zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 08.04.2007 Furora War

LaRrYxX
08-04-2007, 19:36
Zgadnijcie Kto Wygrał ? ;>

http://rapidshare.com/files/24949199/ilovedruids.rec
http://www.rogepost.com/n/6366551455

Ten sam filmik na 2 serverach bo ludzie się gryza z rapidem to zrobie to dla was ;-)

Myszoon
08-04-2007, 19:38
Tajfun wygrał?!?!?!?!? plxlpxlplxlxp tajfun roks

Silver Kay
08-04-2007, 19:48
moze mi ktos wreszcie powiedziec czemu imargam odszedl od dusków?

przeciez on dla taifa cale zycie blokowal itp :/

Garo
08-04-2007, 19:57
@up

Nic nie trwa wiecznie ... pewnie sie pokłócili ...

Teraz to dla mnie możecie tego Taifa~ zrookować kiedyś byłem za nim a teraz to sram na niego ... co to za wojna wogóle ... oni uciekaja a ci co za wolno biegną padają ... Taif najszybciej biegł i dupe ocalił ... dla mnie Vision powinno wygrać i zrobić taki syyf na serwie jakiego jeszcze nigdy nie bylo :P

Nirvy
08-04-2007, 20:03
Nom i kolejny wygrany battle na konto Vision , hupe, czy ja się przesłyszałem...?

Hupe:
Mysle ze na nastepnym battle bedzie odwrotnie

Zummer
08-04-2007, 20:08
Nawet w Wielkanoc się biją ^^

Drakonir
08-04-2007, 20:33
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Izull
08-04-2007, 20:34
Że Duskom chce sie jeszcze wychodzić na te battle.

19:28 Zwidek [161]: exevo gran mas vis """Pozdro dla Tibia.pl i Gildi Vision
I wszystko jasne... B)

Miszczu
08-04-2007, 20:35
Pozdro dla Hupe~

ciacho2oo7
08-04-2007, 20:35
gra do jednej bramki w tym spotkaniu :)
Duski lepiej by zrobili jakby zapłacili -.- ale jak chcą to niech sie tłuką :D przynajmniej jest na co popatrzeć :p

Ozumi
08-04-2007, 20:36
moze mi ktos wreszcie powiedziec czemu imargam odszedl od dusków?

przeciez on dla taifa cale zycie blokowal itp :/

Bo taif chcial wtracic sie do wojny gdy magrami uciekl do niego z placzem. A imargam i zwidek nie chcieli walczyc z ziomkami z rl.

@topic
Film juz ogladalem. Ladna akcja. PARALYZE POWER!! :>

Palek Demon
08-04-2007, 21:59
eh...duski maja posprzatane..któremus sie wkoncu znudzi ciagle padanie mowa o ( 100 - 150lvl )i albo zaplaca abo dojda do vision..a reszta 150+ z duskow.,...hunt 4ever ;)
nie ma jak runka parlylaze xDDDD

Texterus
08-04-2007, 22:38
Nie wiem czy w ogóle któryś w dusków dostanie opcje payemnta.
A Zwidek jedzie ostro z lvlem :D

Faumik
08-04-2007, 22:46
Hail Vision
Fucking Dusk~

Jucha Furora
08-04-2007, 22:46
Już Raczej się nie da podnieśc przewaga jest za duża.

Hupe
08-04-2007, 22:53
Nom i kolejny wygrany battle na konto Vision , hupe, czy ja się przesłyszałem...?

Hupe:
Mysle ze na nastepnym battle bedzie odwrotnie

Spokojnie, jak bylo +-12:0 dla CO na Aldorze to ludzie mówili to samo. Moim zdaniem Duskiness wygra wojne...ale oczywiscie moge sie mylic.B) Ja narazie sie w to nie mieszam ani nie angazuje nawet...nie chce sie wciagnac przed matura.

MagField
08-04-2007, 23:05
@up

Nic nie trwa wiecznie ... pewnie sie pokłócili ...

