Pokaż pełną wersje : Sorc 30lvl
mam 30 lvl magiem i nie wiem juz na co chodzić proszę napisać swoje pospowiedzi na czymz jakimi sumonowami z jakimi runami z kim gdzie i na co chodzisz :D za odpowiedzi z góry BIG THX :]
Jak jestes premmy to na darashii jest taka fajna miejscówka gdzie z monkiem możesz pobiegac od spawna slimów beholderów i ghostów czy jeszcze tam innego chłamu możesz biegać od respa do respa i robić lvl aż miło :)
A jak nie no to... hmm... poh z dwoma monkami i wymiatasz na cycach... możesz se iść na orc fortress, postawić przy wejściu, zablokować parcelami, dobić do czerwonego (wtedy lepiej biją) i potem tylko czekać na respawn zerków i liderów i biegać dookoła tych archerów...
Z tego co sie orientuje,to po updacie blokada parcelami nie wchodzi juz w rachube
potworki same sobie je przesuwaja
nawet te ktore tego nie robily wczesniej
poprostu :rolleyes: zaczely myslec
Sir Cinek
27-10-2003, 21:43
mozesz tez z blokerem isc na DLa lub sam z DSem na dragony
Lucznik Swiatla
28-10-2003, 10:15
Zrób sobie monki i wymiataj po POH najlepiej albo idź do HG albo nie wiem co rób idż na guardy mam 4 kumpli twojego lvlu i voc. i wiekszosc z nich na guardy myk ;)
Eustachy
30-10-2003, 19:31
umm ?( ja tez jestem magiem i robie sobie kilka plecakow hmm , 1 plecak gfb gdyby mnie napdadlo wiecej potworkow i oczywiscie zapasowe uhy i sd gdyby jakis gs lub dragon wyskoczył :P
na poh mozesz smiało śmigać :D tylko miej te runka co ci mowilem :P
Jestem w venore na danubii mam 7 lvl(pk) i nie wiem musze dobic do 8 lvl to bede mogl chodzic na amaznoki ale jedna rozwale dojde do zoltego paska widze ze ty luczniku swiatla jest na dnaubii moze bys pomogl mi troche np do 12-13 lvl please bardzo potrzebuj juz 4 razy kowali mnie:(((
Ok. Zrobie postać na Danubii i ci pomoge!
kamil35s
28-05-2006, 12:06
26-10-2003, 19:30 - data założenia tematu -.- gratuluję odświeżania tematów z przed 3 lat -.-
magowie sa do kitu palladynem lub kngihtem mozesz cwiczyc:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.