zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mój sorc. Do niczego...

juliano13
07-04-2007, 22:15
Oto mój sorcerer. Ma 11 lvl i 6 mlvl. Zrobilem tyle w dwa dni. Sądze, że dość szybko. A to moje dp. Kasy było dużo ale trzeba było kupić eq.

http://i164.photobucket.com/albums/u9/juliano13/UO0003-1.jpg

krzysiek12
07-04-2007, 22:18
jak na dwa dni to i tak dobrze z takim lvl

Duke Dran
07-04-2007, 22:19
łłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!o neoenoeoenoeneone111111111 -.-.-.--.-.-.--.----.--- ; ] ; ] ; ]

Mateusz Majchrzyk
07-04-2007, 22:22
TO jest niesamowite!!!1111oneoen Jak tego dokonałeś? .... Gz

RookK
07-04-2007, 22:23
Jesteś zejebisty.

juliano13
07-04-2007, 22:25
Co do dokonania to wcale nie zrobilem tego szybko. Jakis ziom zrobil 18lvl w dwa dni.(ale mial PACCA);D
Tu macie dokładniejsze zdjęcię mojego chara.

http://i164.photobucket.com/albums/u9/juliano13/TitanaEvolution0002.jpg

Niedlugo zrobie ss'y z expa i takie tam. Nie będzie to pewnie nic ciekawego no, ale zawsze coś...

Mateusz Majchrzyk
07-04-2007, 22:27
Gratulacje mejdżijk lewela!! ;o

@down

Ktoś tu się wyśmiewa?

Hythe
07-04-2007, 22:27
Do osob co napisaly 2 i 3 post:
Co was bardziej podniecilo i wzbudzilo w was erekcje?
Wysmiewanie sie z newbie, czy moze pisanie bezsensownych "!!!111oneoneone", ktore mialy byc szpanerskimi tekstami?

@topic: Oby tak dalej :)

Duke Dran
07-04-2007, 22:30
Synu... mam dla Ciebie dobra rade. Uciekaj za nim zmieszaja Cie z blotem.

Wysmiewanie sie z newbie, czy moze pisanie bezsensownych "!!!111oneoneone", ktore mialy byc szpanerskimi tekstami?
Popatrz sie na te scriny, jeszcze raz, jeszcze raz. Naprawde sadzisz, ze masz sie czym tutaj poszczycic? Wcale sie nie wysmiewam ale naprawde... to jest do niczego. Czym sie roznia te dwa szoty od siebie oprocz tego, ze zmieniles miejsce postaci?

Rohas
07-04-2007, 22:30
Stary zesraaaaaaaaaaaaaaaaałeeemmmmmmmmmm sięęęęęęę:o :o :o
Dasz mi korepetycje? plaaaaxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!11111oneoneoneonewykrz yknikwykrzyknik

Btw. Ortografię TESZ MAŻ NIEZLOM ŹĄĄ;)

DAWAJCIE JAK NAJWIESZE OCENY TTEGO TEMATU BLAAXXXX !!!!11111ONEONEONE1111!!!!11

juliano13
07-04-2007, 22:31
Do osob co napisaly 2 i 3 post:

@topic: Oby tak dalej :)

Niech sobie piszą co chcą. Znam sie troche na tibii i wiem, że to nic. Niech sie śmieją i myślą, że znają się na tibi najlepiej. Tak szczerze zrobilem ten temat nie żeby sie pochwalić moim noob charem tylko przetestować wklejanie zdjęć na forum, bo wcześniej tego nie robiłem

Mateusz Majchrzyk
Run juliano! RUN!!

Tijus_Candia
Dla 99% ludzi z tego forum głupotą jest że jesteś ambitny, że chciało CI się robić temat i wklejać te 2 zdjęcia. Zaraz Cię potępia i wyśmieją ale przyzwyczaj się tak to jest na tym forum, lepiej daj zdjęcie do swojego serva to może Cię nie wyśmieją.

juliano13
07-04-2007, 22:32
Synu... mam dla Ciebie dobra rade. Uciekaj za nim zmieszaja Cie z blotem.

Taki uwagi zatrzymaj dla swojego chara. jak wiesz w ogóle co to jest.

juliano13
07-04-2007, 22:34
Dla 99% ludzi z tego forum głupotą jest że jesteś ambitny, że chciało CI się robić temat i wklejać te 2 zdjęcia. Zaraz Cię potępia i wyśmieją ale przyzwyczaj się tak to jest na tym forum, lepiej daj zdjęcie do swojego serva to może Cię nie wyśmieją.

Lol? napisałem, że te zdjęcia są testowe i mnie nie obchodzi kto co o nich myśli. Jak niedlugo będe miał większy lvl to wtedy znowu zamieszczę wiedząc jak to robić. I mi tak naprawdę nie zależy co ludzie o mnie myślą.

