Pokaż pełną wersje : [JULERA] of quest czysci 221ek <Dulokz > i Setzer Gambler 255ms
film krece ja x.x nie widac czyszczenia final rooma
ale mozna sie posmiac xd
http://www.speedyshare.com/912614872.html
dobra jest akcja po wzieciu nagrod ;DD z tym pytaniem xDD
Native16
06-04-2007, 18:27
Rehost " :S
o lol heheh no to sie popisali
"17:48 Seppo Hovi [42]: what happens if say hi?" buahahaha
Nic specjalnego na tym filmie ... jak kazdy inny of q tylko ze maja 221 ek blokera.
@up
marketing ;)
o lol heheh no to sie popisali
"17:48 Seppo Hovi [42]: what happens if say hi?" buahahaha
xDD
ja spadlem z krzesla ,ale jakos ucieklem xDDDDDDDDDDDDD
prawei 200 z bursta setzer walnal w innego gracza ;) x.x dla mnie to niecodzienne :P
struspendziwiatr17
06-04-2007, 19:36
ziomek zedytowal... nie sciagne dla bezpieczenstwa
ziomek zedytowal... nie sciagne dla bezpieczenstwa
to nie spamuj >.>
jak ktos pomysli ,to spojrzy ,ze link jest na speedyshare do pliku *.rec >.>
Setzer "najbardziej" ucierpiał przez to pytanie, a najwięcej szumu po nim narobił. Jak wychodziliście z final roomu myślałem że brazole coś odwalą ale tym razem obyło się bez tego. Ogólnie jak teraz sprawy na Julerze sie mają? :evul:
Setzer "najbardziej" ucierpiał przez to pytanie, a najwięcej szumu po nim narobił. Jak wychodziliście z final roomu myślałem że brazole coś odwalą ale tym razem obyło się bez tego. Ogólnie jak teraz sprawy na Julerze sie mają? :evul:
wojna sie szykuje cos czuje :~
justice team vs. setzer i jego rl'e i pa x.x
Fredde chce sprawiedliwosci ,a na bocie jechal....
PA sie szerzy :~
Ja myslalem ,ze Setzer walnie ue jak nagrody wezmiemy :~ dlatego party nie chcialem dac :}
Drakonir
06-04-2007, 23:10
Aff setzer naab:(
Zajebisty filimiQ hehe ;p
Szkoda ,ze niema final roomu... ;>
btw. Setzer Nó.ÓB
06-04-2007, 23:50
@offtop
Wszystko by było dobrze gdyby nie to, że Setzer wybija wszystkich po kolei praktycznie za nic.. tak robi reszta PA z Julery i to jest w tym najgorsze, że cierpią nie winne osoby...:/ nikomu źle nie życzę ale jeśli dojdzie do wojny to bardzo bym chciał żeby to Setzer ją przegrał... =)
Pozdro
16:59 Dulokz [221]: no waste runes
16:59 Dulokz [221]: i kill
I tak pomyslalem ze on mysli "wiecj dla mnie :)"
23:28 Dulokz [221]: NO TO SAY HI
23:28 Seppo Hovi [42]: PLZ NO
23:28 Setzer Gambler [256]: you armor
nc, jakie pa...
23:28 Dulokz [221]: NO TO SAY HI
23:28 Seppo Hovi [42]: PLZ NO
23:28 Setzer Gambler [256]: you armor
nc, jakie pa...
Setzer chyba najbardziej ucierpial po tym ,jak Seppo powiedzial "Hi" wiec..
Draggy_Slayer
08-04-2007, 02:32
i elegancko :)
zaluje ze refugia czasami nie jest pvp :P bo jak z 1szym teamem poi robilem to polowe tych ludzi bym na miejscu wytlukl :)
na cholere mowil hi jak mowili chyba ze 4 razy zbey nie mowic :)
to sie nazywa inteligencja
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=155708
>.> odwiedzaja tibia.pl >.>
Sytuacja na julerze? No więc brazyle chcą mieć server dla siebie. Setzer oznajmij, iż wybije wszystkich którzy nie są brazylijczykami, powiedział też, że tych co są neutralni i tak później (po tym jak wybije WSZYSTKICH gringo) zabije. Teraz wszyscy haj lvle (non-br) sie mobilizuja i spuszczą wpier%^l brazylom. Acha, gdzieś na GM board jest też temat o rasistowskich działaniach ów brazylijczyków na który któryś z GMów odpowiedział "We don't care, take it in your hand's". No i gdzie tu sprawiedliwość? Wiele osób płaci za tą grę więc Custommer Support powinien cos z tym zrobić. To na tyle.
PS Kozak nie liz dupy Setzerowi i jego kumplom bo Ty też padniesz.
