Pokaż pełną wersje : Slimy na PACC :)
Witam państwa ;)
Mam pytanie - zostało mi jeszcze 15 dni pacca i mając dosyc noobów wybijających slimy koło Venore, gdzie sobie skilluje postanowiłem przenieść się na PACC Area :D
Oglądając sobie tibian earth i inne stronki zobaczyłem resp slimów koło Port Hope (chatka Vescu) i w związku z tym mam kilka pytań:
1. Co jest po drodze ? Czy np. trafię na Carniphilę, czy droga jest bezpieczna.
2. Czy to miejsce jest oblegane przez graczy? Gram na Neranie jak coś :P
3. Czy mogę się ustawić koło wody, żeby lały mnie tylko 2 slimy?
Proszę o odpowiedź oraz o jakieś inne (lepsze) miejsca, gdzie mogę spokojnie skillować (chodzi o brak noobków, którzy dla 50 expa rozwalą ci potworka :evul: )
Pozdrawiam, SERnik :)
Na carniphile trafic nie powinienes, bo expilem w tamtym rejonie i jej nie zauwazylem ;D co najwyzej terror birda, ale z tym sobie poradzisz.
Czasem oblegane, czasem nie, to wszystko zalezy ;)
Mozesz, mozesz nawet ustawic sie w domku (bezpieczniejsza wersja)
A co do innych miejscowek to moze taka "wiezyczka" w port hope? lurujesz slima i trenujesz :) moze tez byc wykorzystana jaskinia krokodylii w srodku jak i po prawej stronie, czesto widzialem tam 2 osoby trenujace na slimach, naprawde ladne miejsce ;) Mozesz takze poustawiac sie po tiquandzie, pochodz i pozwiedzaj tereny :D
wrogonastawiony
09-04-2007, 16:45
Idz brzegiem az dojdziesz do tej chatki, gdy juz tam bedzie odbij troche w prawo, jak wyskoczy ci slime to wracasz z nim w tamto miesce. Koło chatki sa 2 miejsca gdzie mozna sie dobrze ustawic, zorientujesz sie gdzie ;) Nie zapomnij wędki i robakow ;]
Jaskina krokodyli kozi :d
Na Twoim miejscu bym poszedł expić:)
Runesten
09-04-2007, 22:11
Jak skończy ci się pacc to idź skilować na paccu to sie bardziej opłaca expić a nie skilować i tracić czas pacca a jeśli chodzi o skilowanie to radze jaskinie krokodylów.
Legendarny Faramir
09-04-2007, 22:18
@up
Jedzie mi od ciebie maślanym masłem.
@Autor
Przez 15 dni pacc przy skilach jakie masz w profilu dobijesz może 70/70 ?
A na żołwiach,spędzając tyle samo czasu co na treningu wbijesz 10 lvli+ ?
Ja własnie teraz skiluje w port hope ;) więc postanowiłem ci odpisać. Możesz skilować przy jaskini croco ale nie będziesz miał tam dostępu do rybek. Lepiej wyjdz z port hope i idź cały czas na północ dochodzisz do rzeki i tam znajdziesz 2-3 dobre miejsca do zlurowania slima z dostępem do rybek. Poszukaj chwilę nie zajmie ci to dużo czasu;)
Mam pytanie - zostało mi jeszcze 15 dni pacca i mając dosyc noobów wybijających slimy koło Venore, gdzie sobie skilluje postanowiłem przenieść się na PACC Area :D
...
Proszę o odpowiedź oraz o jakieś inne (lepsze) miejsca, gdzie mogę spokojnie skillować (chodzi o brak noobków, którzy dla 50 expa rozwalą ci potworka :evul: )
Slimy w Venore :/ ehhh
Na twoim miejscu maksymalnie wykorzystał bym Pacc aby zdobyć więcej doświadczenia.
Na free-area
cała masa miejsc gdzie są pojedyńcze respy slima i gdzie godzinami/dniami/tygodniami można skillować.
I nie martwisz się że ktoś ci ubije slima bo:
1. Droga do niektórych spotów jest długa i nikomu się niechce tam chodzić aby ubić 1 slima.
2. Do niektórych spotów aby dojść trzeba mieć klucze :]
PS. Nie pytaj gdzie, jak dojść, gdzie jest klucz itp/itd.
Nie muszę chyba tłumaczyć że jeśli to napszę to miejsca już nie będą takei przyjemne :p
W motls masz slimy (chyba nawet kilka spawnów) i z tego co się orientuję, treniłem tam na monkach, mało ludzi się tam kręci .. a jeszcze mniej noobów.
Kellerman
14-04-2007, 02:22
Narazie tylko exp potem zajmiesz się skilowaniem...leć na larvy do ankrahmun lub na darashie na rotwormy...
W motls masz slimy (chyba nawet kilka spawnów) i z tego co się orientuję, treniłem tam na monkach, mało ludzi się tam kręci .. a jeszcze mniej noobów.
Z pewnością, ale plz chociaż tych miejsc nie zdradzaj :]. A żeby na monkach trenić to trzeba wysokich skili. P.S. łatwo zlurować w niektóre miejsca GS'a czy coś tak więc niskim lvlom odradzam.
Odrazu moze skorzystam czy zna ktos jakas fajna miejscowke do skilowania na FACCu bo te moje to jedna wielka zenada ;( moze znacie jakis poradnik odrazu z mapkami jak dojsc. help plx
Szczypior_Knight
04-05-2007, 22:29
Możesz smiało iść ale mas ostatnie 15 dni pacca więc radze expić :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.