Pokaż pełną wersje : JEsli ma keylogera...
ArmenoxD
07-04-2007, 20:17
Jesli mam keylogera to czy jak uzune plik zniknie lub jak usune tibie i zainstaluje od nowa ?
Ghard Lage
07-04-2007, 20:27
Jesli mam keylogera to czy jak uzune plik zniknie lub jak usune tibie i zainstaluje od nowa ?
Zależy od keyloggera niektóre możesz wywalić antywirusem a na nie które poskutkuje tylko format :/
ArmenoxD
07-04-2007, 20:38
ale cjodzi mi o to czy jak usune tibie i zainstaluje jeszcze raz to czy to moze cos dać xD
Zdjecia_rar
07-04-2007, 20:44
ale cjodzi mi o to czy jak usune tibie i zainstaluje jeszcze raz to czy to moze cos dać xD
nie.
wklej mi loga z hijackthis na pm.
ArmenoxD
07-04-2007, 20:47
nie.
wklej mi loga z hijackthis na pm.
o co chodzi :D
@Up
http://forum.arcabit.pl/viewtopic.php?t=523
Pewnie to Own.. ,więc polecam odpowiedniego deletera By Biskopta
http://www.speedyshare.com/464937649.html
Facet ledwo sie nauczył pisać i czytac a jua posty wali na forum ... tibie odinstalowac i wgrac na nowo i juz nie bedzie keyloga ... <lol2> .... HAHAH ludzie
zal i tak graja dzeci po 10 lat i stare barany po 20+ ... społecznośc tibijska.
ArmenoxD
08-04-2007, 21:23
@up
no to nich ci bedzie dalej zal moze jeszcze sie popłacz tylko sie pytam po pierwsze umiem pisać tylko nie bylem u siebie (nie ta klawiatura) a co za tym idzie literówki podac Ci ( powinienem napisać z małej bo nie mam dla Ciebie szacunku ) chusteczki idz do mamy i sie poskarz jakim jestem strasznym n00bem nawet mnie nie zanasz a juz po kilku postach mi wystawiasz opinie . pewnie chodzisz no kopalnie sorcem i wybijasz wszystkim skilującym wormy dwarfy itd. Podniecasz sie bo przyłączyłeś sie 7 dni wczesniej?
ArmenoxD
08-04-2007, 21:33
.. super nasłuchales sie reklam?:/
Hahaha
A ja juz myslalem ze ten dzien bedzie nudny
A tu psikus ;d
Zeby usunac tego "kejlogera" musisz mi podac "pasy" na Tibie a ja "ci" go usune... (napisalem "ci" bo wiesz... brak szacunku... ;d)
ArmenoxD
08-04-2007, 21:46
no i widziszdalem Ci powód do smiechu jak zadowolony moze masz jeszcze jakas strone ktora to skasuje mi z kompa tego "kejlogera" (nie mam "kejlogera" tylko sie pytam co moge zrobic) ale jak widac sa ludzie i tabarety ale ciebie i teszte takich jak ty zaliczam do parapetów "wielki znawco tibi"
Maxioris
08-04-2007, 21:53
I co z tego? Może jest pc-newbie poprostu i nie wie zabardzo co i jak?!
A co do większość ludzi :
Są chwile, są czasy, są ludzie i debile.
TOPIC
Poszukaj, jest takie coś na forum.
no i widziszdalem Ci powód do smiechu jak zadowolony moze masz jeszcze jakas strone ktora to skasuje mi z kompa tego "kejlogera" (nie mam "kejlogera" tylko sie pytam co moge zrobic) ale jak widac sa ludzie i tabarety ale ciebie i teszte takich jak ty zaliczam do parapetów "wielki znawco tibi"
~ Czy wiesz ze...
... Jak juz skonczysz pisac swoje wypociny to postaraj sie je przeczytac. Moze unikniesz 'kilku' literowek.
Hahaha
Zeby usunac tego "kejlogera" musisz mi podac "pasy" na Tibie a ja "ci" go usune... (napisalem "ci" bo wiesz... brak szacunku... ;d)
Jakbyś chciał wiedzieć znawco gramatyki , to zwroty typu : "ci" , "tobie" , "ty"
nie trzeba pisać duża literą.
Nie ma takiego czegoś w polskiej ortografii.
Przynajmniej moja polonistka tak mówi...
Więc napisałeś o braku szacunku bo chciałeś zabłysnąć , a wyszłeś na cepa -.-
lol nie powiem jakie ja mam zdanie na ten temat :)
Autorowi tematu proponuje zacząć swoją przygodę na forum od przeczytania jego regulaminu i postąpienie wg niego, czyli wyszukanie sobie poradnika na rzeczony temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=41857
@ HUW
Tylko tu chodzi o to ,ze jesli nie ma do kogos szacunku to moze pisac z malej.
@Tworca tematu
Przepraszam ,nie doczytalem. Wybaczysz mi? ;(
Pozatym taki jak ty trudno keylogera nie zlapie.
Teraz przynajmniej wiesz co masz zrobic gdy masz "ka-el-sona"
Just msg TUMI.
Tylko tu chodzi o to ,ze jesli nie ma do kogos szacunku to moze pisac z malej.
Odpowiedz mi na moje pytanie:
Kto ci powiedział , że jeżeli nie masz do kogoś szacunku to piszesz z małej ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.