Rohas
07-04-2007, 22:36
eee... C - Twój post;)

smikki
07-04-2007, 22:48
Lol? napisałem, że te zdjęcia są testowe i mnie nie obchodzi kto co o nich myśli. Jak niedlugo będe miał większy lvl to wtedy znowu zamieszczę wiedząc jak to robić. I mi tak naprawdę nie zależy co ludzie o mnie myślą.

To po co spamujesz to forum jak muwisz że testowe?? A co ty myślisz że boss jesteś ? Mylisz się.

Rebeh
07-04-2007, 23:00
odezwały się kurwa pacany :/ nie pamietacie jak 1 raz graliscie?

@juliano13: gogo :) dawaj, jedziesz dalej :) pokaz tym idiotom, ze umiesz grac...;)

Duke Dran
07-04-2007, 23:03
Testuj sobie tutaj:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=46819&highlight=Honera

Klawiatura
07-04-2007, 23:09
@up prawie do wszystkich

Jezu!Ludzie!Opanujcie się-.- Rozumiem, że można napisać ,,nieciekawe ss, podtrenuj trochę i dodaj więcej, lepszych!Powodzenia itp"
A nie, sapanie, pisanie jakiś ,,oneone11111!!!" po co to komu? Zaspamujecie cały temat a i tak nic do niego nie wniesiecie nowego....wiec proszę STFU z takimi komentarzami, dziękuje:)

Co do zdjęć,to radziłbym Ci najpierw poexpić, zebrać trochę zdjęć z huntów/questów itp a dopiero później założyć swój własny temat z zdjęciami,a jeśli naprawdę chcesz pochwalić się swoimi osiągnięciami to powinieneś znaleść temat z zdjęciami z Twojego servera, dziękuje, to wszystko co mam do powiedzenia:)

D juzio
07-04-2007, 23:13
beznadziejne esesy :/ :o

Einstein15
07-04-2007, 23:16
Ja mam tylko jedno pytanie do autora tematu.Jak i skad masz taki paseczek skilli.Jest naprawde ladny.Skad pobrac itp.czekam na odpowiedz i pozdrawiam

Rebell
07-04-2007, 23:17
OMG, nie szydźcie z niego jak ostatnie TROLLE(ONEONEO!!!!!!!!!!!1111111) tylko spójżcie najpierw na jego datę dołączenia...
Dopiero zaczął grać w Tibię i się uczy.

@Topic:
Oby tak dalej, jednak mam wątpliwości co dla Ciebie jest "dużo" kasy?
Nie widzę tutaj żadnego cudownego i drogiego eq :)
Chodzi Ci zapewne o około 800gp?
Faktycznie to kiedyś było DUŻO dla mnie jak zaczynałem grę, ucz się, dużo czytaj poradników.

PS: Tak wogóle to nie radze zakładać znowu takich tematów, zostaniesz wyśmiany, wyszydzony, wyrzucony :)
Zgadzam się z Klawiaturą i czekam na następne ciekawsze fotki :P
@Down:
nie ściągaj z tibiasoft, zazwyczaj to keygeye

juliano13
07-04-2007, 23:18
[QUOTE=Co do zdjęć,to radziłbym Ci najpierw poexpić, zebrać trochę zdjęć z huntów/questów itp a dopiero później założyć swój własny temat z zdjęciami,a jeśli naprawdę chcesz pochwalić się swoimi osiągnięciami to powinieneś znaleść temat z zdjęciami z Twojego servera, dziękuje, to wszystko co mam do powiedzenia:)[/QUOTE]

Ok poslucham się ciebie bo widze ze dobrze gadasz. Jak juz mowilem to byl taki test i mnie nic nie obchodzi co myslicie o ss'ach. Za jakis tydzien puszcze inna serie z moim charem ale tak jak napisales ze zdjeciami huntow, questow itp.

i tak pokaże wam lole! Bo sami kiedyś byliście newbie! (a może nadal jesteście)

juliano13
07-04-2007, 23:20
Ja mam tylko jedno pytanie do autora tematu.Jak i skad masz taki paseczek skilli.Jest naprawde ladny.Skad pobrac itp.czekam na odpowiedz i pozdrawiam

Sciągnąłem z Tibiasoft.com nowo powstaly program który robi ze mapa jest cala odkryta i robi takiego skina do tibii i takie tam badziewia.

smikki
07-04-2007, 23:20
i tak pokaże wam lole! Bo sami kiedyś byliście newbie! (a może nadal jesteście)

Nie karmcie tego trola, bo widać że głodny jest!!

juliano13
07-04-2007, 23:22
OMG, nie szydźcie z niego jak ostatnie TROLLE(ONEONEO!!!!!!!!!!!1111111) tylko spójżcie najpierw na jego datę dołączenia...
Dopiero zaczął grać w Tibię i się uczy.

