PDA

Pokaż pełną wersje : Piece of iron i infernal bolty.

danielski2
06-04-2007, 22:01
Dzien dobry wszystkim! Na wstępie chcialem powiedziec ze szukalem informacju na temat piece of iron ale nie znalazlem...poradnik ktory to opisywal zostal usuniety.
Czy mozecie mi powiedziec czy piece of iron obecnie ma jakies zastosowanie ?
I co zrobic zeby otrzymac infernal bolty ? Wiem ze jakies piece u cyklopa sie zamienialo ale nie potrafie dotrzec do tamtego tematu.
Prosze o powazna odpowiedz :]

Withord
06-04-2007, 22:08
Podobno kiedyś można było ileśtam piece of iron wymienić na pewną broń, ale ja w to niewierze :)

Elwer Balus
06-04-2007, 22:10
@up2:dziwny:/

No więc piece of iron PODOBNO można wymienić na warlord sword u cyclopa, ale potrzeba ich tyle że nawet knight z 500 lvl'em nie uniesie(ja mam co do tego pewne wątpliwości ;P)

Aby otrzymać infernal bolty, należy dać cyclopowi pewną rzecz, której raczej w najbliższym czasie nie zdobędziesz (sądząc po pytaniach jakie zadajesz nie masz zbyt dużego poziomu)

slimaczek
07-04-2007, 01:25
U spoconego masz 2 bolty za jeden soul orb który wypada z każdego nowego potwora w Pits of Inferno.

Maggic
07-04-2007, 02:47
Jedna ze stronek opisuje że kiedyś można było wymienić 100 piece of iron na Warlord Sword ale to rzecz jasna kolejny tibijny mit.

Marvin
01-08-2007, 17:04
Chcę zauważyć, iż żaden quest niezostal wycofany przez CipSoft:

Dear Tibia Player,

> Hello, I have little question. Cipsoft delete some quests, or all are
> available??
> And for what are pieces of Iron?

Thank you for your email.

No quests have been removed. I am sorry to say, that we do not answer
questions regarding items, quest spoilers, etc. For information about
in-game items or quests, please ask players on the world boards or in
the game chat. Our supported fansites may also be able to help you in
this case.

If you have any further questions and would like to write to us again,
please attach or quote your previous email and our reply to ensure that
our help will be efficient.

Kind regards,
Martina
Tibia Customer Support

Redruom
02-08-2007, 00:28
Tak może i nie był wycofany, ale po 1 jakie masz dowody że quest na warlord sword w ogóle istniał, po 2 wycofany to nie to samo co zmieniony, a w swojej odpowiedzi mówili o wycofaniu, czyli zamiast wycofać mogli go zmodyfikować.