Pokaż pełną wersje : The God's medalion (Medalion Bogów)
Temat do zamknięcia, obsrania, obrzygania, itp :]
Omega Ziom
06-04-2007, 21:51
-Obrazki w JPG
-Nie wiadomo dokonca oco chodzi
-Nie przylozyles sie
-Lubie jesc kabanosy
-Zaduzo czarow
-GM'owie sie boja i uciekaja
P.S.
First xD
@down
To nie ots
Czy to OTS ??
A tak w ogóle to żenada...
Jak tak to prosze modków o usunięcie i/lub zamknięcie tego tematu
pisałem że 1 fake ;/
........[zadowolony koper]
seksowna_druidka
06-04-2007, 22:17
Po pierwsze nie zrazaj sie nieprzychylnymi komentami.
Po drugie wymysl lepsza fabule i mozesz aspirowac na nastepce autora "Gimly ded" (koles ma trodnego nicka. Chyba jakos na m brzmiacego z brazylijska...)
Po trzecie ten domek wyglada na OTSME. Na pierwszym obrazku udowodniles, ze masz stara trawe a tam... W me trawa z 7.8 jest gdzies w itemach chyba...
Po czwarte. Co to za nick "Anihilator"? Czy ty wogole wiesz co to znaczy?
Koper-owski
06-04-2007, 23:54
@Rayza
A moze bys sie wkoncu zamknal ? Ty nie umiesz robic fake wiec nie tyraj innych poki sam czegos nie zrobisz..
@Topic
Jest przyklejony temat ale coz..Nie jest tak zle procz otoczenia i JPG..No i moze troche fabula dziwna ale ujdzie :) Nie zniechecaj sie zuymi komentami :P Kazdy tak zaczynal i wyszedl na prosta wiec poprostu sie przyloz i rob dalej =).
songossj4
07-04-2007, 12:13
Xintazu nie martw się nieprzychylnymi opiniami, i pracuj dalej żeby to poprawić. Popraw te błędy które Ci wszyscy wymieniają i popracuj troche dłużej niż 5 czy 10 minut nad jednym obrazkiem.
Na fake nawet nie patrzyłem, ale chciałem powiedzieć, że 'god's medallion' (powinno być przez 2 l, tak na marginesie) oznacza 'medalion boga', a medalion bogów będzie brzmieć 'gods' medallion' (różnica - przesunięty apostrof).
Wszystko mi sie podoba ale fabuly za bardzo nie kapuje,
- Czemu wszystkie kule ognia byly skierowane w 1 strone? Zupelnie to " nie wygladalo " . Lepiej byloby nawet gdyby ze wszystkich stron nadlecialy
-Te drzewka jakby podziurawione sie zdawaly,
Jak na 1 fake musze wyciagnac wysoka ocene 8/10. Podoba mi sie mimo ze to prolog dopiero
Noł Koment Tzn. że to jest do dupy obrazki 10000-10000 pix, nie rob fake'ów i sie schowaj
Po trzecie ten domek wyglada na OTSME.
Milcz...
Sir Speed
19-04-2007, 22:51
Nawet ok.
- Głupi czar (może innego koloru ognie)
- Gm uciekaja x/(może chronil ich tylko czar przedy tym demonem)
- Skoro to pan ognia czemu wygląda jak demon?
+ Własne imona
+ Ładnie nawet wygląda (chociaż JPG)
+ Początek, na początek ok
...
Jak na pierwszy fake to wykonałeś go nawet ładnie.
szkoda tylko że 2 obrazek taki mały, a reszta duża (nawet za duża :p )
oraz że to jest w JPG.
ocena- 8/10
@up
Powiedz mi, czemu bierzesz sie za ocenianie czegoś, czego nawet dobrze nie znasz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.