Pokaż pełną wersje : Teretalu killing movies
Teretalu to 140+ ED na eterni. Na naszym serverze slynie z tego ze lubi zabijac i jest w tym dobry na 110 levelu zabil solo 117 ms i 100 ek, w czasach kiedy nie bylo cipbota. Niestety tamtych filmikow juz nie ma, ale mam pare nowych i w miare mozliwosci bede staral sie tutaj wklejac co ciekawsze ktore tere udostepni.
Moshakes (108 ED) - http://www.rogepost.com/n/5770705816
Elena Nito del Bosque (109 RP) - http://www.rogepost.com/n/7252729765
Emodrigo (78 EK) - http://www.rogepost.com/n/7920908629
Gargos Necron (96 EK) - http://www.rogepost.com/n/5449219344
Sharrk (128 EK) - http://www.rogepost.com/n/9513169465
Elder Rekson (135 ED) - http://www.rogepost.com/n/8537832904
Snagoth (73 MS)- http://www.rogepost.com/n/1380167012
Wojna Loathe vs Armed and dengerous.
Frag zaczynajacy wojne, atak z zaskoczenia na
Chemic 127 MS i Szabadiim 132 rp http://www.rogepost.com/n/0330235622
Hupaxuda 137 MS http://www.rogepost.com/n/2642701144
Elder Rekson 136 ED oraz Peze'cik 115 Rp http://www.rogepost.com/n/7010999993
Bitwa w Ank:
Po stronie A&D padl Nixuff 99 Rp, po stronie Loathe Chemic 126 MS, Zootz 131 RP, Maadfisk 116 MS, Nero of the Isoys 134 RP, Exotz 120 Rp, Deekar i Lipskor zbanowali sie zeby nie zginac.
http://www.rogepost.com/n/5129170261
Frag spoza wojny
Barbox 104 knight http://www.rogepost.com/n/3166015344
Nolduriel
08-04-2007, 23:27
No jebany dobry jest pamietam go z czasow 2003-2005 jeszcze jak teranion gral
wowczas tez gralem na eterni i wtedy jeszcze istnialo ad infidium :(
Oglądałem tego 128 ek ~ no koles jest zajebisty ! :D 3 sd i na pk leci :D a jak walił z vis to chyba z 10 % mlvl wbił <lol2> !! zaraz zassam reszte i oglądam !
Ps. Koleś ma na wszytskich wyjebane !! hehehe ...
Każdy film max.5min bo tyle mu wystarczylo na rozwalenie wszystkich :D (wyjatek to ten120~ ek)
Raditz Saiya-jin
09-04-2007, 00:07
Ma w głowie poukładane ;>
Ten ziomek jest ZAJEBISTY!
Gracz Tibijski
09-04-2007, 10:32
Niceeeeeeee
MagField
09-04-2007, 11:17
No w końcu on jest z dark legion ;) lubię tą gildie ;) A Teretalu nieźle fraguje :)
sebito2000
09-04-2007, 11:28
Co w nim jest takiego zajebistego...? tego knighta w kurna 10 nie mogli zabic a ten caly czas spamowal exori vis ;/ zero przygotowania pare sd ;> to tak jakby knight szedl pkowac z bp uh lol2 ;/ tego synka na warlocku to tez jak cioto zabil mogl poczekac az zabije tego warlocka jak jest taki kozak i isc na solo z nim Oo
a po 3 jak jest taki zajebisty to niech zabije wiekszy lvl od siebie. Ciekawe czy tez by tak kozaczyl jakby go nabierdalal 200+ sorc
Thorianin
09-04-2007, 11:29
Very Nice!!!! Gdyby Teretalu miał troche więcej sd to Sharrk może by szybciej padł... Gz frags!!!
Raditz Saiya-jin
09-04-2007, 11:52
a po 3 jak jest taki zajebisty to niech zabije wiekszy lvl od siebie. Ciekawe czy tez by tak kozaczyl jakby go nabierdalal 200+ sorc
Po co miałby atakować kogoś kogo nie może zabić?
tere to ciota, wozi sie bo ma guild, ktora wygrala wojne i jest "najleprza", moze i filmiki sa szybkie, krótkie, i dobre ale on to ostry noob ^.-
Zal...Tego kina na mostku z 10 osob lalo przez 30 min i nie mogli ubic...Gdyby temu Ter~ pakerowi manasow nie dali ,to by padl jak lama.Koles sie za duzo Wizava naogladal i mysli ,ze jest paker.Tylko,ze Wizav prawie wszystkich solo bil i nie wolal ,,plx mfs"...Zal...
Thorianin
09-04-2007, 12:28
Up@
Tyle że ten knight z tego co mowil mial 500 uh, do tego Teretalu i ten 2 niemieli za dużo sd i niemogli go wziąść na combo...dopiero potem jak przyszli jego koledzy udało im sie. I nieważne w jaki sposob się zabija...ważny jest efekt, a tu efekt był taki ze Sharrk padł.
wazne jest w jaki sposob sie zabija.. bo nie sztuka jest zabic 200 msa jak stoi afk tylko w walce solo mniejszym lvlem... Moze i Tere~ ma jakies pvp... ale to dlaczego on zabija jest smieszne... (about DL) zawsze jest reason.... tylko albo reason jest wymyslony a gdy sie prosi o dowody to mowią ze w takiej sytuacji nie ma jak zrobic ss itd a im wystarcza ze sami to widzieli.. co jest nieprawda... a nikt im nic nie zrobi bo niby best guild na eterni.. albo reason jest maxymalnie naciagany.. like zlurowanie gsa na jednego z czlonkow DL, ktory i tak expi na gsach wiec 1 wiecej nie zrobi roznicy.. ale reason juz jest i mozna sobie kogos zabic...
I WANT WAR!
Slimamoneko
09-04-2007, 13:39
12:34 Sharrk [128]: pomoz
12:34 Elder Rekson [133]: nic nie zrobie
12:37 Elder Rekson [133]: przykro mi
A to mniedobiło:D:D
12:51 Sharrk [128]: ale ci powiem
12:51 Sharrk [128]: masy nasrane w glowie
12:51 Sharrk [128]: jak huj
12:51 Sharrk [128]: xD
12:51 Sharrk [128]: kumasz?
12:51 Sharrk [128]: czy nie
12:51 Sharrk [128]: rumincu jebany
12:51 Sharrk [128]: pewnie nie kumasz
12:51 Sharrk [128]: idiotko
12:51 Sharrk [128]: co mowie
12:51 Sharrk [128]: ale huj
12:51 Sharrk [128]: ci w krzysz
^^ Chłopak sie zdenerwował po 40 minutach uhania sie;d
Kolo wymiata powiem tak;s i ze go jescze nikt nie ubil;s
sebito2000
09-04-2007, 13:54
Po co miałby atakować kogoś kogo nie może zabić?
To niech chociaz zaatakuje podobny lvl do swojego i solo jak chce pokazac jaki jest dobry, a nie attakowac o wiele mniejsze lvl. Ktore i tak mu nic nie moga zrobic...
A tego 128 knighta to nie wiem czem przypisano ze on go zabil przeciez tam byl caly team i wszyscy go nawalali oO a gowno by zrobil sam myslal ze ma supe zajebiste pvp i zabije tego knighta z paroma sd i kilkoma bp mf ;/ plx naab
Nazwanie tego Teretalu super pkerem też mija się z celem. Przecierz on ma zwykłe pk jak każdy inny, zblokowanie kogoś i nawalanie z sd. Te wszystkie osoby które ubił nawet go nie zaczynały lać więc co w nim takiego fajnego??
Że ubił tylko pare 100+ lvli? Żeby ubił tego ~135 lvl solo, a to jeszcze z kumplem. Przecierz widać, że go dużo osób zna i nie zaczyna bić, świadczy nawet o tym fakt, że ten tere~ nosi soft bootsy w bp i chodzi w takim eq, przecierz on wie, że go nikt nie zacznie lać.
Pozdro...
@up
wlasnie... nosi softy i all na rsie bo wie ze nikt mu nic nie zrobi. A dlaczego? Bo jest w DL ktore wygralo wojne i kazdy sie ich boi... bo wie ze jak ktos zaatakuje membera DL to cale DL na niego pojdzie... a w ostatecznosci wojna..
Sharrketernia
09-04-2007, 15:04
Tak po obejzeniu tego filmiku to troche widze , ze glupot napisalem xD Dlatego mam teraz hunted od nich. A co do tego Teretalu to on jest lamus , zfragowal mnie bo jako ostatni sd walnol , jak zazwyczaj to robi i dlatego jest duzo fragow na niego. Beka byla w momencie gdy walnol m walla za mnie i napisal "He will be mine" to wtedy myslalem , ze sie zleje ze smiechu. A nie wychodzilo im kombo dlatego , ze ja mialem m ringi :). Szkoda troche postaci... 128 lvl psu w dupe :P
A padlem za to , ze ukradlem zekomo loota... juz mogli by cos lepszego wymyslic, załosne.
Najgorsza ciota okazal sie Jerhyn ktory byl moim kumplem od 40lvl i lizal mi dupe, a gdy przyszlo co do czego to pomogl zabic, dlatego uwazam , ze w tibi nie ma sie prawdziwych kumpli.
:)
Sharrketernia
09-04-2007, 15:06
@ Elder Rekson
Apr 07 2007, 03:21:35 CEST Killed at Level 135 by Lucid Darkwind
A ta pizda mi nie chciala pomoc ,to teraz sam bedzie zdychal jak pies ... Dobrze Ci tak. :)
Nolduriel
09-04-2007, 15:17
Co w nim jest takiego zajebistego...? tego knighta w kurna 10 nie mogli zabic a ten caly czas spamowal exori vis ;/ zero przygotowania pare sd ;> to tak jakby knight szedl pkowac z bp uh lol2 ;/ tego synka na warlocku to tez jak cioto zabil mogl poczekac az zabije tego warlocka jak jest taki kozak i isc na solo z nim Oo
Noob <10znakow>
Nazwanie tego Teretalu super pkerem też mija się z celem. Przecierz on ma zwykłe pk jak każdy inny, zblokowanie kogoś i nawalanie z sd. Te wszystkie osoby które ubił nawet go nie zaczynały lać więc co w nim takiego fajnego??