Teraz to dla mnie możecie tego Taifa~ zrookować kiedyś byłem za nim a teraz to sram na niego ... co to za wojna wogóle ... oni uciekaja a ci co za wolno biegną padają ... Taif najszybciej biegł i dupe ocalił ... dla mnie Vision powinno wygrać i zrobić taki syyf na serwie jakiego jeszcze nigdy nie bylo :P
p.s vision juz wygralo :)
edit:
Na miejscu dusskow to bym sie juz wycofał z wojny,bo i tak jest wiadome ze vision wygra :) chyba ze dusski nie chcą już swoich charów i chcą je zrookowac :D vision juz wygralo wojne teraz to jest tylko dobijanie dusskow :D xD hail vision

DaNiO149
08-04-2007, 23:13
zajebista openka Duski sie ustawiaja Vision robi RUSH :P i duski padaja ... jak zawsze

a na Qel pewnie Ged siedział

salatka
08-04-2007, 23:27
hmm co oni tak w siebie z tych sdkow i burstow ladowali? ;]
przeciwnik nie dostarczyl wystarczajacej porcji adrenaliny wiec trzeba bylo "sztucznego doladowania sie" ? ;]

Feliex1
08-04-2007, 23:32
Duski chyba nie czytają forum tibia.pl i tego co się do nich pisze ...
Mówiono wam zainwestujcie w vento to raz
Dwa słyszeliście o czymś takim jak w grupie siła ?
Trzy jak już macie uciekać to obieżcię sobie miejsce gdzie a nie każdy w inną stronę byle uciec , a później sie dziwicie ze tak ostro dostaliście skoro pojedynczo was wyłapują
Cztery to ze padła 1 , 2 , 3 nawet 4 osoby nie znaczy ze już musicie uciekać co idzie za tym nie znaczy że już przegraliście...
Pięć ja widzę tu jeden wielki haos widać ze wiele osób z dusków po prostu gdy ich ktoś bije strach ich paraliżuje a tu trzeba myśleć

Macie takie lvle że posiadację dużą siłę ale nie potraficie jej wykorzystać, spróbujcie grać odważnie tak jak Vision

Wiem że są to ostre słowa krytyki ale nie traktujcię tego jak atak tylko jak dobre rady...

Gesior
09-04-2007, 00:18
Jakby ktos z Dusk~ ruszyl do ataku to moze by cos z tego bylo. Jakby cale Dusk~ ruszylo do ataku tylko z jednym celem np. zabic Qel to by cos z tego bylo, Vision musialo by sie zaczac wycofywac, a tak to wiekszosc Dusk~ padla i nic z tego nie maja. Zadnego planu, zadnego pomyslu co zorobic, zeby wykorzystac przewage mocnych wave np. przejsc przez teleport z moneta i czekac, az wejdzie Vision. Tam max. 1 osoba na sekunde wejdzie. Jak tylko ktos wejdzie to z wave kosić z dwoch stron i SD reszta :/
ban nie ban, char nie bedzie nic wart majac hunta 4ever od Vision :>
Zreszta polowa Vision ma red skulla ;)

BuUrY
09-04-2007, 00:19
Dostali łupnia =D Podobał mi sie ten film :>
Hail Vision
Paralize Rune r0xando

lol wgralem do rara zeby mniej zajmowalo...

Garo
09-04-2007, 00:43
Co jak co ale troche mi zal tych wszytskich charów z dusków.... bo w koncu było trzeba troche przyexpić zeby takie lvl powbijać nawet tam w 2 czy tam 3 ludzi troche czasu zajmuje ;[ ale z drugiej str to tacy zaparci ludzie ze pewnie dla nich to mała strata.

Nunarah
09-04-2007, 00:50
odszedl od duskow dlatego ze chce zadzic serwem a taif mu w tym przeszkadza..;]

Sachar
09-04-2007, 00:51
Hail Vision
Fucking Dusk~

hahaha padlem ty pewnie nawet nigdy nie miales gildi i nie bedziesz mial wiec japsko bocie bo masz takie pojecie o tym jak swinia o gwiazdach

Zyziek
09-04-2007, 01:09
odszedl od duskow dlatego ze chce zadzic serwem a taif mu w tym przeszkadza..;]

I po co się udzielasz w skoro nie masz pojęcia o czym mówisz ?

