Pokaż pełną wersje : 19lvl PK(n00b) Valoria plx
Nohinute
22-09-2004, 15:28
Lamersko wyszło zobaczcie sami ^^...
http://rogujr90.w.interia.pl/nevverevulpk.rec
Totalna porazka, spotkalem jakas Br palke i ...
http://rogujr90.w.interia.pl/nevverevulpk2.rec
No tutaj klasyczne belty 19 palka ze slabym (51) distem.
Niedokonczylem do bana bo przyszli po mnie...
Serpent sword i jakies 2 bp UH poszly sie je**c bo nie zdazylem sie UHnac a byl maly lag, poszedl Sd no i.. sami zobaczycie
Straty niewielkie.
Satysfakcja gwarantowana bo zabilem chyba 1 polaka i 2 br? no niewazne.
Sami skomentujcie :x Dla mnie ubaw
Przekonaj sie sama
Of course all rights reserved. Created by Nevver (Chinese paladin)
Profesionall plx-.-
mateomen
22-09-2004, 16:04
ej qrde wez cos zrob bo zle adresy stronki
;/;/;/;/
Mati Crusher
22-09-2004, 16:22
3 slowa wrzuc na lycos !!!
PLZ
Ej słuchajcie all
wpiszcie link :http://rogujr90.w.interia.pl
a potem kliknijcie na 2 linki bo to som te filmiki
Mati Crusher
22-09-2004, 16:30
THX wielkie
Widac ze amator... ciala nie do wody =/ wogole widac po style, ze cienko pk-uje z pod koniec mial tego serpenda, mogl sie z nimi dogadac... Ogolnie fajnie, ale malo profesjonalnie.
Ithelios
22-09-2004, 20:11
Na PKowaniu to ty się nie znasz :) Na pierwszym filmie tylko uciekasz przez 29 royalem(sic!).Mógłbyś go zownować mając tyle run.Ah tak bym zapomniał-przecież pkowaleś w środku miasta!!!Gratuluje pomysłu.....I braku skilla do zabicia głupiego druta na 14lvlu(mało brakowało aby cię za***ał z SDka-twoje UHanie rządzi).Trzeba było założyć pare trapów w strategicznych miejscach(znasz chyba Carlin lepiej niż ja),to może byś uniknął śmierci.I ruszać się do jasnej cholery a nie czekać aż cię ktoś z exivy namierzy!! :)
Sory za zjechanie ale taka prawda-Pozdrawiam:P
Widac ze amator... ciala nie do wody =/ wogole widac po style, ze cienko pk-uje z pod koniec mial tego serpenda, mogl sie z nimi dogadac... Ogolnie fajnie, ale malo profesjonalnie.
heehhee mogl sie dogadac?? czyli cos w stylu: ej ziomale macie tu serpentka zostawcie mnie i wszystko gra ok?
Nohinute
22-09-2004, 23:41
No cos jest z serwerem no coz wczesniej napewno dzialalo
tak jak ktostam wyzej napisał
http://rogujr90.w.interia.pl
i tam sa linki - download plx.
No jako ze mialem juz ftp na interii to wrzucilem tam ale nastepnym razem Lycos - Obiecuje plx :D
Ithelios ładnie to ujołes w slowa... wiec...
W Carlin/podziemiach roi sie od n00bow(akurat jak ja PKuje to jest ich 0)
Co do tego palka 29 to nie sadze, pod dp stoi 5 qmpli Br ktorzy tak samo jak on nie robia niczego tylko czychaja na okazje zabicia kogokolwiek.
Nie moglem go bic mimo ze mialem 3 bp UH. proporcj moje 4 UH - jego 1.
nie wiem ile mial bp, wiem ze zaraz byloby 10 takich jak on.
a gdybym zaczol go klepac (pz lock ;/)
co do 2 filmu to niemialem zabardzo gdzie isc kolesie byli wyzszy 20-40 lvl
ucieczka donikad... utani hur i maja mnie kwestia 5min.
No chu***o ! co do 14 druida mialem 100 hp walnol Sd i sie uhlem.
Jak widziales miałem lagi (grałem ok.15.00 godziny)
Pozatym on i tak nie mogl walnoc za ~100 a Uhanie sie na yellow przed takim jak on to UHwaste, wybacz zapomniales ze mialem tych run AZ 60.
Z tyloma to powinny 15 lvl standartowo chodzic.
Najbardziej zaluje smierci ? dalem im sporo UH i tego serpenta i niech se go wsadza gleboko to jest 15min. lootbaga na minosach lub guardach.
No to nie moj char tylko qmpel RL juz nie gra wiec postanowilem to wykorzystac chociaz.
co do negocjacji z tymi lolami to raczej by sie nie zgodzili :D.
Nie ma dobrego filmu o PK w ktorym nie ginie sam PKer.
Co do wrzucania do wody ciał mam to gleboko w dupie - niech czuja zagrozenie
Ludzie mysla ze sa elita bo dbaja o to, gra byla chaotyczna ale i tak sie gowno dzialo, no zycze kiedys pkowac takim palkiem o sile pvp~20 w n00ba
Gdybym gral moim knightem 40lvl Dragon lance +axe ring byloby smiesznie.
heehhee mogl sie dogadac?? czyli cos w stylu: ej ziomale macie tu serpentka zostawcie mnie i wszystko gra ok?
Nie, nie chodzilo mi o to, tylko mogl zaplacic takimi itemami, jakimis BP np. Fb, Gfb, tylko nie uhami, mogl sie dogadac... ale gral jak chcial =/
Nohinute
25-09-2004, 00:22
Nie, nie chodzilo mi o to, tylko mogl zaplacic takimi itemami, jakimis BP np. Fb, Gfb, tylko nie uhami, mogl sie dogadac... ale gral jak chcial =/
Czegos tu nie rozumiem przeciez bylo to Pkowanie, nikt nie pisal scenariuszu?
Podeszli jacys kolesie, jak sie domyslam znajomki od jakiegos Pier****go n00ba ktorego wczesniej biłem/zabilem.
Nie było mowy zebym dal im cokolwiek co miałem przy sobie, a juz napewno by sie nie zgodzili na zaplacenie okupu w dp. Bo ja napewno bym im nic niedał szczegolnie ze pi****e Valorie jak i idiotow tamże grających. (pozdrawiam)
A gdybym im wyrzucił cokolwiek, rzuciliby sie na mnie z jeszcze wieksza ku**ica bo przyszłoby debilom namysl ze gory złota w bp nosze.
Tak masz racje grał jak chciał ale rownierz "grał jak mógł"
Jedynym bledem bylo to ze nie wyrzucilem wszystkiego do wody no ale cóż :LAG:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.