Że ubił tylko pare 100+ lvli? Żeby ubił tego ~135 lvl solo, a to jeszcze z kumplem. Przecierz widać, że go dużo osób zna i nie zaczyna bić, świadczy nawet o tym fakt, że ten tere~ nosi soft bootsy w bp i chodzi w takim eq, przecierz on wie, że go nikt nie zacznie lać.
Pozdro...
ty niestety nie masz takiego
@up
wlasnie... nosi softy i all na rsie bo wie ze nikt mu nic nie zrobi. A dlaczego? Bo jest w DL ktore wygralo wojne i kazdy sie ich boi... bo wie ze jak ktos zaatakuje membera DL to cale DL na niego pojdzie... a w ostatecznosci wojna..
No wlasnie kurwa boi sie bo boja sie o swoje jebane chary jakby sie dobrali jak trzeba to by rozjebali te dl jak chca
@up
no wlasnie... Przeciez Tibia to tylko gra... a w grze chodzi o zabawe.. rozumiem ze najpierw trzeba sie troche nameczyc by naprawde moc sie bawic ale ostatecznym celem w tej grze jest zabawa.. czerpanie przyjemnosci z niej... wiec nie wiem po co bac sie o swoje chary.. po to one sa by cos robily.. jak jest PA na serwerze to trzeba z nim walczyc... . Wedlug mnie bedzie wojna i mam nadzieje ze Mc Gregors nie beda walczyli po stronie DL bo chyba i oni widze ze DL robi PA zabijajac z blachych badz wymyslonych powodow.
Powtorze:
I WANT WAR!
Zaczyna sie gadka, ta sama co z filmu WMV, (który byl piękny) przedstawiający historie DLI. Wiadomo ze Dle solo by nikogo nie rozwaliły, maja 60+ memberów, z tego wszyscy byli brani na mass recruting, na wojnie, żeby nie MCG i MOE to Dle solo by gówno zrobiły dla pinków :-) Jedna jest racja, Dle śmierdzą.
I teraz napisze jeszcze jedno, kto może, póki czas, uciekajcie z ETERNI.
Nie ma to jak filmiki z guild warów z Eterni. Mam nadzieje ze 4 wojna z dl wybuchnie niedlugo ; p
Texterus
09-04-2007, 20:18
Nie czytałem wszystkich komentów ale jak wam ten Dark Legion przeszkadza to pozabijajcie Ich, no śmiało. W końcu to Oni wygrali wojnę i server należy, a jak komuś nie pasuje to niech zbiera ekipę i powalczy może się uda ale z tego co na filmach widziałem to szanse są nikłe.
@up
wygrali wojne bo 3 gildie do nich dolaczyly i wygrali przewaga liczebna... sam Dark Legion vs Pinki nie mialby najmniejszych szans...
Sharrk wspolczucie dla kumpli :| total nooby i tyle mozna powiedziec teretalu nic pvp -.- trapnol go z kumplami -.- bo sam by niedal rady nawet
Sharrk i tak jestes RoX! ;* ^^
Jucha Furora
09-04-2007, 22:54
W sumie to koleś może i ma dobre PvP ale kozak też jest.
Wizav wie już ,że nie pogra sobie to pkuje ale SOLO i Wieksze lvle od samego siebie.
@Offtopic
Texterus jak ta gra w Twoim avatarze się nazywała?bo sobie nie moge przypomniec metal slug?
Nolduriel
09-04-2007, 23:05
Sharrk wspolczucie dla kumpli :| total nooby i tyle mozna powiedziec teretalu nic pvp -.- trapnol go z kumplami -.- bo sam by niedal rady nawet
kurwa noobie a jak ma trapnac knighta ma go z war hammera na*******alc zeby nie wygladalo groznie?
Pan Kracy
09-04-2007, 23:10
linki nie działaja zrób nowe...
Cannot connect to SQL database: Can't create a new thread (errno 35); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug
Ricalone
09-04-2007, 23:51
do Wizava mu daleko ale najgorszy też nie jest
szkoda mi Sharrka :(
Raditz Saiya-jin
10-04-2007, 00:00
do Wizava mu daleko ale najgorszy też nie jest
szkoda mi Sharrka :(
daleko mu do wizava? a co takiego mial wizav (oprocz ue) czego nie ma tere~?
wizav umie jedynie uciekac po piramidach ;]
up@ ty za to bys latal po miescie i czekal az cie 20 osob strapuje
ot@ frag to frag. Wizav ma pomysl, pkuje przed savem i ma barzdo dobre pvp.
Raditz Saiya-jin
10-04-2007, 00:18
up@ ty za to bys latal po miescie i czekal az cie 20 osob strapuje
ot@ frag to frag. Wizav ma pomysl, pkuje przed savem i ma barzdo dobre pvp.
Pkuje przed save bo sie boi o swoją dupę i nie umie się na serwie ustawić.
BTW. Nienawidze jak ktoś mówi co JA bym zrobił, nawet mnie nie znając.
Zrobie małego offtopa, chociaż wy większego robicie
To nie jest temat do gadania kto ma lepsze pvp, Wizav, Tere****e, czy któryś z was...
Tu powinno sie komentować Filmiki :-)
Filmiki są nawet fajne, Tere to Ciota, solo nawet by tego Gargosa nie zabił żeby miał więcej uh Sharkk''a najwyżej mógłby posmyrać.
Pkuje przed save bo sie boi o swoją dupę i nie umie się na serwie ustawić.
BTW. Nienawidze jak ktoś mówi co JA bym zrobił, nawet mnie nie znając.
Wizav wiekszosc ludzi ubija solo i nie wola ,,plx dajcie manasy,bo mam malo..".Widac,ze nie ogladales uwaznie jego filmikow ,bo tylko kilka pierwszych bylo sprzed ssa.Pozatm ten Teretalu zabija i nikt go nie rusza ,bo ma plecy,a Wizav zabijal mimo hunta i mimo że go scigali...Nie sztuka jest ubic 100 lvla ,kiedy ma sie 140 i 5 kumpli 100 + lvle i wiesz ,ze nikt cie nie ruszy...Sztuka jest ubic 100 + lvla,kiedy jestes solo ,masz hunta i wiesz ,ze beda cie gonili.A co do zwiewania po piramidach - a co ma robic?Czekac az przyjda i spamowac nao kill menz ? LoL Widac ,ze sie nie znasz na Tibii,dziecko neo pewnie.Nie wypowiadaj sie tu...
@up
zgadzam sie w 100%
takze i z Rexibolem...
@topic
filmiki takie sobie... Mam tylko nadzieje ze po tym McG nie dolacza do wojny jak bedzie.. albo przynajmniej ich czesc
grzesciu91
10-04-2007, 11:01
Mały off@ Konto mi zbanowali z 2005 roku ;/.
NIe ma sie czym podniecac. Ten 140 ed to frajer i tyle.Sharkaa musialo 8 osob nawalac. I co za styl? Kazdy noob potrafi 10 vs 1 -.-. Potem 135 ed czy ms padl i widac wczesniej jak ubijali szarka to mu lizal dupoy na priv. Tak samo skonczyl, ale oczywiscie musieli we 2 w niego wparowac.. I ponownie mowie co tu za styl ? :> Przecietny noob ktory tylko sie buja ze swoja "gildia".
ZAL -,-
@ci, którzy się pienią, że "10 vs 1" to żaden frag
Tibia ma tak spierdolone pvp, że nie da się ubić nikogo 1 vs 1, jeśli jedna ze stron nie ma parkinsona i zaćmy na oczach.
@pvp Ter~
Nie jest zły, aczkolwiek z cipbotem to żadna sztuka. Większość jego ofiar była po prostu durna.
@plecy/reasony Ter~
Wygrali wojnę - mogą się bawić. Taka gra. Jakoś nie widzę w tym nic złego, że bawi się w PA i PK, bo to po prostu przyjemne.
@Ter~ vs Viz~
Viz~ FTW. Po prostu ma większe jaja.
@Ter~ vs Viz~
Viz~ FTW. Po prostu ma większe jaja.
Sprawdzales?; )
Nolduriel
10-04-2007, 13:01
Zrobie małego offtopa, chociaż wy większego robicie
To nie jest temat do gadania kto ma lepsze pvp, Wizav, Tere****e, czy któryś z was...