Rev'ico
09-04-2007, 08:40
Co jak co ale troche mi zal tych wszytskich charów z dusków.... bo w koncu było trzeba troche przyexpić zeby takie lvl powbijać nawet tam w 2 czy tam 3 ludzi troche czasu zajmuje ;[ ale z drugiej str to tacy zaparci ludzie ze pewnie dla nich to mała strata.

noo jak ktos bardzo lubi expic to niech gra na takich servach jak mateusz dragon wielki ; )

Uszaty
09-04-2007, 10:00
Nice :) Duski raczej szans juz nie maja :p

Nirvy
09-04-2007, 13:51
Spokojnie, jak bylo +-12:0 dla CO na Aldorze to ludzie mówili to samo. Moim zdaniem Duskiness wygra wojne...ale oczywiscie moge sie mylic.B) Ja narazie sie w to nie mieszam ani nie angazuje nawet...nie chce sie wciagnac przed matura.

Ale tu od chyba początku wojny a trochę ona już trwa Vision jest górą , jeżeli w porę Duski nie wezmą się w garść , to niedługo stracą jakąkolwiek szanse .

DaNiO149
09-04-2007, 16:03
Nice :) Duski raczej szans juz nie maja :p

to, że przegrali 4 openke z rzędu nie oznacza, że przegrali wojne.. Uwierz mi, że gdy znajdą swój dzień i zaliczom kilka fragów w przód podniosą się. A czy do tego dojdzie czas pokaże

Palek Demon
09-04-2007, 16:09
Ludzie..Vision juz wygralo.

Mateuszek10
09-04-2007, 16:24
a dajwać bepe cece 111!!11oneoneonejedentrzydwaoneone

Torpedo
09-04-2007, 16:41
Duski chyba nie czytają forum tibia.pl i tego co się do nich pisze ...
Mówiono wam zainwestujcie w vento to raz
Dwa słyszeliście o czymś takim jak w grupie siła ?
Trzy jak już macie uciekać to obieżcię sobie miejsce gdzie a nie każdy w inną stronę byle uciec , a później sie dziwicie ze tak ostro dostaliście skoro pojedynczo was wyłapują
Cztery to ze padła 1 , 2 , 3 nawet 4 osoby nie znaczy ze już musicie uciekać co idzie za tym nie znaczy że już przegraliście...
Pięć ja widzę tu jeden wielki haos widać ze wiele osób z dusków po prostu gdy ich ktoś bije strach ich paraliżuje a tu trzeba myśleć

Macie takie lvle że posiadację dużą siłę ale nie potraficie jej wykorzystać, spróbujcie grać odważnie tak jak Vision

Wiem że są to ostre słowa krytyki ale nie traktujcię tego jak atak tylko jak dobre rady...

Zgadzam sie z toba :)

Vasali
09-04-2007, 17:08
to, że przegrali 4 openke z rzędu nie oznacza, że przegrali wojne.. Uwierz mi, że gdy znajdą swój dzień i zaliczom kilka fragów w przód podniosą się. A czy do tego dojdzie czas pokaże

No ale chyba dłuuuugo nie będą mieli swojego dnia :D coś im ta wojna nie poszła i raczej się nie pozbierają.

