zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przeniesienie postaci

pmkkoch
08-04-2007, 01:25
Hej, mam kłopot ponieważ mam na Silverze postać Raziel Oni, i musze ją przenieść na Askare :( Czy macie jakiś sposób aby to robić?

Też mam postać Przemek Lockhart, i chce usunac ten durnowaty nick :/ , jak to robić? Da sie go przenieść na rooka?

Proszę o odpowiedź

Mav
08-04-2007, 01:32
Hej, dostałeś neostrade na komunie czy jako prezent wielkanocny?

Postaci NIE da się przenieść, aby zmienić nick musi on łamać regulamin.

Dokładniej na www.tibia.com
Ale uwaga ! www.tibia.com jest po ANGIELSKU !

Marcjanx
08-04-2007, 01:33
Jedynym sposobem aby postać przenieść na roka jest tzw. "zrokowanie" postaci, czyli jednym słowem mówiąc zabijania się puki nie zdobędziemy poziom niższy niż 6, jeżeli owy poziom osiągniemy automatycznie zostaniemy przeniesieni na tzw. "Roka"

Thoder
08-04-2007, 01:35
Oczywiście, że mamy sposób na przeniesienie postaci z Silvery na Askare. Siedząc w depo wypowiedz zaklęcie "lalalala bu!" Pojawi się wielki pociąg i musisz szybko do niego wsiąść i po chwili będziesz na Askarze. Tylko uważaj, żeby dobrze wysiąść, bo jak Ci się nie uda, to zginiesz, zabity przez elfa mroku.

Co do nicku to zrób zdjęcie i wklej je do painta. Weź gumkę i wymarz nick. Niekiedy pomaga i w Tibi też się kasuje.

Na rooka da się go przenieść, ale musisz powiedzieć Game Masterowi, bo on tylko ma pierścień mocy, by to zrobić.

Calen Futh
08-04-2007, 01:47
@Mav: Jak tak patrzę na Twoje ostatnie posty to widzę, że masz dzisiaj dobry dzień xD

@topic: Fajna prowokacja ;))