Tu powinno sie komentować Filmiki :-)
Filmiki są nawet fajne, Tere to Ciota, solo nawet by tego Gargosa nie zabił żeby miał więcej uh Sharkk''a najwyżej mógłby posmyrać.
ty bys pewnie rozjebal sharrka z vortexa
Pozatym pomyslcie jak kurwa 140 druid ma rozjebac 130 ek sam bedzie tylko tracil runy a knight kurwa sobie z nim biegac po calej tibi musi z kims go uejbac zeby samemu nie wyjebac swojego dorobku i zeby nie bic go caly dzien
ty bys pewnie rozjebal sharrka z vortexa
Pozatym pomyslcie jak kurwa 140 druid ma rozjebac 130 ek sam bedzie tylko tracil runy a knight kurwa sobie z nim biegac po calej tibi musi z kims go uejbac zeby samemu nie wyjebac swojego dorobku i zeby nie bic go caly dzien
1) Nie znacie sie wiec troche szacunku np. "Ty" (chyba ze Ci go brak)
2) Wolanie o pomoc "dajcie mf " Jak sie idzie pkowac to sie bierze duzo manasow a nie 5 bp . 5 bp to ja na 40 lvl biore
3) Widac ze same nupy graja na tym serwie. Zeby koledze nie pomagac "sry nie moge "
4) Wizav nawet by go nie bil. Pomyslal by sobie "szkoda nupkow bic"
5) Nie caly tydzien bo jest cos takiego jak SS. Jak nie wiesz co to spytaj sie kolegow
Ps. Teretalu idz sobie pograj na otsie bo widac ze nie masz pvp. Nawet nie wiesz pewnie co to jest ZAL
Nolduriel
10-04-2007, 13:59
2) Wolanie o pomoc "dajcie mf " Jak sie idzie pkowac to sie bierze duzo manasow a nie 5 bp . 5 bp to ja na 40 lvl biore
3) Widac ze same nupy graja na tym serwie. Zeby koledze nie pomagac "sry nie moge "
5) Nie caly tydzien bo jest cos takiego jak SS. Jak nie wiesz co to spytaj sie kolegow
Ps. Teretalu idz sobie pograj na otsie bo widac ze nie masz pvp. Nawet nie wiesz pewnie co to jest ZAL
a za kogo ty sie kurwa masz? pokaz swoj filmik a nie pierdolisz cuda niewidy
Pozatym patrz jak dziwnie jest robisz z siebie takie madrego a nie umiesz czytac
grzesciu91
10-04-2007, 14:00
ZGADZAM SIE W PEłNI :)
Nolduriel@ Wiadomo ze tego najata byc nie ubili nawet w 4. Ale po co pisza o "mastah pvp wszystkich miecie!!!". Jak cos juz piszecie to z detalami bo ja tez napisze "13 sork killed and fraged 200 ek" a pomagali mu 150+ msy.
Przecietny film.
Po 1 to z tego co wiem to Rekson nie jest jakims wielkim kumplem Sharrka... byc moze sie znali ale nie mieli jakis zazylych stosunkow... tak sadze bo znam Reksona... ale jesli sie myle to prosze tylko i wylacznie Sharrka o poprawienie mnie... a poza tym nie wiesz jaka jest sytuacja z DL... dla nich kazdy najmniejszy powod do zabicia jest wystarczajacy bo licza na loot z ciala... jakby Rekson pomogl to automatycznie hunted u DL... i tak padl i tak... podobno za to ze nie chcial oddac wrl memberowi DL.. ale oficjalnie za to ze nie zaplacil za unhunted z poprzedniej wojny... poprostu n/c.. przypomnialo im sie pare miesiecy pozniej ze on nie zaplacil a z 135 ed to juz na bank liczyli na loot bo nie sadzili ze bedzie mial aola...
Po 1 to z tego co wiem to Rekson nie jest jakims wielkim kumplem Sharrka... byc moze sie znali ale nie mieli jakis zazylych stosunkow... tak sadze bo znam Reksona... ale jesli sie myle to prosze tylko i wylacznie Sharrka o poprawienie mnie... a poza tym nie wiesz jaka jest sytuacja z DL... dla nich kazdy najmniejszy powod do zabicia jest wystarczajacy bo licza na loot z ciala... jakby Rekson pomogl to automatycznie hunted u DL... i tak padl i tak... podobno za to ze nie chcial oddac wrl memberowi DL.. ale nieoficjalnie za to ze nie zaplacil za unhunted z poprzedniej wojny... poprostu n/c.. przypomnialo im sie pare miesiecy pozniej ze on nie zaplacil a z 135 ed to juz na bank liczyli na loot bo nie sadzili ze bedzie mial aola...
Muhaha . 120 Ek bez aola troche smieszne by to bylo. Pewnie mysleli ze lotna Sova czy Sca. Jedno wam powiem uzywacie PA. Szukacie jakiego badz pretekstu zeby kogos zabic . Zalosne]
@Nolduriel myslisz ze masz jakiegos rp na 70 lvl to all Ci wolno ?
JAk bede mial jakies filmiki to rzuce
Nolduriel
10-04-2007, 16:06
Muhaha . 120 Ek bez aola troche smieszne by to bylo. Pewnie mysleli ze lotna Sova czy Sca. Jedno wam powiem uzywacie PA. Szukacie jakiego badz pretekstu zeby kogos zabic . Zalosne]
@Nolduriel myslisz ze masz jakiegos rp na 70 lvl to all Ci wolno ?
JAk bede mial jakies filmiki to rzuce
Lol ile masz lat?
po twoich wypowiedziach ktore nie sa wogole skladne i na temat mysle ze 6 klasa podstawowki
Btw moze i mialem 70 palka ale bym cie rozjebal jak chcial bo widac ze jestes noobie
Kazdy podnieca sie tym Wizavem, a ja wole tego tere~. Na kilku filmikach pizgal bez hotkeyow co swiadczy o tym ze sie tym bawi. Moze, to robi PA. Wizav to pajac pojdzie na tomba pknie kogos 3 minuty przed ssem ( filmy z akcji bez pomocy ssa byly przwaznie z ekipa, wiec odjebcie sie wkoncu ze ten koles ubil 128 ek w teamie ) Wogole niektore komenty sa zalosne. "niech zabije kogos z wyzszym lvlem od swojego" no wiecie eterni nie znam ale mozliwe ze wieksze lvle od 142 sa jego kumplami ( moze nie uwierzycie ale wiecej jest tych mniejszych od 140 niz tych wiekszych -.-' ) Oczekujecie ze on kogos trapnie solo ? To nie jest dp w carlin. Wroccie na otsa. Tere~ ma duzo lepsze pvp od Wizava, biorac pod uwage ze to jest ED. Pking Wizava opiera sie glownie na " JEB JEB UE UE "....pamietam pierwsze filmy jego...wchodzi do jakiegos 80 lvla na tomba ktory hunci na vampach ofc bez utamy sciaga go na ue a wszystkie kasztany z tibia.pl BRAWO BRAWO ! Dobra nie bede sie produkowal, pozdro.
Nolduriel
10-04-2007, 18:45
Kazdy podnieca sie tym Wizavem, a ja wole tego tere~. Na kilku filmikach pizgal bez hotkeyow co swiadczy o tym ze sie tym bawi. Moze, to robi PA. Wizav to pajac pojdzie na tomba pknie kogos 3 minuty przed ssem ( filmy z akcji bez pomocy ssa byly przwaznie z ekipa, wiec odjebcie sie wkoncu ze ten koles ubil 128 ek w teamie ) Wogole niektore komenty sa zalosne. "niech zabije kogos z wyzszym lvlem od swojego" no wiecie eterni nie znam ale mozliwe ze wieksze lvle od 142 sa jego kumplami ( moze nie uwierzycie ale wiecej jest tych mniejszych od 140 niz tych wiekszych -.-' ) Oczekujecie ze on kogos trapnie solo ? To nie jest dp w carlin. Wroccie na otsa. Tere~ ma duzo lepsze pvp od Wizava, biorac pod uwage ze to jest ED. Pking Wizava opiera sie glownie na " JEB JEB UE UE "....pamietam pierwsze filmy jego...wchodzi do jakiegos 80 lvla na tomba ktory hunci na vampach ofc bez utamy sciaga go na ue a wszystkie kasztany z tibia.pl BRAWO BRAWO ! Dobra nie bede sie produkowal, pozdro.
No kurwa i tak ma byc przynajmniej jako jeden z nielicznych uwazasz tak jak ja i slusznie
Sharrketernia
10-04-2007, 20:41
Az mi sie was sluchac nie chce... Dajcie spokoj z kłoceniem sie kto jest lepszy Teretalu czy Wizav.
O Teretalu moge powiedziec , ze od kiedy gra nim nowy owner to kawal chuja z niego. A jego PvP oceniam w skali 0 do 10 , na 3. Poniewaz pamietam go z czasow wojen , w ktorych nie liczyl sie i strzelal jak pizda.
Z Reksonem znalem sie troche, ale gdyby on byl by w takim trapie jak ja , napewno bym mu pomogl. I wszystko na ten temat.
Podniecal sie, ze wysolowal 100+mastera gdyz ten mial hacka i cala historia o tym.
Liczy sie fakt , ze ja dalem ciala , bo moglem ganiac sie z nim na lairze i wtedy by mogl mnie posmyrac z tych run co mial ^^
Powinienes uciekac na 2x DL. zlurowac 2 dragi i 2 dl na siebie a wtedy ty bys sie wyuchal a on by stracil mane w pare sec.
Dla tych ktorzy mowia ze tere nie ma pvp. Pvp to nie tylko nawalanie z sd/ue ale rowniez umiejetnosc trapowania ludzi. gdyby nie dobrze zaplanowany trap na sharrka to zdazylby uciec, ale obaj siedzieli na ventrilo i ten 60 ms wiedzial kiedy ma sie zalogowac. Odnosnie pekowania z bp sd i 5 bp mf. Kto mogl przewidziec ze jakis 120+ ek bedzie chcial zmarnowac 30 bp uhow skoro jest w perfekcyjnym trapie? Teretalu stracil 10k? sharrk ~100k Pozatym, zdziwiony jestem ze nie skorzystal z mozliwosci zaplacenia 200k ktora mu zlozyl teretalu. Wyzywanie Williama tez nie bylo mądre To nie DL wykopal sharrka z servera tylko sharrk sam sie wykopal. Huncil go DL a teraz hunca go 3 gildie, kazda za inny powod. DL za lootbaga+wyzwiska teretalu, Mcg za wyzywanie WIlliama i Redeemers za pekowanie na innym charze.
Nie rozumiem tez czemu wszyscy sie czepiaja rekosna ze mu nie pomagal. Sir morogoth jest jego wiele lepszym kumplem i do tego jest w jednej gildi z Tere a wcale nie naciskal na tere zeby ten go puscil.
Sharrketernia
11-04-2007, 14:44
@up
Chuju muju dzikie weze.