Pepitto
09-04-2007, 17:59
Ja nie rozumiem dusków....
Taifun,Czipsu,143ms,157ms,Ymy,Yubov i cala reszta shoterów powinna chodzić razem i wtedy Vision padnie>
Moja rada :
Trzymać się razem i Upierdolić wreszcie ZWIDKA, bo to kutas.
Taifun ze swoja brygada, nie poddawajcie sie. Dacie jeszcze rade to wygrać>

Yours
PeP:p

Pepitto
09-04-2007, 18:04
moim zdaniem na wojnie nie powinno sie robić większego poziomu niż się zaczynało walke... Zobaczcie na postać [ Zwidek ] koleś sobie robi lvl, jakby nie był w wojnie, a gildia Taifuna pozwala mu na to X(
Na niektórych serwerach co najwiekszy lvl jest 120 i ten 120 lvl ma hunt to ludzie wbijaja na jego resp i roz*******aja go, nie ?
i gildia Taifuna i reszty powinna wbić na Warlocki lub Dragi/Dle i jebnąć mu w Dynnie :p :p

Pepitto
09-04-2007, 18:05
Zwidkowi w Dynie :) Oczywiście...

Swica
09-04-2007, 19:16
Ja nie rozumiem dusków....
Taifun,Czipsu,143ms,157ms,Ymy,Yubov i cala reszta shoterów powinna chodzić razem i wtedy Vision padnie>
Moja rada :
Trzymać się razem i Upierdolić wreszcie ZWIDKA, bo to kutas.
Taifun ze swoja brygada, nie poddawajcie sie. Dacie jeszcze rade to wygrać>

Yours
PeP:p

to Taifun jest kutas ;) zwidek jest gosc ktory potrafi grac a nie tylko expic jak taifun ... wkoncu Vision rzadzi ;)

Hail Vision Team
Hail Anthraxa Team

Kakaa
09-04-2007, 19:59
Moja mama powiedziała, że Zwidek lubi sobie dobrze pojeść a Taifun lubi sobie dobrze zaorać twarzą ziemie :-)

NIE BYŁEM DZIŚ PO MLEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw, LaRrYxX niech Kazu właczy juz pvp-e furora war! :)

Djkwaku
09-04-2007, 20:23
omg wqrwia mnie ten bot VISION na combo już -.-

Klawy69
09-04-2007, 20:34
@ Bota to masz w cipce.

Hail Vision _/_/

Pepitto
09-04-2007, 22:00
Jakby nie było bota w hotkeyach to Vision mało by zrobił, a myśle nawet, że Taifuna team by wygrał wojne :]

~Hail Taifun Devilry and hes Team~

Klawy69
09-04-2007, 22:52
Ci i Ci maja bota, wiec jaki problem?

Zgranie + taktyka _/_/_/

Vasali
09-04-2007, 23:18
Jakby nie było bota w hotkeyach to Vision mało by zrobił, a myśle nawet, że Taifuna team by wygrał wojne :]

Tak tylko że wtedy zamiast Cipbota był by jakiś inny bot...

LaRrYxX
09-04-2007, 23:43
moim zdaniem na wojnie nie powinno sie robić większego poziomu niż się zaczynało walke... Zobaczcie na postać [ Zwidek ] koleś sobie robi lvl, jakby nie był w wojnie, a gildia Taifuna pozwala mu na to X(
Na niektórych serwerach co najwiekszy lvl jest 120 i ten 120 lvl ma hunt to ludzie wbijaja na jego resp i roz*******aja go, nie ?
i gildia Taifuna i reszty powinna wbić na Warlocki lub Dragi/Dle i jebnąć mu w Dynnie :p :p

Zwidek Expi Na Hydrach a Masslogi Duskiness to Own3d dla mnie jest ;<

Moja mama powiedziała, że Zwidek lubi sobie dobrze pojeść a Taifun lubi sobie dobrze zaorać twarzą ziemie :-)

NIE BYŁEM DZIŚ PO MLEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw, LaRrYxX niech Kazu właczy juz pvp-e furora war! :)

Skad Wiesz ze To Ten Sam Larryx ? XD
zreszta ja tam wole skulle bo rs jest sexy :P

omg wqrwia mnie ten bot VISION na combo już -.-

Powiem Tak
My Mamy i Oni Mają Proste ? ;< mowa o Cip bocie xd

Vasali
09-04-2007, 23:56
no teraz to każdy ma CipkeBotka a kiedyś trzeba było dobrze przeszukać neta aby aimbota znaleźć :P (później TBI to miało xP)

