jak Wam nie odpowiada prędkość Waszego łącza to dzwonicie na infolinię, a nie pytacie innych, czy też tak mają... Zresztą, aż tak wrażliwi jesteście? Bo ja np. nie zauważam spadków prędkości mojej Neostrady, bo jest on niewielki i niezwykle rzadki.

Smetana
06-04-2007, 00:38
A ja dziś też miałem lagi. Woj. Małopolskie. Ale już chyba nie mam.
Bo ja np. nie zauważam spadków prędkości mojej Neostrady, bo jest on niewielki i niezwykle rzadki.
No ty nie, ale inni tak. Nie wiesz jak to boli :P.

Oxygane
06-04-2007, 01:09
Geez, czemu Wy takie beznadziejne tematy zakładacie? Jak Wam nie odpowiada prędkość Waszego łącza to dzwonicie na infolinię, a nie pytacie innych, czy też tak mają... Zresztą, aż tak wrażliwi jesteście? Bo ja np. nie zauważam spadków prędkości mojej Neostrady, bo jest on niewielki i niezwykle rzadki.

Zamknij picz, jak sie nie znasz. Tp od kilku dni chyba sobie w jakies kulki leci, ja mam DSL 1 MB, a chodzi wolniej niz modem. Testowalem to tez na kilku neostradach i to samo, bojownicy! Na gmachy telekomunikacji!

Mad-Sin
06-04-2007, 01:21
A mi tam wszystko chodzi cud miód. I tyle.

Maggic
06-04-2007, 01:38
To może ja powiem tak Neo jest do dupy !!! Na aldorze mam mase friendów którzy mają Neostrade a ile leveli stracili dzięki - "Użytkownik został odłączony od usługi" Ja ofc mam chello i w czasie roku miałem zaledwie 2 kicki.

Btw Kumpel który mieszka 3 ulice dalej ma taką sama sytuacje.

-=DanieL=-
06-04-2007, 02:03
U mnie chodzi idealnie woj. lubelskie. Prawdopodobnie mają prace konserwacyjne i poszerzają wam limit mbitów na miasto (często tak robią bo klijentów przybywa). Jak po kilku dniach się nie zmieni to znaczy, że to jakiś inny error.

niemezne i niehonorowe

Roman^Hofer
06-04-2007, 10:22
mail z ciętą ripostą do helpdesku pomógł... wczoraj 350 ms. dzisiaj 28 ms. ciekawe na jak długo

NervGal
06-04-2007, 11:06
Nie płaczcie. Zmieńcie dostawcę albo upomnijcie się o swoje.

matiiii
06-04-2007, 11:20
Mieszkam na Warmii i Mazurach, a konkretniej na Mazurach w samym centrum i używam Neostrady. Posiadam ją od 3 lat i najwyżej 2-3 razy po 2 dni miałem lagi. Nie wiem o co wam chodzi z tymi lagami.

Powiem jeszcze, że moi (wszyscy) koledzy co moją Internet używają Neostrady.

Smetana
06-04-2007, 11:59
Nie narzekajcie na Neo bo nie jest takie złe :P. Limitów już nie ma, a lagi takie jak wczoraj mi zdarzają się dość rzadko (kilka razy na rok?). Btw ja nie mam wielkiego wyboru, tylko Neo i Netia, ale czytałem komentarze użytkowników i w Netii takie akcje z lagami się zdarzają częściej.

Quezacoatl
06-04-2007, 15:27
ale czytałem komentarze użytkowników i w Netii takie akcje z lagami się zdarzają częściej.
No nie wiem, kiedy jeszcze grałem zdarzyło mi się coś takiego tylko raz, jak im jakiś router padł...