Nolduriel
11-04-2007, 16:34
@up
Chuju muju dzikie weze.
hähähähähä
@up
Chuju muju dzikie weze.
mialem kiedys taka postac na rooku jako dp chara dla mojego rookstayera ale dostalem name locka o.O bo bylo w nicku 'wild snakes' o.O
@mały offtop
Wizav niby leje wyzsze lvle od siebie? Ma niezle pvp? Hmm, ciekwae, widzialem z 5 filmików z nim w roli głównej, szczycił się zabijaniem 80 lvli ms za pomocą 1 UE. To jest szczyt pvp? Jesli ma filmiki, na ktorych zabija solo wyzsze lvle, to prosze o umieszczenie je na forum
dziex
Pozdro
Snagoth
Mar 25 2007, 10:57:37 CEST Killed at Level 73 by Teretalu
<lol2>
takie zycie ;] ale juz niedlugo sie to skonczy ;] mam nadzieje przynajmniej ;)
Raditz Saiya-jin
11-04-2007, 21:34
Tere po prostu wie kiedy strzelić z SD, tak samo jak Wizav wie kiedy puścić UE. I to jest cały sekret walki PvP moim zdaniem.
Co do filmów to mi się podobały, ale zdaje mi się że się niedługo doigra B)
Lucyfer_666
12-04-2007, 01:04
Ogladajac film wmv o dl twierdzilem ze to gildia z zasadami..
widzac tego kolesia to az zal mi sie zrobilo paru osob(jego ofiar)
myslalem ze na Aldorze jest masakra(pa) ale tu jest hmm.. armagedon xD?
@co do filmow
jestem fanem dobrego pk i fragi byly syte..sieg heil o/
Smieszni jestescie chlopak zrobil dobry lvl i biega jak pierdolniety za kazdym i strzela Sd to i chyba wy byscie potrafili owneD.
Kellerman
12-04-2007, 03:04
Nie wiem czemu się dziwią niektórzy myślicie że tak łatwo zaje*** knighta na bocie?
co do filmów to mój ulubiony pker ;d ale szybciej bym zjadł gówno niż powiedział bym że jest najlepszy... tego knihgta bili by krócej ,gdyby nie szkoda im było na sd'ki moim zdaniem jakby tamtych kilka postaci magicznych co stały obok przyniosło każdy sobie po 5 sd i jeszcze donieśli Teretalowi to by go na kombo wzieli czasami przecież przy połowie się uhał(to znaczy nie bot sam siebie tylko bot postać ;p)
Ale gdybym miał punktować noty za styl zabijania to :
8/10 ma ;d ja robie to w lepszym stylu...:cup:
Nolduriel
12-04-2007, 10:05
Smieszni jestescie chlopak zrobil dobry lvl i biega jak pierdolniety za kazdym i strzela Sd to i chyba wy byscie potrafili owneD.
jak mu sie chce to robi chyba po to sa potwory zeby na nich lvle robic
jak mu sie chce to robi chyba po to sa potwory zeby na nich lvle robic
Chyba mnie nie zrozumiales albo udajesz ze jestes madry ... napisalem ze na expil sie troche by wbic lvl ... i teraz nie trudo biec za gracze i pakowac w niego SD, pokaz mi tam gdzies good PvP. Co on takiego zrobil, biegl tylko za losiem i walil Sd. Dziecko ktore ma z 10 lat mysle ze dalo by rade. Jego Sd ma taki Power ze nie musi miec dobrego pvp tak jak napisalem biegnie za jeleniem i sypie Sd. Nie wiedzialem na zadynym z filmow dobrego PvP.
Polowa tych osob padla za Free, dlatego ze temu "Mistrzowi PvP" sie nudzi.
Jest zalosny tak jak reszta ktora pisze ze ma PVP.
OwneD <3
neSSonka
12-04-2007, 14:11
y0.
Co do fragow to niezle , ale powiedzcie ze trudno jest zabic ~100 Edeka
expiacego na warlockach ... raz dwa podjazd i chlopak niewie co robic: bic wrl wlaczyc utamke czy uciekac, a majac 140 Ed ciezko nieubic z zaskoczenia druta majacego kolo 700 hp ( Sd + Burst+ Combo od Warlocka np.).Myslem ze Glownie solo bedzie ale widzialem ze w 2 czy w 3 filmikach tak ow bylo. Ale coz pozazdroscic "umiejetnosci" :)
p0zdr0.
Chyba mnie nie zrozumiales albo udajesz ze jestes madry ... napisalem ze na expil sie troche by wbic lvl ... i teraz nie trudo biec za gracze i pakowac w niego SD, pokaz mi tam gdzies good PvP. Co on takiego zrobil, biegl tylko za losiem i walil Sd. Dziecko ktore ma z 10 lat mysle ze dalo by rade. Jego Sd ma taki Power ze nie musi miec dobrego pvp tak jak napisalem biegnie za jeleniem i sypie Sd. Nie wiedzialem na zadynym z filmow dobrego PvP.
OwneD <3
Aha czyli ma biec za nim, robic salta, zmieniac outfity i co jeszcze ? Zeby to pvp dla ciebie bylo "super" ??Ku*wa na tym opiera sie istota zabijania w tibii, biegniesz za celem i pakujesz w niego runy (oczywiscie sa trapy/mwallowanie itp). Najzalosniejszy to tutaj jestes ty, wg. mnie jego klepanie bez h keyow bylo na wysokim poziomie ( czesto trafiony cel ).
Aha czyli ma biec za nim, robic salta, zmieniac outfity i co jeszcze ? Zeby to pvp dla ciebie bylo "super" ??Ku*wa na tym opiera sie istota zabijania w tibii, biegniesz za celem i pakujesz w niego runy (oczywiscie sa trapy/mwallowanie itp). Najzalosniejszy to tutaj jestes ty, wg. mnie jego klepanie bez h keyow bylo na wysokim poziomie ( czesto trafiony cel ).
Zgadzam ze po czesci z Bourne ze biegniecie za celem i co chwile pakowanie SD nie jest zadnym pvp... a to co Ty napisales jest glupie. Jedynie stwierdzenie ze jak walil bez hotkeyow to troche pokazal pvp jest good... bo racja.. czesto trafial... ale to nie czyni go pvp mastah... Jakby zabil Reksona solo... bez wrl.. to zgodzilbym sie ze ma w miare dobre pvp... bo Tere~ nawet nie pomyslal o tym zeby w ktoras z ofiar walic sd jak bedzie miala mniej hp.. tylko walil na oslep...
Zdjecia_rar
12-04-2007, 17:45
ci co sie wypowiadaja o jego zerowym pvp, to czy widzieli moze filmiki ze starej tibii z jego udzialem kiedy nie bylo jeszcze strzelania z hotkei w ludzi ?
gracie od tibia 7.92 albo jeszcze krocej. jestescie zalosni.
Zgadzam ze po czesci z Bourne ze biegniecie za celem i co chwile pakowanie SD nie jest zadnym pvp... a to co Ty napisales jest glupie. Jedynie stwierdzenie ze jak walil bez hotkeyow to troche pokazal pvp jest good... bo racja.. czesto trafial... ale to nie czyni go pvp mastah... Jakby zabil Reksona solo... bez wrl.. to zgodzilbym sie ze ma w miare dobre pvp... bo Tere~ nawet nie pomyslal o tym zeby w ktoras z ofiar walic sd jak bedzie miala mniej hp.. tylko walil na oslep...
No, Ciebie to rozlozyl jak NIE afkowales przed domkiem. walnal ci pota na drzwi i ty panika "co sie dzieje" i zamiast przesunac pota to uciekales w kiedunku dp. To sie wlasnie nazywa dobre pvp. potrafi zaskoczyc przeciwnika. Ogladajac filmy mozna powiedziec "tu ten ktos zle zrobil i dlatego tere go zabil" ale wszystko odbywa sie w ciagu paru sekund, i tere szybciej reaguje na zmieniajaca sie sytuacje niz np Ty ktory padl z mana shieldem i ssa w bp. A na forum sie wypowiadasz ze wystarczy zalozyc ssa i jego cudowne sd wejdzie jak kupa g... ale on cie rozwalil a ty jego nie
@ wszyscy inni.
Oczywiscie najlepiej jakby walil z lmm i roda na 7 level, ale wtedy tez byscie cos znalezli.
I tere nie lazi i zaczepia ludzi. na kazdego ma powod (na sharrka wyjatkowo naciagany) ale ma. 108 druid popisal sie swoimi wyjatkowymi zdolnosciami zabijajac jakiegos noob chara przed tym jak ukryl swojego pk na tibia.com ten palek w hero cave wyzywal tere jak ten byl na second charze i chcial mu cos sprzedac. Snagoth nie wiem za co padl, ale na 90% insulting.
@Fagaro
co do mojego pvp to czesto sie nie bije ale umiem szybko ocenic sytuacje i znalezc najlepsze mozliwe rozwiazanie.. nawet jesli ono jest z gory skazane na niepowodzenie.. dowodem moze byc to gdy wczesniej Teretalu, Jamespond, Bysen i jeszcze jedna osoba przyszli po mnie na elfy w ab... gdyby nie m walle Tere~ (tu tez mozna przyznac racje ze sprawnie ich uzywa) to bym uciekl.. a gdy mialem zablokowana droge m wallami to zmarnowalem chyba z pol plecaka uhow bo nie mogli mnie zabic... ale niestety bylem w pulapce z 4 osobami ktore mnie bily wiec niestety poleglem.
Co do mojego ostatniego deada to raczej nie chce sie wypowiadac. Widac bylo ze na poczatku postac stala przed domkiem nie ruszajac sie... bo po tym jak bylem w dp i wzialem bp blankow i food to stanalem przed domkiem i powiedzialem siostrze zeby na chwile przypilnowala Snaga, siostra nie gra w Tibie ani nawet nie usiadla przed kompem.. z fotela patrzyla na ekran i miala krzyczec jak sie bedzie cos dziwnego dzialo... jak zaczelo sie cos dziac to probowala cos robic ('uciekac') ale gdy przybieglem bylo za pozno. Wiem ze 99% osob czytajacych to, pewnie takze Fagaro uzna to jedynie za nieprawdziwa wymowke ale mam to gdzies... bo ja znam swoje mozliwosci i wiem ze jakbym byl wtedy przy kompie to napewno bym nie padl.. odsunalbym pota i do domku.. wiem, dlatego ze juz kiedys probowali mnie zabic przed domkiem... przyszlo 2 palkow 120+ i ed 110~, wiedzialem ze sie cos swieci to walnalem utamke jak nie widzieli, stanalem przed domkiem, zamknalem drzwi i czekalem.. jeden z nich mnie szybko odsunal a pozniej spam sd.. zdziwili sie ze utamka.. ja sie usmiechnalem i wszedlem do domku.