Swica
10-04-2007, 00:41
Zwidek Expi Na Hydrach a Masslogi Duskiness to Own3d dla mnie jest ;<

Skad Wiesz ze To Ten Sam Larryx ? XD
zreszta ja tam wole skulle bo rs jest sexy :P

Powiem Tak
My Mamy i Oni Mają Proste ? ;< mowa o Cip bocie xd

Ale widzisz im nie przetlumaczysz... tu nie chodzi tylko o cip boty czy cos innego tu chodzi o zgranie a jak duskiness nie ma zgrania kto to wygra?? oczywiscie ze vision bo vision bedzie rzadzic na furorze i tyle ;)
Hail Vision
Hail Anthraxa

MagField
10-04-2007, 00:57
Wojne już wygrało vision.Dusski tylko sie ośmieszają wychodząc na kolejne battle...Mają nadzieje że wygrają i żę tym razem sie uda lecz rzeczywistość jest inna :)
Hail Vision

LaRrYxX
10-04-2007, 02:28
Ale widzisz im nie przetlumaczysz... tu nie chodzi tylko o cip boty czy cos innego tu chodzi o zgranie a jak duskiness nie ma zgrania kto to wygra?? oczywiscie ze vision bo vision bedzie rzadzic na furorze i tyle ;)
Hail Vision
Hail Anthraxa

JA JUZ 100x MOWILEM ZE MAMY LEPSZE ZGRANIE I NIE BeDE SIE POWTARZAL , A WOJNE WYGRALISMY JUZ ;-)

Guivain
10-04-2007, 10:55
@up

Zgadzam sie :x

Inz
10-04-2007, 11:41
a na Qel pewnie Ged siedział

Mnie sie zdaje ze Qelem biegał Larryxx ;]

@topic
No i kolejna piekna akcja Vision..zawsze najlepsi ;]

Hail

Swica
10-04-2007, 11:58
JA JUZ 100x MOWILEM ZE MAMY LEPSZE ZGRANIE I NIE BeDE SIE POWTARZAL , A WOJNE WYGRALISMY JUZ ;-)

i Big Gratz ;) za wojne byla fajna :D:D mam all filmiki :D

Alus
10-04-2007, 12:27
Rozumiem że większość z Was jest za Vision, ale dużo osób na tym forum podlizuje się pisząc "Vision the Best" , "Vision to jak chce to po ciemku zabijają" , "Vision ma red skulla!"(to tak jakby addon -.-'?) , "Szał, kosmos...".
Ja tam uważam, że Duskom nie idzie, no nie mają koncepcji na bitwe :D, ale wygrają wojnę, zobaczycie :)

Spodobał mi się komentarz "Hupe" <- Chłop ma racje :)
Magfield <- no ty żeś chyba myślał długo zanim to napisałeś :P.

Jak coś to podbitujcie do mnie na gygy ja Wam powiem jak ich pokonać ^^.(czyt. z ironią)

Ema all :)

@down
ee ty 70 elicie to że mam wpisane 30 ed to znaczy ze nie mialem/mam innych charó :DDD?
Na twojej Nubsidi grałem i nie raz Cie widziałem ty elitarny rycerzu :)
Slayer of the moon hir :)

Nirvy
10-04-2007, 12:40
Rozumiem że większość z Was jest za Vision, ale dużo osób na tym forum podlizuje się pisząc "Vision the Best" , "Vision to jak chce to po ciemku zabijają" , "Vision ma red skulla!"(to tak jakby addon -.-'?) , "Szał, kosmos...".
Ja tam uważam, że Duskom nie idzie, no nie mają koncepcji na bitwe :D, ale wygrają wojnę, zobaczycie :)

Spodobał mi się komentarz "Hupe" <- Chłop ma racje :)
Magfield <- no ty żeś chyba myślał długo zanim to napisałeś :P.

Jak coś to podbitujcie do mnie na gygy ja Wam powiem jak ich pokonać ^^.