Sytuacja na julerze? No więc brazyle chcą mieć server dla siebie. Setzer oznajmij, iż wybije wszystkich którzy nie są brazylijczykami, powiedział też, że tych co są neutralni i tak później (po tym jak wybije WSZYSTKICH gringo) zabije. Teraz wszyscy haj lvle (non-br) sie mobilizuja i spuszczą wpier%^l brazylom. Acha, gdzieś na GM board jest też temat o rasistowskich działaniach ów brazylijczyków na który któryś z GMów odpowiedział "We don't care, take it in your hand's". No i gdzie tu sprawiedliwość? Wiele osób płaci za tą grę więc Custommer Support powinien cos z tym zrobić. To na tyle.
nie lize im dupy x.X to ,ze z wakka sie "koleguje" <z Fabio> to nie znaczy wcale x.x
Drunk Angel ma wielu friendow br wiec co? lize im dupe? no to gl..
i na gm board :
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1606854&pagenumber=1
Kozak czytaj forum tibia.com. Drunk Angel wypowiedział im wszystkim wojnę ...
Polacy są tępieni? Z tego co pamiętam było tam kilku polaków na wyższych lvlach min. Rycerz-Bartek itd Nie próbują oni czegoś zdziałać przeciwko br jakieś snake attacki itp?
Polaków jest teraz mało, gra tylko R-B, Sniada i kilku innych ale oni się boją, wolą lizać im dupy a i tak brazyle ich zabiją.
Shorty_Master
08-04-2007, 12:06
Czy tylko ja kurva mam limity na speedyshare ? Możesz łaskawie rehosta dać na np. Gigesahre.com albo rapida ? X(
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=9b299388535c55604abc62dee983202c
>.>
I tak sie przenosze z friendami na new pvp ,albo na jakis inny >.>
Polaków jest teraz mało, gra tylko R-B, Sniada i kilku innych ale oni się boją, wolą lizać im dupy a i tak brazyle ich zabiją.
Tak mało jest Polaków tylko powiedz mi kim są:
Glug, Wiv~, Zamek~, Yakk~, Sedian~, Kane~, Pit~, Fox~, Palib~,
wymieniać dalej ?
@R-B,Sniada i inni
sądzisz że oni jak to napisałeś "wolą lizać im dupy"
to powiedz mi co Sniada, Zamek, Kane i reszta robi w Justice
gra tylko R-B
Nie wiem czy jestes dobrze poinformowany ale R-B ma też życie prywatne ma szkołe i inne sprawy na głowie i z tego co wiem nie loguje sie narazie.
Teraz wszyscy haj lvle (non-br) sie mobilizuja i spuszczą wpier%^l brazylom.
pozwole sobie ciebie znów zacytować: "ale oni się boją, wolą lizać im dupy"
Więc się zdecyduj i napisz nam jak jest na Julerze bo my nie wiemy!
Po drugie nie "brazylom" tylko DT (tak to ta zła guildia, która myśli, że Julera nalerzy tylko do nich). Przypominam ci też że po stronie Justice jest Animus Necandi (Brazylijska guildia która też ma dość DT)
Tylko to on jest w przeciwieństwie do ciebie graczem któremu nie szkoda chara i kasy na runy aby pokazać graczom z DT że "gringos" potrafi walczyć!
SkateElement
10-04-2007, 20:11
haha Setzer ładne PA, wziął i b robe, i k arma :P
w ogóle na Julerze zawsze było PA, mojemu bratu Dulokz zabrał blue roba, ponieważ "zabił jego uh makera" chociaż nigdy nikogo nie zabił; potem jeden z Bothinku~ z jakimś ziomem zabrali mu arm + tarcze + chyba legi...
haha Setzer ładne PA, wziął i b robe, i k arma :P
w ogóle na Julerze zawsze było PA, mojemu bratu Dulokz zabrał blue roba, ponieważ "zabił jego uh makera" chociaż nigdy nikogo nie zabił; potem jeden z Bothinku~ z jakimś ziomem zabrali mu arm + tarcze + chyba legi...
tego k-arma zaplacil moj kumpel
.....
Sir'Matek
10-04-2007, 20:26
Filmik warto poogladac miedzy innymi dla takich tekstów:
19:20 Hous Alspeld [30]: co wy tam robicie?
19:20 Hous Alspeld [30]: wojna jest czy cvo?
19:20 Hous Alspeld [30]: gdzie?
19:20 Hous Alspeld [30]: co to?
19:20 Hous Alspeld [30]: od ktorego lvl?
19:20 Hous Alspeld [30]: nie znam sie na nich
19:20 Hous Alspeld [30]: :( omg
19:20 Hous Alspeld [30]: co to pm's?
Ten ostatni jest the best ^^
Tak wiem to jest "private message" wiec niepowinienem ich upubliczniac, ale one wybijaja z rytmu :P
19:27 Setzer Gambler [256]: you armor
Ehh zaplacil tyle ze mogl tam w ogole nie isc.....
@filmik
spox nawet fajnie sie wam to udalo ^^
@down
Popularnosc ma dwie rozne strony... Ty akurat doswiadczasz ta bolesna :P
Filmik warto poogladac miedzy innymi dla takich tekstów:
19:20 Hous Alspeld [30]: co wy tam robicie?
19:20 Hous Alspeld [30]: wojna jest czy cvo?
19:20 Hous Alspeld [30]: gdzie?
19:20 Hous Alspeld [30]: co to?
19:20 Hous Alspeld [30]: od ktorego lvl?