A co do reasonu to napewno nie insult bo ja nigdy nie insultuje, nauczylem sie tego grajac juz prawie 3 lata w Tibie. Padlem podobno za robienie trapow na pohu o ktorych pewnie slyszales.. padl w nich moj znajomy Sir Florek ktory powiedzial mi to pare minut po jego deadzie gdy zalogowalem sie w dp obok niego. To juz nawet nie jest naciagany reason jak w przypadku Sharrka tylko to jest wyssany z palca reason bo ja na poh wogole nie chodze.. a jak raz bylem i niechcacy zlurowalem na Mekile 1 gsa to kazal mi placic bp manasow. Dla spokoju zaplacilem i polazlem z tamtad bo mialem lagi. Ale DL sobie pomyslalo ze skoro 'zlurowalem' na Mekile 1 gsa... to mozna mnie takze posadzic o robienie trapow na pohu w dziurze z dragiem i zabic mnie za to... bo przeciez nikt sie nie przeciwstawi DL ;] to jest cala prawda o reasonach DL ^^
Nolduriel
12-04-2007, 19:57
@Fagaro
co do mojego pvp to czesto sie nie bije ale umiem szybko ocenic sytuacje i znalezc najlepsze mozliwe rozwiazanie.. nawet jesli ono jest z gory skazane na niepowodzenie.. dowodem moze byc to gdy wczesniej Teretalu, Jamespond, Bysen i jeszcze jedna osoba przyszli po mnie na elfy w ab... gdyby nie m walle Tere~ (tu tez mozna przyznac racje ze sprawnie ich uzywa) to bym uciekl.. a gdy mialem zablokowana droge m wallami to zmarnowalem chyba z pol plecaka uhow bo nie mogli mnie zabic... ale niestety bylem w pulapce z 4 osobami ktore mnie bily wiec niestety poleglem.
Co do mojego ostatniego deada to raczej nie chce sie wypowiadac. Widac bylo ze na poczatku postac stala przed domkiem nie ruszajac sie... bo po tym jak bylem w dp i wzialem bp blankow i food to stanalem przed domkiem i powiedzialem siostrze zeby na chwile przypilnowala Snaga, siostra nie gra w Tibie ani nawet nie usiadla przed kompem.. z fotela patrzyla na ekran i miala krzyczec jak sie bedzie cos dziwnego dzialo... jak zaczelo sie cos dziac to probowala cos robic ('uciekac') ale gdy przybieglem bylo za pozno. Wiem ze 99% osob czytajacych to, pewnie takze Fagaro uzna to jedynie za nieprawdziwa wymowke ale mam to gdzies... bo ja znam swoje mozliwosci i wiem ze jakbym byl wtedy przy kompie to napewno bym nie padl.. odsunalbym pota i do domku.. wiem, dlatego ze juz kiedys probowali mnie zabic przed domkiem... przyszlo 2 palkow 120+ i ed 110~, wiedzialem ze sie cos swieci to walnalem utamke jak nie widzieli, stanalem przed domkiem, zamknalem drzwi i czekalem.. jeden z nich mnie szybko odsunal a pozniej spam sd.. zdziwili sie ze utamka.. ja sie usmiechnalem i wszedlem do domku.
A co do reasonu to napewno nie insult bo ja nigdy nie insultuje, nauczylem sie tego grajac juz prawie 3 lata w Tibie. Padlem podobno za robienie trapow na pohu o ktorych pewnie slyszales.. padl w nich moj znajomy Sir Florek ktory powiedzial mi to pare minut po jego deadzie gdy zalogowalem sie w dp obok niego. To juz nawet nie jest naciagany reason jak w przypadku Sharrka tylko to jest wyssany z palca reason bo ja na poh wogole nie chodze.. a jak raz bylem i niechcacy zlurowalem na Mekile 1 gsa to kazal mi placic bp manasow. Dla spokoju zaplacilem i polazlem z tamtad bo mialem lagi. Ale DL sobie pomyslalo ze skoro 'zlurowalem' na Mekile 1 gsa... to mozna mnie takze posadzic o robienie trapow na pohu w dziurze z dragiem i zabic mnie za to... bo przeciez nikt sie nie przeciwstawi DL ;] to jest cala prawda o reasonach DL ^^
Czyzby ten 110 druid to nie byl przypadkiem Teretalu?
OwneD <3
Wiesz co wg. mnie by bylo dobrym wyjsciem zebys zaczal troszke jasniej pisac bo z tego co wczesniej napisales mysle ze nie tylko ja bym tak napisal
@Snagoth
obiektywnie rzecz biorac, DL cie nie lubi. nie wiem skad to sie wzielo ale cala eternia to wie. Twoj opis sytuacji wydaje sie prawdopodobny. Pamietam jak kiedys dark legolas z dl lurnal gsa na kogos z IA na pohu i padl za to. DL toak sie oburzyl ze trzeba byc poj~ zeby sie czepiac o lurniecie gs na pohu....
@Fagaro
Wlasnie, nie wiem jaki DL ma cel w tym zabijaniu osob na Eterni bez reasonu badz z ostro naciaganym reasonem ale tak jak poprzedniej wojnie bylem za DL i nawet dawalej hajs na runy itd memberom niektorym tak w tej wojnie ktora bedzie, bede za Loathe/Pinkami bo DL robi wieksze PA niz oni robili... a do tego Pinki sie przyznawaly ze robia PA a DL sie nie przyznaje choc dobrze o tym wie.
A czemu mnie DL nie lubi... nie wiem. Mysle ze poprostu 70~ ms jest latwym celem do zabicia a raczej taka postac nie bedzie nosic aola wiec mozna liczyc na loot.
: Sharrk, You'll be rooked now mate
Ehh :/ chciał zapłacić ;<
20:34 Sharrk [128]: you are rtge bext idiotts
20:34 Sharrk [128]: On this world
...
20:34 Sharrk [128]: can you kiss my ass
Mogłeś nie wyzywać :(
ładne fragi:cup: ale szkoda ofiar ;<;(
Pozdroo
Edit#
20:39 Sharrk [128]: kumasy_
20:39 Sharrk [128]: cyz nie
20:39 Sharrk [128]: rumincu jebanz
20:39 Sharrk [128]: pewnie nie kumasz
20:39 Sharrk [128]: idiotko
20:39 Sharrk [128]: co mowie
20:39 Sharrk [128]: ale huj
20:39 Sharrk [128]: ci w krzysz
/\ HAHAHAHAH xD ale polew ;x
Heh, to Sharrk jeszcze gra? Pamietam kiedy jeszcze ankh nie bylo czyli cos tibia 7.3 heh xD Sharrk 30 knightem trenil przed GH w AB gdzie zreszta wszyscy polacy wpadlo paru 30, 40 sorcow, trapuja wyjscie i sdkuja go, kiedy on trenil afk xD
@Topic
Poprostu kozak;p
Nolduriel
12-04-2007, 21:47
Heh, to Sharrk jeszcze gra? Pamietam kiedy jeszcze ankh nie bylo czyli cos tibia 7.3 heh xD Sharrk 30 knightem trenil przed GH w AB gdzie zreszta wszyscy polacy wpadlo paru 30, 40 sorcow, trapuja wyjscie i sdkuja go, kiedy on trenil afk xD
@Topic
Poprostu kozak;p
:p polowa knightow z ab tam trenowala w tym ja :p
Sharrketernia
15-04-2007, 20:53
Tak sie bawi ,tak sie bawi ETERNIA :)
Ech.. panowie, ja to z eterni ucieklem juz 5~ miesiecy temu, i jestem z tego bardzo zadowolony =))
Nawet na tibiawikfi swego czasu byl (jest?) opis eterni "nie zakladaj tu postaci bo napewno bedziesz komus przeszkadzal"
Sharrk, jak bedziesz sie chcial wyplacic, to mozesz do mnie pisac. Bo z tego co wiem to hunca cie 3 moje zaprzyjaznione gildie.
Do tych co twierdza ze Tere~ jest zalosny
Nie martwcie sie. Bedzie test server to sie z nim zmierzycie. Pokazecie swoje "PeFałPe"B) . A co do filmu. Nic dodac, nic ujac ;)
Na tibiawiki o Eterni:
Recomendations: If you're starting on this world, make sure you don't bother other people. Else, you could get into deep trouble
i jeszcze:
The two most powerful guilds on Eternia were fought a neverending war, about the peace on Eternia. The war between Pink guys with green hair and Dark Legion is FINALLY over.
yea right.. <ironia>
Smierc Chemica i Szabadiima dodana. Uprzedzam ze oni nie wiedziali ze Teretalu i reszta wypowiedza ich gildi wojne.
@Fagaro
No i powiedz mi ze Deekar na tibia.com nie mial racji.. ze pare osob z DL ktorym sie nudzi i chca sie bic zrobili gildie i wypowiedzieli wojne? To jest niestety smutna prawda...
@nowe filmik
nie mieli szans.. choc Szaba~ moglby sie uratowac jakby polecial w strone port hope
Deekar mial racje. Ale obiektywnie rzecz biorac gdy Deekar byl w IA to robil cos innego? tez walili randomy i wszczynali burdy kiedy im sie nudzilo. Moim zdaniem Tere postapil nie fair pierw zabijajac Chemica a potem wypowiadajac wojne.
