PDA

Pokaż pełną wersje : Spear

Klecha
26-10-2003, 20:48
Mam pytanie odnośnie programu obliczającego ilość rzuconych spearów potrzbnych do awansu. Czy można go pobrać na tibii pl i czy jest on całkowicie bezpieczny.

Dan the Automator
26-10-2003, 20:51
Program ten jest nieaktualny.

Misq670
27-10-2003, 21:00
dlaczego jest nieaktualny,fajny programik, gdyby byl pewny ze nikt ci nie shakuje postaci to bym ja zainstalowal

Rafiki
28-10-2003, 16:52
jest nieaktulany gdyz kiedys sie liczyla ilosc nie jakosc.... a teraz zmienili ze sie liczy ilosc zebramnej krwi gdyz jacys goscie trenowali zucajac sie sniezkami :) wiec cipowie zmienili awansowanie dystansu

Matises
28-10-2003, 17:58
No tak kiedys chodzilo o rzuty ale może jest taki programik co obliczy co ile zadnaych ciosow z jakiej broni najszybciejawansujesz albo cos w tym rodzaju
Fajnie by było :D

Gremlin
28-10-2003, 18:02
Oryginalnie dodany przez Rafiki
jest nieaktulany gdyz kiedys sie liczyla ilosc nie jakosc.... a teraz zmienili ze sie liczy ilosc zebramnej krwi gdyz jacys goscie trenowali zucajac sie sniezkami :) wiec cipowie zmienili awansowanie dystansu
To w koncu jak to jest, liczy sie ilosc zadanych obrazen czy tak jak w przypadku pozostalych broni ze trzeba po prostu trafic co jakis czas?

Matises
28-10-2003, 18:04
Teraz mówią cipowie że się ilość zadanych obrażeń liczy więc nie mają problemu ci co tak trenują :D

MAgiC^
29-10-2003, 20:01

Hehehe... Dobre ... Śnieżkami się rzucali Buahha

Noon-Chacko
29-10-2003, 20:03
Oryginalnie dodany przez MAgiC^

Hehehe... Dobre ... Śnieżkami się rzucali Buahha

lol... very funny :rolleyes:

Bobercjusz
29-10-2003, 21:50
patrzysz a tu leci pk na ciebie i cie ze sniezek nawala
ja bym padl ze smiechu
a umarlbym na zawal jakby raz we mnie tym trafil i by mi odjelo 150hp

pozdrawiam

kagan
29-10-2003, 21:58
hmmmmm znaczy hm wiec teraz jest tak ze: np musze trafic 50 razy zaby awansowac? czy msuze w sumei zadac iles tam dmg? a wlasciwie niewazne powiedzcie jak teraz njalepiej jest trenowac????

kagan
30-10-2003, 17:57
Oryginalnie dodany przez kagan
hmmmmm znaczy hm wiec teraz jest tak ze: np musze trafic 50 razy zaby awansowac? czy msuze w sumei zadac iles tam dmg? a wlasciwie niewazne powiedzcie jak teraz njalepiej jest trenowac????

czy naprawde nikt niewie!? prosze powiedzcie mi to

nightkin
30-10-2003, 18:26
glowna wersja jest taka ze raz na 30 atakow trzeba bloodowac...

kagan
30-10-2003, 19:05
aha czyli np moge se na full defie walic w trola i za np 30 razem na full atak zebym zadal i bedzie ok? (bo gracza na wet na full trudno trafic dlatego trole lepsze chyba i se mozna 2 wziac)

nightkin
30-10-2003, 19:30
trzymaj caly czas full attack, jak bedziesz po prostu zabijal trolle to skille na pewno przyrosna

kagan
30-10-2003, 19:52
re up

1) ja chce tez shielding potrenowac
2)kiedys i tak bedzie trzeba chyba potrenowac... lepiej to miec z glowy i na poczatek zrobic skile do 50/50 jakies
3) a na trolach se dobije na 9 lv i bede moze z graczem trenowac

(a chce 9 lv bo na 8 mam za malo many na czar przyzwania strzal)

Matises
31-10-2003, 18:11
No tak ale to jest temat o trenowaniu spearami a nie o shieldingu więc jak chcesz shield potrenować to poszukaj na Forum :D

targud
09-11-2003, 20:08
Program jest nieaktualny

Jak nie!? Ja sobie obliczam ile minut potrzebuje zeby dostac skila i sie sparawdza co co minutki (gdy nie amm laga). Biore TibiaCalc naciskam na palla i ustawiam ktory level chem miec i oczywiscie daj oblicz. Wyjdze np. ze potrzebujesz 20 arrow mnozysz to razy dwa ( co 2 sekunde jest wyrzycany spear) wyjdze 40 i dzelisz to na 60 ( 60 sek) wychodzi ze potrzebujesz 0.6 minuty zeby dostac level ( to czywisci przydlak na malych liczbach:) kazy by chial w 40 sek dostac skila :D)