Pokaż pełną wersje : Galeria zdjęć Delete'a
Wybrane najlepsze zdjęcia z przedwczoraj. Aparat Canon Eos 350D +battery pack +obiektyw Tamron 372D
Wersja Flash:
KLIK (http://www.szymonk.yoyo.pl/viewer.swf)
Pan i Wladca
07-04-2007, 20:47
Zaczeliście iść na łatwizne i robicie zdjęcia czy zaczeliście pokazywać swoje "dzieła" bo ktos juz wczesniej pokazal swoje i juz nie boicie sie ze ktos was wysmieje???
Dark Sven
07-04-2007, 20:48
Imo nic fenomenalnego. Ot zbilżenie na roślinki. Ale ostatnie z tą pajęczynką-nawet ładne.
Ladne jest z tym zoltym kwiatkiem na tle innych kwiatkow. Reszta jest bardzo nudna i naprawde nic ciekawego nie zaprezentowales. Te galazki na tle nieba to w ogole nie wiem po co takie zdjecia dawac ;P rob ciekawsze zdjecia.
powodzenia.
Baron Kaldrick
07-04-2007, 20:53
Zaczeliście iść na łatwizne i robicie zdjęcia
Czyli wg. Ciebie robienie zdjęć to chodzenie na łatwiznę?
@ontopic
Zdjęcia cieniutkie.
OnlyShadow
07-04-2007, 21:08
Imo powinny być żywsze. Jakieś mocniejsze kontrasty i bardziej nasycone kolorki.
Pan i Wladca
07-04-2007, 21:36
@baron
takie zdjęcia- jak najbardziej...
Hegemmon
07-04-2007, 22:36
prawda... nie są powalające, ale i nie odpychają. Potrafisz posługiwać się aparatem, jednak potrzeba ci jeszcze dobrego oka.
Extermis
08-04-2007, 23:09
bez kitu zdjecia to stanowczo droga na latwizne do tego by zablysnac chwile... jeszcze rozumiem zdjecia czegos ciekawego np ludzi w tlumie bo ludzie wogole sa ciekawi. ale co ktos jakies zdjecia pokazuje to kwiatki jakies... co za problem uchwycic kwiat ktory sie nie rusza? moze ja sie na tym nie znam poprostu i wy tu dostrzegacie jakies ustawienia migawek srawek i naswietlen ale jak dla przecietnego widza jak ja to do dupy mowiac szczerze
Takim aparatem takie zdjęcia.... żal ;d
Ghard Lage
18-04-2007, 20:36
Zależy czy robiłeś automatem czy ręcznie jak ręcznie to spox a automat to tzw. głupawka dla blondynek "klik i o jest zdjęcie alllllleeeee fajnoe".
Bez obrazy z tymi blondynkami.
Edit:
Odświeżyłem temat z przed tygodnia chyba mnie za to nie zastrzelicie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.