19:20 Hous Alspeld [30]: nie znam sie na nich
19:20 Hous Alspeld [30]: :( omg
19:20 Hous Alspeld [30]: co to pm's?
Ten ostatni jest the best ^^
Tak wiem to jest "private message" wiec niepowinienem ich upubliczniac, ale one wybijaja z rytmu :P
@filmik
spox nawet fajnie sie wam to udalo ^^
nie wiem co robic :~~ wiele noobow do mnie pisze >.<
udaje afk to one pisza dalej ,mowie ,ze cos robie to sie pytaja co to >.<
Więc chciałbym wyjaśnić wszystkim co się dzieje na Julerze.
Więc : Setzer Gambler = Hizak ,Bronca , Herick Valter i inni zwany
*Waldir* wykupil wszystkie te postacie w celu zawladniecia julery.
w końcu chcial wykupic Dulokza i Mattryxzin co daloby mu władzę nad Julerą.
Matt u Du nie zgodzili się wiec wybuchła wojna pomiedzy :
Godslayers vs Warriors of Storm.
Było wiele fragów , setzer przestraszony , skonczyl wojne i dal sobie spokój.
Matt i Du podporzadkowali się Setzerowi i ustąpili był tzw "peace" poniewaz w rzeczywistosci nienawiza sie poniewaz wiedza ze to najwiekszy PA na calej Julerze.
Nastepnie okolo 2 tygodnie temu , zaczeli umierac ludzie , 80lv + niektore nawet mniejsze ... A dla czego ? Setzer Gambler : u hunted pay boh or die !
Zabili około 10 osób.
Powstała nowa wojna
Justice Team , Animus Necandi , Justice Helpers vs Dark Throne.
Od setzera odeszli między innymi : Dulokz , Mattryxzin , Clyssic , El bigo~ .
pozostali neutralni.
Setzer widzac ze raczej przegrywa , odpoczywal od tibii na troche.
a tak pozatym zabilismy ostatnio :
-Devoraitor (syn setzera na rl)
-Beck Knight
-Herick Valter
-Alexandro (moj frag ) ;p
i wielu innych.
Dzisiaj zabilismy z DT pewnego gracza , mielismy plan aby poprostu uciec i odczekac 15min i aby Sir Fredde (ziom =] ) zablokowal wejscie wraz z innymi
lecz setzer z kumplami przeszli i niestety zaatakowali , byłem już bez szans rzuciłem do domku moje rzeczy do domku (Agente kidanu)
Więc chciłbym oswiadczyc ze nie lize nikomu dupy , i walcze o wolna Julere.
P.R.O.S.T.O.
12-04-2007, 00:10
Jeżeli to naprawdę Ty, Śniada to spoko =) lecz zrobiliśmy jeden temat o tej wojnie i jakby co to na przyszłość się tam wypowiadaj.. :P
Pozdro:D
Ja na szczęście kilka dni temu opuściłem Julere swoim charem na mainie, ale za to gram na tam swoim rookstaylerem. Chętnie wejdę na swojego chara na mainie i przyczynie się do śmierci tego debila Setzera. Ja na Julerze tak co 3 dni widziałem napis "You are dead" a wszystkie te dead'y były sponsorowane przez Brazoli za nic, a typy miały jeszcze tak po 70 lv+. Mam nadzieję że brazole tam wyginą na tym świecie.
Gilu
@Ileś tam up, chłopie, ich tam jest garstka w porównaniu do innych. A jeśli chodzi o moja pomoc to Ci oświadczam, ze sprzedałem polowe eq, a za kasę kupiłem SD, więc mi nie mów , że nie pomagam x.x Wracając do polaków, nie widziałem, żeby któryś z nich nadstawiał głowy oprócz Sniady i Puduwoke ...
Ty nawet nie wiesz co sie tam dzieje więc zamilknij na wieku lub znajdź Setzera na afku i mi o tym powiedz, ok?
Wracając do polaków, nie widziałem, żeby któryś z nich nadstawiał głowy oprócz Sniady i Puduwoke ...
1'st of all
Pudu~ to Szwed nie Polak B)
Mieszka w Halmstad,ma na imię Joacim i ma 21 lat.
2'nd of all
Jesli byś napawdę wiedział co się dzieje to powinieneś wiedzieć też że obaj padli przez brak organizacji.
Poszła "fama" ze Pudu jest na desercie a nie był. Kiedy siędowiedział że wszyscy idą mu tam pomóc poszedł tam i padł (DT pomógł Lomomu który był SPY). Pewnie nawet nie wiesz że była zrzutka kasy dla nich B)
Ty nawet nie wiesz co sie tam dzieje więc zamilknij na wieku lub znajdź Setzera na afku i mi o tym powiedz, ok?
Być może nie wiem co tam się dzieje ale widzę że ty jesteś jak najbardziej poinformowany. Ale mimo iż w ciągu dnia jestem w pracy to informacje o tym co sie dzieje z moimi ziomkami mam cały czas na MSN. B)
Kavi_Dratrumil
19-04-2007, 15:18
A Dulokz padł dzisiaj w nocy...
A Dulokz padł dzisiaj w nocy...
a ten film jest na forum....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.