Pozatym :) wojna nie jest dlatego ze Tere i spolce sie nudzilo, ale po to zeby DL mogl spokojnie levelowac kiedy loathe bedzie pz campic. Chemic padl bo zrobil 10 mln expa w miesiac i ma wmiare dobre pvp
10 mln expa w miesiac to jest reason? To ze ktos chce miec silniejsza postac, ze dąży do tego co sobie postawil za cely czyli przypuscmy ze 150 lvl to jesr reason do zabicia? Wlasnie taka postawa, jak postawa Tere~ (DL?) mnie wqrza... bo nie daje innym spokojnie grac dla wlasnej satysfakcji bo musi sie liczyc z tym ze ktos moze go zabic za to ze normalnie gra. A to ze jest w innej gildii z ktora byl konflikt nie ma znacznia bo jest pokoj teraz... miedzy DL a Loathe. A co do Loathe to nie sadze zeby pz campilo tylko wykorzysta ta sytuacje do tego by zmniejszyc lvle tych osob ktore sa w wojnie... wiedzac ze DL i McG sie nie dalacza.. z tego co napisali na forum ofc. Mysle ze Loathe powinno zmiesc Tere i spolke... i mysle że ze strony Tere to beda jedynie sneak ataki a jak bedzie za duzo osob z Loathe online to Tere i reszta beda siedziec w pz. Ja przynajmniej bym to tak rozegral bedac na miejscu Loathe
Ekhm, jestes nowy an eterni albo przespales ostatnie 3 lata. Loathe, IA gnebilo wszystkich graczy, dl i mcg wyrosli na silniejsza gildie i gnebia teraz tych ktorzy kiedys sie wozili. Sprawiedliwe.
Chrzaszcz
18-04-2007, 21:43
Hupaxuda
Apr 18 2007, 18:18:11 CEST Killed at Level 137 by Tha Maverick Sorcerer and by Bysen
@Fagaro
Jesli istnieje filmik, lajtownie byloby jakbys zapodal. ;)
Hupaxuda
Apr 18 2007, 18:18:11 CEST Killed at Level 137 by Tha Maverick Sorcerer and by Bysen
@Fagaro
Jesli istnieje filmik, lajtownie byloby jakbys zapodal. ;)
Film istnieje, niestety teretalu i sneed blokowali Hupaxuda na noob charach i zmusili go do zabicia jednego z noob charow i zrobienia pz locka. Zanim sie przelogowali bylo juz po sprawie. Film nagrany prez Bysen. Szkoda Hupaxuda, bo to jedna z najsympatyczniejszych osob w Loathe i moj dobry kumpel.
Ekhm, jestes nowy an eterni albo przespales ostatnie 3 lata. Loathe, IA gnebilo wszystkich graczy, dl i mcg wyrosli na silniejsza gildie i gnebia teraz tych ktorzy kiedys sie wozili. Sprawiedliwe.
Ja gram wlasnie od 3 lat W tibie i od zawsze na Eterni.. Zgadzam sie ze Loathe, Ia, Pinki, Sera~ itd itp gnebily osoby na Eterni.. ale wiem ze tylko osoby ktore mialy racze powyzej 100 lvl badz blisko.. nie zabijalo raczje osob o mniejszym lvlu.. zawsze jak ktos im placil to mial spokoj, zaplacil i looz... chyba ze cos pozniej przeksrobal itd.. wiec jakis swoj honor mieli ze nie zabijali w takich sytuacjach bez reasonu ale zgodze sie takze ze zabijali kompletnie za nic.. bylem przy nie jednej sytuacji jak wpadalo pare osob i zabijali tylko za skulla.. niewazne czy zabiles kogos czy waliles hity kumplowi.. miales skulla to padales... Ale nie moge sie zgodzic z tym ze DL i McG gnebia tych ktorzy gnebili kiedys... bo ok.. mieli wojne z pinkami i wygrali.. niby ich zgnebili/pokonali.. ale DL gnebi takze innych graczy na eterni.. bo wielu moich kumpli 60-120lvl zostalo zabitych przez DL za wyssane z palca reasony.
Co do Hupaxudu to... wojna sie zaczela.
Chrzaszcz
18-04-2007, 22:46
Ja gram wlasnie od 3 lat W tibie i od zawsze na Eterni.. Zgadzam sie ze Loathe, Ia, Pinki, Sera~ itd itp gnebily osoby na Eterni.. ale wiem ze tylko osoby ktore mialy racze powyzej 100 lvl badz blisko.. nie zabijalo raczje osob o mniejszym lvlu.. zawsze jak ktos im placil to mial spokoj, zaplacil i looz... chyba ze cos pozniej przeksrobal itd.. wiec jakis swoj honor mieli ze nie zabijali w takich sytuacjach bez reasonu ale zgodze sie takze ze zabijali kompletnie za nic.. bylem przy nie jednej sytuacji jak wpadalo pare osob i zabijali tylko za skulla.. niewazne czy zabiles kogos czy waliles hity kumplowi.. miales skulla to padales... Ale nie moge sie zgodzic z tym ze DL i McG gnebia tych ktorzy gnebili kiedys... bo ok.. mieli wojne z pinkami i wygrali.. niby ich zgnebili/pokonali.. ale DL gnebi takze innych graczy na eterni.. bo wielu moich kumpli 60-120lvl zostalo zabitych przez DL za wyssane z palca reasony.
Wydaje mi sie, ze te dwie wypowiedzi sa sprzeczne ze soba...
Wydaje mi sie, ze te dwie wypowiedzi sa sprzeczne ze soba...
ro Ci sie zle wydaje poniewaz napisalem ze "w takich sytuacjach" a pozniej ze takze zabijali "kompletnie za nic"... czytanie ze zrozumieniem
Freezy Eddie
21-04-2007, 09:36
Polecam zobaczyc film gdzie Wizav goniony przez masę osób fraguje 74 MSa..
Imho, Tere by tak nie zrobił. ;)
Ale jego PvP też niezłe..
@Down.
Po pierwsze: napisałem imho.
Po drugie: a co ty sobie wyobrażasz, że w takiej sytuacji z SD go kładziesz?..
@up
A skad ty to mozesz wiedziec?
Cannot connect to SQL database: Can't create a new thread (errno 35); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug
Mógłbyś te 2 ostatnie filmy gdzie indziej wstawić? :)
korzystajac z okazji, chcialbym ,byscie ocenili moje pvp:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1375604
jak myslicie, mozna porównac z tere? xD
Pozdro
Kazdy z tych dwu gildii ma cos na sumieniu nie to ze Deekar bije bez reason bo gdy byla wojna sam padlem od Deekara za free. A&D zabili Bastionlsa nie mowie ze za free ale zabili kogos z kim byli w gildii dla mnie to nie fair.
Myslicie ze dlaczego Bysen i Tere~ nie bili basty? Bo go znaja i mieli honor ze kolegow sie nie bije. Tha Maverick dostal passy terazniejszy maverick to Zunri z askary/ na eterni znany jako Shadow of Mozes gdy Alanaste zaczal grac na askarze to gdy wojna sie skonczyla na askarze to wyjebali Ala'naste z Rexis a gdy Alan zaczal robic pg to dostal hunted tutaj tez bastionls w 4 miesiace wjebal z 75 lvla na 142 i dostal hunted btw jak ktos nie wie za co bast i alan zostal wyrzucony z dl to za to ze insultowal ludzi i bronil moja gildie na ktorej rbiono pa, jesli ogladaliscie filmik ze smiercia Basty to widac bylo ze bast nie bil ich na poczatku tylko jechal na manasach i ssa, po czym wiedzac ze juz nie ucieknie przyjebal ue i krwawy przez chwile nieuwagi mogl zginac, haha a smieszne jest kto by z was pomyslal przed smiercia zeby wyjebac loota do wody by "przyjaciele" nie mieli zadnego zysku z 142 ms?! Moim zdaniem wyrzucenie basta z dl i pozniej zabijanie go i huntowanie nie jest na miejscu.
Robert Lublin
21-04-2007, 14:32
hehe nice tylko z tym 120ek to za długo sie meczył :P:P
ale reszta filmow spox ladne fragi i bardzo szybko :]
Solowki wymiatają :)
Kazdy z tych dwu gildii ma cos na sumieniu nie to ze Deekar bije bez reason bo gdy byla wojna sam padlem od Deekara za free. A&D zabili Bastionlsa nie mowie ze za free ale zabili kogos z kim byli w gildii dla mnie to nie fair.
Myslicie ze dlaczego Bysen i Tere~ nie bili basty? Bo go znaja i mieli honor ze kolegow sie nie bije. Tha Maverick dostal passy terazniejszy maverick to Zunri z askary/ na eterni znany jako Shadow of Mozes gdy Alanaste zaczal grac na askarze to gdy wojna sie skonczyla na askarze to wyjebali Ala'naste z Rexis a gdy Alan zaczal robic pg to dostal hunted tutaj tez bastionls w 4 miesiace wjebal z 75 lvla na 142 i dostal hunted btw jak ktos nie wie za co bast i alan zostal wyrzucony z dl to za to ze insultowal ludzi i bronil moja gildie na ktorej rbiono pa, jesli ogladaliscie filmik ze smiercia Basty to widac bylo ze bast nie bil ich na poczatku tylko jechal na manasach i ssa, po czym wiedzac ze juz nie ucieknie przyjebal ue i krwawy przez chwile nieuwagi mogl zginac, haha a smieszne jest kto by z was pomyslal przed smiercia zeby wyjebac loota do wody by "przyjaciele" nie mieli zadnego zysku z 142 ms?! Moim zdaniem wyrzucenie basta z dl i pozniej zabijanie go i huntowanie nie jest na miejscu.
AGREE with U! =*
A co jest dziwnego w tym ze zabili alana na eterni? Mieli jakies powody zeby go wywalic z askary. Nie bede sie wglebial jakie, ale skoro mogli zrobic to na 2 serwerach to czemu tego nie zrobic?
