Pokaż pełną wersje : niemozlie :O!
Bartek153
06-04-2007, 03:11
expie na elf fortress na wiezy arcanistow i nagle wpada jakis typek 63 ek bije draga i po chwili pojawia sie ta chmura jak by loga dal a wiec myslalem ze go kicklo ale wchodze odrazu na sama gore a on tam jest :O! jak to mozliwe ze koles ze srodka ekranu sie teleportnol 2 poziomy wyzej?zapewniam ze nie wszedl poprostu po schodach tylko ze srodka tego respa dal loga i sie zalogowal 2 poziomy wyzej a loga dal w trakcie jak walil draga.
Edier Master
06-04-2007, 07:52
@up
A ty jakiś inny jesteś? Mnie zawsze 2 poziomy wyzej loga...
Calen Futh
06-04-2007, 10:16
@up: ^^'
@topic: Cos mi sie nie wydaje, żeby tak było.
Milu Arhangel
06-04-2007, 10:26
@up
Lol, na tej wierzy exani hur nie działa -.-
Bartek153
06-04-2007, 14:23
on to zrobil podczas wali z dragiem i zrobil to na srodku tego malego respa.
Naabs? Drag go walnął, pojawiła się chmurka, a on w tej samej chwili wszedl na góre -.-"
Honasolo
06-04-2007, 14:43
Czyzby wykorzystywal pomoc Gm'a? Innego wytlumaczenia nie jestem w stanie podac.
Bartek153
06-04-2007, 15:20
Naabs? Drag go walnął, pojawiła się chmurka, a on w tej samej chwili wszedl na góre -.-"
jak mogl naabie wejsc w gore jak on stal na srodku to chyba bym widzial jak idze nie?
To wbrew logice.
Trzeba było zrobić screena czy coś podobnego.
Miałem coś chyba podobnego na Amazon Tower, na północ od Carlin (może mi się tylko zdawać). Biłem PK, facet był na drugim piętrze, ja go siup za 40hp a ten właśnie jakby loga dał. Nie wiedziałem o co chodzi, wchodzę up wybić valkyrie a cwaniaczek stoi 2 piętra wyżej >.<
-Mixawik-
06-04-2007, 16:19
Omg, wpisał nazwe czaru, którego nie mógł robić np. Knight Uhy, i pojawił się taki dymek, a on drabinką do góry, ja też tak często robiłem.
@autor
Weź idź się prześpij, bo zwidy miałeś...-.-
Duke Dran
06-04-2007, 16:58
Takich bajek można stworzyć miliony a dyskutować o nich jeszcze więcej. Nie masz dowodów? To po co ta rozmowa? Sam tekst nie wystarczy. Możliwe, że coś popiłeś albo Ci się przewidziało. I zmień ten avek bo zbiera mi się na wymioty jak na niego patrzę srr.
PS
Jest jeszcze możliwość, że to jakiś B.U.G.
Czyzby wykorzystywal pomoc Gm'a? Innego wytlumaczenia nie jestem w stanie podac.
Tak, na pewno wykorzystywal.
Szkoda tylko ze GM nie moze do siebie tpac ;)
Tpac moze tylko god bo dawniej tpali pkerow na wyspe GM (jak nie bylo skull systemu) zeby ich zabic.
Bartek153
06-04-2007, 17:14
Omg, wpisał nazwe czaru, którego nie mógł robić np. Knight Uhy, i pojawił się taki dymek, a on drabinką do góry, ja też tak często robiłem.
@autor
Weź idź się prześpij, bo zwidy miałeś...-.-
gdzie ty pajacu masz tam drabinke jak tam schody sa >.<
@duke
po 1 nie pije
po 2 chcialem sie zapytac jak to mozliwe wiem co widzialem i to nie jest bajka
po 3 moj avek jest za fajny aby go zmieniac ;]
Bald Drah
06-04-2007, 17:18
Powiem tyle moze mnie wysmiejecie ale w depo ludzie robia tak daje loga i za 10 sekund jest w innym miejscu mnie tak uciekl zlodziej okradl mnie a potem pultam sie do niego on loga dal ide a on stoi w innym miejscu a nie mozliwe ze przeszedl kolo mnie nie zauwazony!
Inna możliwość: miałeś akurat w tym momencie małego freeza, on wszedł na górę a ty nie zobaczyłeś momentu w którym ze środka pomieszczenia podszedł do schodów. Możliwe?
Bartek153
06-04-2007, 20:00
niemozliwy freez bo nigdy go nie mialem :]:]
Astral55
06-04-2007, 20:08
tez bym nie usuwal swojego zdjecia ;p
a ja mysle ze chmurka go walnal dragon, zlapales laga i on fast na utani hur wbil 2 lvl wyzej
tez bym nie usuwal swojego zdjecia ;p
a ja mysle ze chmurka go walnal dragon, zlapales laga i on fast na utani hur wbil 2 lvl wyzej
Jedyna mądra odpowiedź w tym temacie..
@autor
tak on napewno stał na środku i nagle wjebal 2x up, za dużo bajek sie na czytałeś.. stał przy schodkach, drag bo walnął, pojawiła sie chmurka i nagle weszedł up i znowu up, czy to takie trudne?
A ja fidziauem jak gie em sabijal MDW z utevo lux -.-"
-Mixawik-
06-04-2007, 20:38
gdzie ty pajacu masz tam drabinke jak tam schody sa >.<
@duke
po 1 nie pije
po 2 chcialem sie zapytac jak to mozliwe wiem co widzialem i to nie jest bajka
Pajac to twój stary, że cie zrobił -.-
No to Schodki -.-
Bartek153
06-04-2007, 21:26
Pajac to twój stary, że cie zrobił -.-
No to Schodki -.-
ciebie jak stary zobaczyl po urodzeniu to przez 3 dni sie smial caly czas.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.