zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tło (czołówka) Tibii

djbialas
07-04-2007, 22:47
yo mam pytanie czy mozna sobie zrobic wlasne tlo w tibii?? (te co po uruchomieniu) bo na przyklad w Dragon Ball Legend tak zrobili, i w tibii Multi Client tez tam troszke jest inne... jesli jest jakis program ktorym mozna tak zrobic poprosze tytul oraz linka jesli jest :) z gory big thx

pozdro
Deadall Ikar

Cenarius
07-04-2007, 22:53
yo mam pytanie czy mozna sobie zrobic wlasne tlo w tibii?? (te co po uruchomieniu) bo na przyklad w Dragon Ball Legend tak zrobili, i w tibii Multi Client tez tam troszke jest inne... jesli jest jakis program ktorym mozna tak zrobic poprosze tytul oraz linka jesli jest :) z gory big thx

pozdro
Deadall Ikar
Dragon Ball Legend to temat zakazany(bo to ots) poza tym chyba nikt z tamtejszych graczy nie był by Ci wdzieczny za sprowadzenie kolejnych graczy przy takich kolejkach na serv...X(
@down
a mi chodzi o to żebyś na DBL'a nie sprowadził fali noobów

djbialas
07-04-2007, 23:10
nie chodzi mi konkretnie o DBL bo tez nie nawidze OTSów i zmodyfikowanych na potrzeby OTSów Tibii tylko o tło te początkowe w jaki sposob mozna je zmienic

Gangrel
08-04-2007, 10:03
Był na ten temat napisany przez Doba, o tytule "Pimp my tibia!" jeśli mnie pamięć nie myli. Poszukaj sobie.