@Fagaro
Mialbys serce pomagac komus ktory zaczyna od zera na nowym swiecie pozniej go u*******ajac? MIalbys serce zajebac kogos z dupy znajomego , swojego ziomka zeby mial przejebane na rl? Bo ja nie odpowiedz sam sobie na to pytanie, jesli jestes szczesliwy ze bast na*******a w ta gre aby pozniej ziomki go mordowali to gl te p[rzyklady to jest to samo niech mi nikt nie mowi ze w*******am zycie rl do tibi bo sa zasady ktore powinno sie przestrzegac.
i nie mowcie ze teretalu ma dobre pvp bo nie strzelal z hotkejow.. nie wiem czy wiecie ale teraz takze sd na battle da sie puscic...
Carlito7
22-04-2007, 18:37
Taki niby z niego kozak, ale zawsze podczas ataku miał bliżej/dalej kumpli.
SkateElement
22-04-2007, 23:44
Bardzo fajne filmy, czekam na więcej.
Chrzaszcz
23-04-2007, 08:39
Elder Rekson
Apr 22 2007, 18:53:16 CEST Killed at Level 136 by Grzeczny Tibijczyk and by Lord-pumpkin.
Peze'cik
Apr 22 2007, 18:53:14 CEST Killed at Level 115 by Sneed and by Bysen.
Jamespond
Apr 22 2007, 18:32:50 CEST Killed at Level 133 by Chemic
@Fagaro
Masz uwiecznione te fragi na filmach?
Mam, ale nie krecone przez tere, wiec troche nie pasuja do tematu.
Chrzaszcz
23-04-2007, 14:46
Jakis tam zwiazek maja, fajnie byloby jakbys wrzucil linki.
W sumie, widac tam tere przez chwile. :) Wiec dodalem.
Blacklegion
24-04-2007, 15:55
Być może gdybyś potrafił poprawnie pisać po polsku, ludzie rozumieliby ten bełkot. I nie, IA/Pinki nie mają żadnego honoru, nie raz i nie dwa zabijali dla runek, z nudów, fake'owali reasony, łamali obietnice. A całe to przekonanie "DL is pa" zawdzięczamy głównie propagandzie postcharów na forum, które za każdym razem powtarzają jakie to Pinki były dobre, a DL zły. Legioniści z pewnością też mają coś na sumieniu (jak KAŻDY - nigdy Wam nie zdarzyło się PKować, okraść czyjeś ciało itd?), ale jest to dosłownie kilka przypadków. A z tego co tu piszesz, Eternia przypomina Stalinowskie ZSRR, gdzie za opowiedzenie dowcipu politycznego znikała cała Twoja rodzina.
Ad. samych filmików. Teretalu miał jedno z lepszych pvp jeszcze przed bot-udpatem. Oczywiście większość z Was nie doczytała dokładnie posta Fagaro i pisze bzdury w stylu "zrobił lvl i zabija noobów". Jeśli komuś nie chce się wracać na piewszą stronę, zacytuje: "na 110 levelu zabil solo 117 ms i 100 ek, w czasach kiedy nie bylo cipbota".
Warto jeszcze wspomnieć, że ma jeden z lepszych magic leveli. Już na 80 lvlu był 13 w topliście Eterni.
Blacklegion
24-04-2007, 16:08
@Fagaro
Mialbys serce pomagac komus ktory zaczyna od zera na nowym swiecie pozniej go u*******ajac? MIalbys serce zajebac kogos z dupy znajomego , swojego ziomka zeby mial przejebane na rl? Bo ja nie odpowiedz sam sobie na to pytanie, jesli jestes szczesliwy ze bast na*******a w ta gre aby pozniej ziomki go mordowali to gl te p[rzyklady to jest to samo niech mi nikt nie mowi ze w*******am zycie rl do tibi bo sa zasady ktore powinno sie przestrzegac.
Przestań histeryzować. Wy mieliście za to serce zabijać swoją gildią np Szablo Snace? Dark Legion miał swoje powody żeby kicknąc Alana i Basta. Tak się składa, że byłem w Dark Legionie mniej więcej w tym samym czasie co Alanaste (za pierwszym razem). Był to ~czerwiec '06. Po krótkim czasie został wyrzucony z gildii (z tego co pamiętam, to za pyskowanie, ale mogę się mylić). Powinno to być pierwsze ostrzeżenie, jednak widocznie Twoi koledzy nie zmienili się.
Ad. Askary - nie chce mi się już rozpisywać, ale znam Szyderce około 10 lat i wiem co nieco zarówno o Eterni jak i Askarze. Po prostu wraz z lvlem rosło jego poczucie bezkarności, z Twoimi przyjaciółmi było podobnie (sharowali oni sorca). Zostali ukarani za swoje czyny, nie wiem czy perm hunt jest odpowiednią "karą", ale what comes around goes around.
A czy TY miałbyś serce psuć reputacje gildii osobie, dzięki której w ogóle znaczysz coś na nowym świecie? Bo ja nie, ale odpowiedz sobie sam na to pytanie.
Być może gdybyś potrafił poprawnie pisać po polsku, ludzie rozumieliby ten bełkot. I nie, IA/Pinki nie mają żadnego honoru, nie raz i nie dwa zabijali dla runek, z nudów, fake'owali reasony, łamali obietnice. A całe to przekonanie "DL is pa" zawdzięczamy głównie propagandzie postcharów na forum, które za każdym razem powtarzają jakie to Pinki były dobre, a DL zły. Legioniści z pewnością też mają coś na sumieniu (jak KAŻDY - nigdy Wam nie zdarzyło się PKować, okraść czyjeś ciało itd?), ale jest to dosłownie kilka przypadków. A z tego co tu piszesz, Eternia przypomina Stalinowskie ZSRR, gdzie za opowiedzenie dowcipu politycznego znikała cała Twoja rodzina.
Ad. samych filmików. Teretalu miał jedno z lepszych pvp jeszcze przed bot-udpatem. Oczywiście większość z Was nie doczytała dokładnie posta Fagaro i pisze bzdury w stylu "zrobił lvl i zabija noobów". Jeśli komuś nie chce się wracać na piewszą stronę, zacytuje: "na 110 levelu zabil solo 117 ms i 100 ek, w czasach kiedy nie bylo cipbota".
Warto jeszcze wspomnieć, że ma jeden z lepszych magic leveli. Już na 80 lvlu był 13 w topliście Eterni.
Mistrzu, tylko jest taka akcja ze te 'postchary' to osoby zabite without reason albo ktore zostaly w inny sposob zPA'owane przez DL. Pisza z postcharow bo nie chca znowu pasc.. tylko za to ze pisza prawde. I jest tych osob dziesiatki... a drugie tyle sie nie ujawnia. Tyle osob klamac nie moze.. to jets poprostu prawda. Nie wiem czemu DL idzie w zaparte ze nie robia PA... Pinki przynajmniej sie do tego przyznaly a DL nie chce... A nie chce dlatego ze ZAWSZE maja reason.. tylko ze przewaznie reason jest OSTRO NACIAGANY albo jak juz totalnie nie maja reasony to WYSSANY z palca. Tym sie zaslania DL... ze maja reasony.. ale jakie te reasony.. n/c
Snagoth, na 70 levelu wszysko wydaje sie takie fajne i latwe do zrozumienia. Opowiem Ci to na wlasnym przykladzie.
Ktos zabil mojego kumpla, moje reakcje byly rozne, najczesciej w zaleznosci od levelu :P
level 20-"Hello, why did you killed xxx??"
level 40-"hello, why did you killed xxx, got any proof for it?"
level 60-"hello, why did you killed xxx, got any proof for it? Could you give his item back"
level 80-"I hope you got good reason to kill xxx, and better give back his items"
level 100-"hoi, 100k to xxx/edron or show me really good reason."
Level 120 <pisze do tere> "some1 killed mine friend, i got no idea if he got reason, but who care?? Lest go re-frag"
Level 140 "huntad forever!!!1111"
level 160 -yours friend are huntata too
Teoretuzujac, jakbys dal mi reason na zabicie Ciebie, to mam 2 drogi kazac Ci placic powiedzmy 50k (mam 1mln kasy) lub zabic Ciebie i miec troche zabawy. Zgadnij co sie wybiera na levelu 100+ kiedy tak naprawde nie ma co z kasa robic.
@Fagaro
No niestety tutaj musze sie z Toba zgodzic ze moge zrozumiec nude powyzej 100 lvla. Ale takze rozumiem osoby 'poszkodowane' przez DL, bo najwazniejsza w tym wszystkim jest zabawa a bawia sie jedynie osoby z wysokim lvle kosztem mniejszych lvli... a wszyscy powinni czerpac korzysci. Dlatego jestem po stronie 'poszkodowanych' bo jak sie komus z 100lvl+ nudzi to niech idzie solowac faraony, demony, poi monsters itd.
Blacklegion
24-04-2007, 21:47
Mistrzu, tylko jest taka akcja ze te 'postchary' to osoby zabite without reason albo ktore zostaly w inny sposob zPA'owane przez DL. Pisza z postcharow bo nie chca znowu pasc.. tylko za to ze pisza prawde. I jest tych osob dziesiatki... a drugie tyle sie nie ujawnia. Tyle osob klamac nie moze.. to jets poprostu prawda. Nie wiem czemu DL idzie w zaparte ze nie robia PA... Pinki przynajmniej sie do tego przyznaly a DL nie chce... A nie chce dlatego ze ZAWSZE maja reason.. tylko ze przewaznie reason jest OSTRO NACIAGANY albo jak juz totalnie nie maja reasony to WYSSANY z palca. Tym sie zaslania DL... ze maja reasony.. ale jakie te reasony.. n/c
I mają rację. Sam chętnie zabiłbym gościa bezmyślnie powtarzającego "DL PA". Zapewne nie chcesz zauważyć postów Daduribiego (nie wiem czy ma on dalej do tego cierpliwość) który pod każdym "why DL killed me", pisze, by problemy rozwiązywać na forum Dark Legion, w sekcji "troubles". Wiele ludzi nie chce po prostu pogodzić się z tym, że rzeczywiście przeskrobali coś i gleba jak najbardziej im się należy. Prościej jest głośno wykrzyczeć na ogólnodostępnym forum "DL is PA".
