zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Drag i pal??

Oscypious
06-04-2007, 09:15
Niewiem czy w dobrym miejscu zamieściłem ten temat ale mam jedno pytanko.

Mianowicie drag ma fire wafe bardzo mocne a ja chciałbym iść na draga swoim palkiem.Czy jakbym polazł to musze uciekać i być bardzo daleko od niego??

Chodzi o to żeby mnie nie uderzył tym fire wave bo będzie źle.

BlackWolf
06-04-2007, 10:10
! Witam !

Ja osobiscie tez mam ten dylemat :( , zawsze myslalem ze jak sie idzie na dragi palkiem to trzeba z nim latac dookola jakiegos kamienia czy czegos i walic az padnie , ale sie zorientowalem ze wali z fv w zdlurz jak i wszerz , wiec nim dostaje , nie mowiac juz o fire ballu , ktory tez do najslabszych nie nalerzy ;( . Wiec nie wiem zbytnio jak go zabijac , chyba ze trzeba caly czas uciekac prosto i sie modlic ze sie go zabije zanim dobiegniemy do jakiejs sciany , gdzie nas zabije :( . sam nie wiem i jezeli ktos zrozumial z mojej paplaniny co probuje powiedziec , to bym prosil zeby i na to odp. :D .

Shor'tugal
06-04-2007, 10:15
Niewiem jak on to robi, ale mój kumpel 18 palek ( 60+ dist ), lubi sobie czasem poexpic na dragu pod thais, jak sie idzie do mintwallin. Niegadałem z nim zbytnio ile uzywa na to mf, ale raz mi mówił że użył 3 ( niejestem pewny ) manafluidy, noi bolce. To takie info :D

Calen Futh
06-04-2007, 10:19
Oj wystarczy dobrze się ustawiać biegając wokół jakiegos przedmiotu np. kamienia. Jeśli zminimalizujesz ilość momentów w których jesteś pod kątem zblizonym do 90 od smoka to szanse, że obierwiesz z vave zmniejszaja się. na FB nikt nic nie poradzi raczej. Proponuję Ci pocwiczyć na dragu pod GreenShore. Tam jest taki jeden przyjemny kamyczek, wokoł ktorego biegając 14tym pallem zabiłem draga. Wierzę, że sobie poradzisz.

Honasolo
06-04-2007, 14:49
Mozesz biegac dookola kamyczka na 1 kratke (jezeli jestes juz wycwiczony) albo na 4.
To zalezy gdzie biegasz bo np. na czystym terenie nie masz szans, a gdybys spotkal krzak twoje szanse zwieksza sie o 40 %.

Najlepiej zatrudnij knighta, ktory bedzie blokowal ci draga i bedzie ok. ^^

_Modton_
06-04-2007, 15:12
Zgadzam się z Calen Futh'em.
Jak chcesz se draga solnońc to najlepiej na drag lairze w ankh,
albo w tym kanionie kolo kazz. W ankh to lataj wkolo tego kamienia/słupa.
W kazz to wyluruj go z tego kanionu i lataj w kolo. Możesz też sobie HMM'am pomoc. To tyle z mojej strony.

Pzdro;)

Sunblade Fun
06-04-2007, 15:18
Pallek to profesja którą zawsze najłatwiej mi się expiło na Dragonach. Poprostu jak idziesz na draga to zawsze staraj się stać na skos od niego, staraj się również aby nie zblizał się do ciebie, poprostu bij go z dystansu (7,8 kratek na skos). Trzeba tez mieć naszykowaną Exura Vite albo Uhy, bo drag w kilka chwil potrafi zjechać HP do bardzo niskiego poziomu. Jeśli już ćwiczyliście bicie Dragonów kolo Greenshore i wam to wychodzi, to sprubujcie ubić draga koło Kazoo, bo tam jest trochę mniej konfortowo. Jesli nadal nie będziecie potrafili zabić dragona, to obejżcie filmik jak ktoś tam expi :]
/Ivan