Pokaż pełną wersje : kurdeproblem
kurde mam problem
jak to jest z tym annihilatorem ze jak 4 gosci wpadnie to bija demony.
no nie?
to jest wiadome.
ale co by sie stalo gdyby sie wladowala czwórka gosci i zaraz za nimi druga czworka?
albo by sie wbily cztery osoby i zabili wszystkie demony i jedna by respu blokowala i nastepni by se schodzili i zbierali nagrody?
kurde to mnie dreczy!!
bObO_gUmI
22-09-2004, 17:36
Tak sie pewnie nie da... Ale kto wie... Wtedy to by bylo za latwe. Ale teraz to mi klina zabiles :D. Ale wydaje mi sie ze tak nie mozna. Pozdrowienia !!!
Ten Quest, da sie zaliczyc raz dziennie, dzieki dla goscia ktory mi to powiedzial :tongue:
ciemne dropsy
22-09-2004, 19:14
up: Co masz na mysli? ze tylko raz na dzien cztery osoby moga zejsc na Annihilator? Czy ze ta sama czworka moze chodzic tylko raz dizennie pojdzie na drugi dzien i zbierze w 4 dni calego loota <blazen>?
Entar Srebrna Tarcza
22-09-2004, 19:40
mozna raz dzennie zejsc, a wejsc tam i zabrac nagrode tylko raz w zyciu ;) ( znaczy raz na postac, kazdy wie o co chodzi)
ok
spox
ale dalej nie jarze o co chodzi ze raz dziennie??
np. czterech gosci idze na annihilatora wybija podrodze caly resp a tu sie okazuje ze zwiecha i nie moga go wykonac??:D
$corcerer
22-09-2004, 21:42
save serwa
wchodza 4 osoby
i do nastepnego save'a wajcha teleportu NIE ZADZIAŁA
kapewu?
Karzda postać może iść na Anihilatora tylko raz (w sensie zrobic go) + na karzdy save servera może pujść tylko 1 ekipa !!
To znaczy że jest save idzie 4 osoby i podczas tego samego save chce iść druga ekipa (4 osoby) ale du** bo wajcha idzie w duł ale niekt sie nie teleportuje :P
Szkoda że sie w 10 ekip podczas 1 save nie da zrobić bo by to było proste w chu* ^^
@krzykul jaki cały resp po drodze ? tam przeważnie niewiele jest do zabicia, przeważnie jakieś barachło (dla ludzi o tych levelach oczywiście), za dokładnie nie chcę opowiadać, bo to by był quest spoiling (chociaż ten quest to nie do końca quest).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.