@Topic:
Oby tak dalej, jednak mam wątpliwości co dla Ciebie jest "dużo" kasy?
Nie widzę tutaj żadnego cudownego i drogiego eq :)
Chodzi Ci zapewne o około 800gp?
Faktycznie to kiedyś było DUŻO dla mnie jak zaczynałem grę, ucz się, dużo czytaj poradników.

PS: Tak wogóle to nie radze zakładać znowu takich tematów, zostaniesz wyśmiany, wyszydzony, wyrzucony :)
Zgadzam się z Klawiaturą i czekam na następne ciekawsze fotki :P

Już sie naczytalem tylko wszystkie są inne o sorcach. Tylko sie w niektorych aspektach roznia. No ale w sensie mialem na mysli duzo, że jak wychodzilem z rooka too mialem 2k i 800gp dalem koledze na rooku i powiedzial ze odda jak wejdzie na maina a za pozostala kase kupilem eq. i zostalo tylko 400gp...:)

PS: Jak czekasz na nowe fotki (w co wątpie bo na co tu czekaćXD) to beda w innym temacie bo tu spamu dużo jest.

GrubyofSecura
07-04-2007, 23:31
Hmmm....mam pytanie do krytyków:
Po co wchodziliście na ten temat skoro on w temacie napisał ze sorc do niczego ? niemusieliście wchodzi i spamować "ONEOEONEONEONOENON!NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Non-sens

@Topic
Kup se plate legs.
Niemartw sie tymi spamującymi kolesiami pewnie kupili noble armor i myśla że sa mega hiper super cool ziomki.

juliano13
07-04-2007, 23:35
Hmmm....mam pytanie do krytyków:
Po co wchodziliście na ten temat skoro on w temacie napisał ze sorc do niczego ? niemusieliście wchodzi i spamować "ONEOEONEONEONOENON!NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Non-sens

@Topic
Kup se plate legs.
Niemartw sie tymi spamującymi kolesiami pewnie kupili noble armor i myśla że sa mega hiper super cool ziomki.

ja sie nimi nie matrwie. To nie moja sprawa ze sie podniecaja NOOBle armorem.

PS: Moze tu dołącze nowe zdjecia. Przed chwila zdobyłem 7 mlvl.

Duke Dran
07-04-2007, 23:39
Jak juz pisalem zrob to tutaj prosze
http://www.forum.tibia.pl/showthread...ghlight=Honera
bedziesz wklejal je tutaj to sie tylko smietnik zrobi. Jedni beda Cie wyzywac a reszta bedzie po twojej stronie.

Pozdro i wesolych swiat

GrubyofSecura
07-04-2007, 23:40
@UP
Heh i dobrze robisz .... :)
Tak swoją drogą na Securze grasz ? Jesli tak moze ci cos dam xD

juliano13
07-04-2007, 23:41
Jak juz pisalem zrob to tutaj prosze
http://www.forum.tibia.pl/showthread...ghlight=Honera
bedziesz wklejal je tutaj to sie tylko smietnik zrobi. Jedni beda Cie wyzywac a reszta bedzie po twojej stronie.

Pozdro i wesolych swiat

Nie to nie zrobie tego tu. Zrobie nowy odzielny temat i tam wszystko dam za jakis week.

juliano13
07-04-2007, 23:42
@UP
Heh i dobrze robisz .... :)
Tak swoją drogą na Securze grasz ? Jesli tak moze ci cos dam xD

Nie nie gram na Securze...

GrubyofSecura
07-04-2007, 23:46
Wiem że troszke spamuje ale niebadz lamka zrób postać na securze xD

juliano13
07-04-2007, 23:48
Wiem że troszke spamuje ale niebadz lamka zrób postać na securze xD

sorka ale na Honerze mam pelno kumpli.

Kiełek
07-04-2007, 23:53
Streść się do 1 posta. Zakładanie nowych tematów? Zbędny SPAM forum. A gdybyś nie wiedział używanie jakichkolwiek botów i wspomagaczy jest nielegalne w świetle praw Tibii.
Poza tym skoro sądzisz że twój sorc jest do niczego, to po cholerę dajesz tutaj te SS'y!?

juliano13
07-04-2007, 23:58
Streść się do 1 posta. Zakładanie nowych tematów? Zbędny SPAM forum. A gdybyś nie wiedział używanie jakichkolwiek botów i wspomagaczy jest nielegalne w świetle praw Tibii.
Poza tym skoro sądzisz że twój sorc jest do niczego, to po cholerę dajesz tutaj te SS'y!?

