zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Siemka :D

Chomski_1991
06-04-2007, 13:41
Takie mam pytanie mam keyloggera bo sciagnelem tu z tibia.pl :/
http://img329.imageshack.us/my.php?image=uo0001uf7.jpg - zdjecie procesow w moim kompie i moje pytanie co wy podejrzewacie tu za keyloggera ?? Bo nei moge sobie z tym poradzic.

Korektor
06-04-2007, 13:44
JEśli ściągałeś z tibia.pl to nie masz się o co martwić, to nie tibia.org.pl i w downloadzie nie ma niechcianego świństwa.

Delete
06-04-2007, 13:53
A skąd wiesz że ściągnąłeś właśnie z Tibia.pl? Może złapałeś np. przy ściąganiu jakiś botów, OTs'ów (stfu!) czy innych świństw rodem z org.pl

Vanhelsen
06-04-2007, 13:54
A skąd ja mam do cholery wiedzieć, co masz zainstalowane na kompie, i co jest odpalane z w/w zainstalowanych programów świadomie a co ukrycie... -.-'' to TY powinieneś takie rzeczy wiedzieć...

Calen Futh
06-04-2007, 14:44
To ty nie wiesz, jakie procesy masz zazwyczaj ? Nawet troszke ? Ja jak cos widzę, czego nie znam to wyłaczam to porpstu.

Chomski_1991
06-04-2007, 14:51
To tak sciagnelem filmik wlasnie z tibia.pl tam byl keylogger ale juz zdazyl mi wejsc w system czy jak to sie pisze odpalone mialem NOD32, UOSO to do screenow, Olympus studio, Exif Launcher, mi sie wydaje ze keyloggerem jest ten explorer***** ale nie wiem co dalej zrobic ;/ A keyloggera mam na 100 % bo stracilem wczoraj 35 ms'a ;/ zostal mi juz tylko knight.

Calen Futh
06-04-2007, 14:57
@up: Po pierwsze to na pliczkach z tibia.pl na 99 % niema wirusów,a jeśli sciagasz pliki, które udostepniają ludzie na forum to chyba musisz się liczyć z zagrożeniem, a po drugie podzielam Twoje zdanie, że explorer***** jest keylogiem. Buahahahhahah xDDDDDDDDD

Quezacoatl
06-04-2007, 15:10
mi sie wydaje ze keyloggerem jest ten explorer*****

OWNED!
Wyłącz to i zobacz co się stanie... ;)

Z tego co masz sprawdź to owntibia czy coś, nie wiem też co to jest ten atiptaxx ani QuickDFC, choć podejrzewam, że to raczej niegroźne...

BTW
Korektor wrócił?? Ciekawe, ciekawe...

you made my day = DDDD
My too...

Cafe
06-04-2007, 15:19

you made my day = DDDD

Lasooch
06-04-2007, 15:53
Najlepiej usuń C:\WINDOWS. Tam siedzą same keyloggery.

Dr. Omader
06-04-2007, 16:21
Keloggera to sobie sciagnales z wlasnej glupoty. Jak otwierasz kazdy link, ktory jest gdziekolwiek podany. Trzeba bylo przeczytac regulamin, ktory zatwierdziles przy rejestracji konta.

Trzeba bylo tez przeczytac poradniki jak nie dac sie shackowac i co uczynic po hacku. Sa u nas na stronie i forum - poszukaj sobie.
A skoro syf zainstalowales sobie z wlasnej glupoty to radz sobie sam. Masz nauczke na przyszlosc - mysl zanim cos zrobisz.

PS.

Leze xD

Dla ciebie keyloggerem jest proces windowsowy o nazwie explorer*****, za to proces o nazwie "owntibia_costam" wogole nie jest dla ciebie dziwny? Naprawde gratz chlopie inteligencji!