Ema all :)

EJJJJ 30 ELDEZE WYJAW NAM TECHNIKE POKONANIA DUSKINESUFFFFFFFF!!oneoneoneone BO MY JESTESMY TACY CIENCY BLAGAM CIE 30 ELDERZE POWIEDZ NAM JAK ICH POKONAC!!!

Vasali
10-04-2007, 13:06
up. Gościu że ktoś wbił 30 lvl to nie znaczy że nic nie wie... Może to jest jego aktualna postać a wbił większy od Ciebie?? Nie pomyślała o tym Twoja główka?? I jeszcze Twój tekst:
EJJJJ 30 ELDEZE WYJAW NAM TECHNIKI POKONANIA DUSKINESUFFFFFFFF!!oneoneoneone BO MY JESTESMY TACY CIENCY jak przecież Duski jak narzazie przegrywają... chyba że chciałeś napisać "Wyjaw nam technikę pokonania Vision" i moim zdaniem technika jest jedna- w grupie siła a nie pojedynczo Duski uciekają jak stado bawołów...

Nirvy
10-04-2007, 13:14
up. Gościu że ktoś wbił 30 lvl to nie znaczy że nic nie wie... Może to jest jego aktualna postać a wbił większy od Ciebie?? Nie pomyślała o tym Twoja główka?? I jeszcze Twój tekst: jak przecież Duski jak narzazie przegrywają... chyba że chciałeś napisać "Wyjaw nam technikę pokonania Vision" i moim zdaniem technika jest jedna- w grupie siła a nie pojedynczo Duski uciekają jak stado bawołów...

Chciałem pokazać jak duski taka pomoc przyjmą oczywiście napisałem z ironią;)

Alus
10-04-2007, 13:21
Chciałem pokazać jak duski taka pomoc przyjmą oczywiście napisałem z ironią;)|

Wcale nie muszą tego tak przyjąc :) Na ostatnim battle tam na mostku wiem co można bylo by zrobic, hehe to tylko takie moje przemyślenia ;) Bo jak padł Bapster toć on mega power pk :D?

Skalar - W te noc.mp3 <-- Cool XD

Cepsik
10-04-2007, 13:33
Vision Wygrywa tylko dlatego ze hakuje konta :/ Np : Magrami,tryku,PAvodi,Caltus,Moczykij ten ostatni odzyskal hara xD TO WSZYSTKO VISION!!!!!!!!!

Nirvy
10-04-2007, 13:38
Vision Wygrywa tylko dlatego ze hakuje konta :/ Np : Magrami,tryku,PAvodi,Caltus,Moczykij ten ostatni odzyskal hara xD TO WSZYSTKO VISION!!!!!!!!!

NIE! MAMO! POWIEDZ ,ŻE TO NIE PRAWDA!!!

Vasali
10-04-2007, 13:55
Przepraszam to ja ich zhackowałem i proszę nie wyrzucajcie mnie PLAX FORGIFE MI!! ;(

Lithes
10-04-2007, 15:42
@up

Robicie strasznego offtopa ludzie !

@topic

Na furora gralem jakis czas, kiedy to najwyzszy lev mial thellion, a zaraz za nim byl Sarandiel, w kazdym razie taifa i jego ekipe zapamietalem jako grupe zgranych kolesi, i szczerze watpie, zeby to byl juz koniec.

Cepsik
10-04-2007, 17:41
Kiedys to Furora Byla Najlepszym Swiatem!! przez ta Wojne serv sie zjebal!! jak ja mial bym walczyc ! to bym Walczyl Z brazyliczykami albo Szwedami anie Z Polakami!!

LaRrYxX
10-04-2007, 21:06
Kiedys to Furora Byla Najlepszym Swiatem!! przez ta Wojne serv sie zjebal!! jak ja mial bym walczyc ! to bym Walczyl Z brazyliczykami albo Szwedami anie Z Polakami!!

No Widisz Kozak Magrami Myslal Że Jego Aberattio Zownuje Vision ale się Przeliczył , poszedl na skarge do taifa który także się przeliczył ;o
i Dlatego Mamy Taka wojne ;-)