Ty to w ogóle nie umiesz czytać... Przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty a zrozumiesz bo pisalem z 10 razy czemu to zrobilem.
Po drugie - Co to niby za spam forum. Przecież jest tu ze 120 stron z tematami wiec jak dodam jeden temat to nic sie nie stanie lol.
po trzecie - 80% szanowanych graczy uzywa bota. Nie sadze by taki Eternal Oblivion czy MDW zrobili by taki lvl'e i w ogole wszystko bez botowania. Wiec podaruj soobie komenty tego typu.

Glopsson
08-04-2007, 00:07
Fajne ss ziom. Wklejaj więcej advansów. To link do moich urzekających ss: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=9397&page=636
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!

PS
Oceniłem temat na 5 :)

juliano13
08-04-2007, 00:34
A więc postanowilem tu dalej zamieszczac ss'y i prosze o normalne komenty.
Narazie będzie ich mało bo co tu pokazywać. Będe zamiesczał każdy Advanced, Hunt, nagrody z questa itp. No to mój advanced:

http://i164.photobucket.com/albums/u9/juliano13/TitanaEvolution0009.jpg

I kolejny advans w mlvl'u

http://i164.photobucket.com/albums/u9/juliano13/TitanaEvolution0002-1.jpg

T3H_VirUs
08-04-2007, 11:18
Jesteś zejebisty.

w 100 procentach!!!

Arfyd
08-04-2007, 12:25
w 100 procentach!!!

'Tesz tag sondze!!!!'

Gratulacje :]

Raditz Saiya-jin
08-04-2007, 12:30
Super Wypasione I EkscytujĄce ZdjĘcia! Dawaj WiĘcej!

Vhaloir
08-04-2007, 12:33
@Smikki
Nie karmcie tego trola, bo widać że głodny jest!!
Jedynym Trollem tutaj jesteś Ty ...
Każdy ma prawo do zamieszczania swoich ss jakie by nie były ; s

@Topic
Mi sie wydaje że to coś w stylu tematu o typku który wywalał golden legi bo nie miał capa huncąc demce w paincie = P [Miał na celu sprawdzenie inteligencje użytkowników forum ; o]

Rim'Krill
08-04-2007, 13:04
ja w 2 dni wbilem swoim drutem od 0 do 26 lvla ;P Podniecilo was?Nie widze zadnej podniety w kolesiu ktory wbil 11 lvl w 2 dni, a pozatym skoro macie sie nasmiewac, to moze pomyslcie ze to dla kola dobre osiagniecie, bo dopiero co zaczal grac w tibie,... Ciekawe czy wy byscie pierwszy raz grajac w tibie wbili w 2 dni 11 lvl .. zal.br

Rohas
08-04-2007, 15:03
bo dopiero co zaczal grac w tibie
Jak zaczynam grać, to nie wwalam swoich DENNYCH zdjęć do własnego tematu, tylko do tematu z danego świata -.-'

Lord Dark'Wiz
08-04-2007, 17:27
Boże, ludzie po cholere wy bronicie tego ćwoka, przymilacie się do niego jak do niepełnospawnego.

Autor tego bzdurnego tematu (nie jedynego zresztą -.-) niech najpierw nauczy się obsługi własnego mózgu a nie wklejania i obróbki zdjęć. Są przecież kurde tematy gdzie można wklejać swoje zdjęcia aby sprawdzić efekt.

Zresztą zacznij edytować swoje posty. Kurde, nie mogę patrzeć jak próbujesz przelać swoje myśli, które zajmują mi 17 cali na monitorze...

I przestań sie tak wozić jak taczka z... Ludzie udzielają ci dobrych rad (czasem) a ty mówisz: "Mnie to nie obchodzi! Ja tu testuje!1 Za tydzień im pokaże! Ja wbiłem to w dwa dni1one!"

No, jeszcze jedna sprawa, twierdzisz że to nie jest spam? Faktycznie jest tu na forum wiele tysięcy tematów, ale ludzie czytają/przeglądają/bytują na pierwszej, drugiej i trzeciej stronie (ewentualnie głębiej) a skoro ty zajmujesz jakies 2.2% tej przestrzeni swoimi wypocinami to to jest kurwa spam...

Raxev
08-04-2007, 17:33
odezwały się kurwa pacany :/ nie pamietacie jak 1 raz graliscie?

@juliano13: gogo :) dawaj, jedziesz dalej :) pokaz tym idiotom, ze umiesz grac...;)

Noo zawsze wiedziałem, że jesteś spoko, wkońcu chłopok ze śląska ;d

@topic:
Może się rozwinie temat może nie, ale jak na jeden dzień to Ci dobrze idzie.