Mała dygresja - gdy byłem liderem Dark Monastery Grzeczny Tibijczyk (tak, tak, ten "największy PA, dzieciak, cokolwiek-jeszcze-chcesz") zabił mojego membera. Zamiast pisać topic na forum tibia.com założyłem po prostu temat na forum Dark Legion - dostałem reason i screena. Nie jestem na tyle obłudny, żeby dalej twierdzić, że mój member padł za nic - padł z jak najbardziej słusznego powodu. Ale do tego trzeba się aż zarejestrować na forum, opisać po angielsku sprawę, poczekać. Trudne, eh?
Mam też pytanie do Ciebie i innych podobnych: po co zakładacie temat na forum przed zrobieniem CZEGOKOLWIEK w danej sprawie? Nie jesteś przecież na tyle głupi, żeby nie przewidzieć jak kończy się coś takiego? Post chary wrzeszczą, dziesiątki ludzi, których nie powinno to interesować wypowiada swoje zdanie, i tak dalej, i tak dalej.
Osobiście znam 1-2 przypadki, gdy zabito kogoś, nie bez reasonu, ale z powodu bardzo naciąganego. Nie twierdzę, że przypadków takich nie było więcej, ale Twoja pamięć jest bardzo wybiórcza. Mianowicie: gdy Pinki wygrały wojne z Revivalem, potem IA, potem Seraphication, potem znowu Pinki (ciągle ci sami ludzi) na Eterni rzeczywiście NIKT nie był bzepieczny. Zaś okres Seraphication przypominał wspomnianą przeze mnie Rosję Stalinowską - nie mogłes mieć skulla, gdyż równało się to ze śmiercią. Dark Legion to NIC w porównaniu z Zuzawoh i spółką.
I mają rację. Sam chętnie zabiłbym gościa bezmyślnie powtarzającego "DL PA". Zapewne nie chcesz zauważyć postów Daduribiego (nie wiem czy ma on dalej do tego cierpliwość) który pod każdym "why DL killed me", pisze, by problemy rozwiązywać na forum Dark Legion, w sekcji "troubles". Wiele ludzi nie chce po prostu pogodzić się z tym, że rzeczywiście przeskrobali coś i gleba jak najbardziej im się należy. Prościej jest głośno wykrzyczeć na ogólnodostępnym forum "DL is PA".
No tutaj akurat sam przedstawiles argument przeciwko Twojemu zdaniu. Tak, lepiej jest zrobic topic na ogolnodostepnym forum po to by takze inni poznali sprawy Eterni i to kto tak naprawde jest 'dobry' a kto 'zly'. DL wolaloby zeby wszystko zalatwiac na ich forum bo tam moga sie klocic ale tam nikt nie podwazy ich zdania wiec zawsze wyjdzie na ich a oskarżyciela posadza o klamstwa i sprawa tak zostanie. A na ogolnodostepnym forum po przedstawieniu dokladnie sprawy wiekszosc osob nie zwiazanych z zadna ze stron podziela zdanie osob zakladajacy i ch topici. Skoro DL ma dowody na to ze kogos zabilo itd to dlaczego chce pokazac je na ich forum a nie na ogolnodosteonym forum? Co to za roznica? Moze boja sie ze ewentualne fake'i (nie mowie ze robia tylko podaje przyklad) ktos kto an tym sie zna rozpozna?
Mam też pytanie do Ciebie i innych podobnych: po co zakładacie temat na forum przed zrobieniem CZEGOKOLWIEK w danej sprawie? Nie jesteś przecież na tyle głupi, żeby nie przewidzieć jak kończy się coś takiego? Post chary wrzeszczą, dziesiątki ludzi, których nie powinno to interesować wypowiada swoje zdanie, i tak dalej, i tak dalej.
Niestety tutaj nie masz racji bo nie masz dokladnych informacji, przynajmniej jesli chodzi o mnie. ZAWSZE jak zostalem zabity przez DL i rzekomo mieli powod to najpierw rozmawialem w Tibii z osobami ktore mnie zabily zeby poznac powod i jakis dowod. NIGDY nie bylo dowodu i zawsze wykrecali sie tym ze w takiej sytuacji 'nie da sie zrobic ssa ani nic'. I za kazdym razem mialem hunta u DL po moim deadzie. Rozmawialem z moimi kumplami i za kazdym razem hunta pozniej nie bylo bo okazywalo sie ze nieslusznie padalem.. ale nigdy swojego loota nie ujrzalem z powrotem. Robilem 2 tematy na forum z powodu moich nieslusznych deadow i za kazdym razem robilem je tylko po to by inni gracze na Eterni mogli obiektywnie ocenic dana sytuacje. NIC nie klamalem opisujac wydarzenia i wszystkie nie zwiazane ze sprawa osoby byly za tym ze nie slusznie padlem. Chcialem jedynie poznac opinie innych na ten temat i chcialem zeby inni poznali ta historie i wyrobili sobie obiektywna opinie na temat DL a nie zyli z przeswiadczeniem ze DL to 'wybawca' Eterni z PA.
Osobiście znam 1-2 przypadki, gdy zabito kogoś, nie bez reasonu, ale z powodu bardzo naciąganego. Nie twierdzę, że przypadków takich nie było więcej, ale Twoja pamięć jest bardzo wybiórcza. Mianowicie: gdy Pinki wygrały wojne z Revivalem, potem IA, potem Seraphication, potem znowu Pinki (ciągle ci sami ludzi) na Eterni rzeczywiście NIKT nie był bzepieczny. Zaś okres Seraphication przypominał wspomnianą przeze mnie Rosję Stalinowską - nie mogłes mieć skulla, gdyż równało się to ze śmiercią. Dark Legion to NIC w porównaniu z Zuzawoh i spółką.
Zgadzam sie ze kiedys byc ze skullem to jak samobojstwo. Pamietam nawet jak kiedys bieglem ze statku (w ab ofc.) w strone dp ze skullem (musialem kolo statku jakiegos kumpla uderzyc czy cos, nie pamietam dokladnie) i jeszcze dalej w lewo za dp.. gdy przebiegalem kolo dp to wlasnie wlazl ktos tam z pinkow (nie pamietam nicku a nie chce sklamac) i gdy tylko wyszedlem poza ekran widocznosci tej osoby odrazu wrzucilem haste i polacialem pod drabinke... za chwile znikl mnie skull i gdy szedlem w strone dp to po drodze spotkalem ta osobe jak wrzucala haste i szla w moja strone wtedy.. a jak stanalem pod dp to ktos z osob bedacych kolo dp skopiowalo mi jak ten koles exivnal mnie... . Ale naprawde, porownujac z perspektywy czasu Pinki i reszte a DL to wolalem czasu pinkow.
Blacklegion
24-04-2007, 22:38
Nie wiem czy zdąże Ci dziś odpisać na całego posta, ale odnośnie rozwiązywania problemu na tibia.com:
Zauważ, że na oficjalnym forum możesz zostać zreportowany za wrzucenie screena (mało razy już tak było?), po drugie za samo wspomnienie o Tibcam/OTSie dostajesz bana.
Skoro DL ma dowody na to ze kogos zabilo itd to dlaczego chce pokazac je na ich forum a nie na ogolnodosteonym forum? Co to za roznica?
Bo mozna dostac bana za dawanie linkow na forum??
Niestety tutaj nie masz racji bo nie masz dokladnych informacji, przynajmniej jesli chodzi o mnie. ZAWSZE jak zostalem zabity przez DL i rzekomo mieli powod to najpierw rozmawialem w Tibii z osobami ktore mnie zabily zeby poznac powod i jakis dowod. NIGDY nie bylo dowodu
Bo jestes typem gracza ktory duzo zlego zrobil. Pamietam jak kiedys przyszedles na moj spaw Behemotow, spytales sie czy mozesz zabic 4-5 zeby wbic level, zgodzilem sie. Po 5 minutach poszedelm sobie pod inne schody zeby lurnac behemota a tu 4-5 na zoltym hp na mnie wyskoczylo, ucieklem na shcody a Ty odrazu do mnie wiazanke, zaczales mnie wyzywac "przeciez k... mowilem zebys sie nie w*******al" itp, moj spaw, ja Ci pozwolilem wejsc, przerwalem swoj piekny zsynchronizowany hunt zebys mial ladnego ss, a wiazanke dostalem, polozylem uha zebys mnie uhnal i uslyszalem "chuj, nie uhne" Gdyby nie to ze mialem przeswiadczenie iz juz wystarczajaco duzo razy padles od dl za cave boting, sytuacje na poh itp to bym zawolal dusta i bys wbil 66 zamiast 70. Jesli tak samo traktujesz innych graczy to sie nie dziw ze ludzie tylko szukaja reasonu na Ciebie
Co do tego ze nie mozna podawac linkow na forum to po 1 nie wiedzialem o tym... a po 2 to widzialem wiele tematow w ktorym byly linki do ss i osoby te nie dostawaly zadnego bana wiec nie wiem na jakiej to zasadzie dziala.
A co do Fagaro.. to zgadzam sie.. zle wtedy zrobilem, nie potrzebnie tak sie odezwalem, nie potrzebne to wszystko bylo itd... Zgodze sie bez bicia! Raczej sie tak nie zachowuje tylko zawsze staram sie pomagac innym na tyle ile moge badz im nie przeszkadzac w grze (np: ide do sklepu sellac loot, jak wiadomo hurtowo sie sella i trzeba pare razy z dp latac do sklepu.. i zawsze jakis 'noobek' 8 lvl sella 8 brass helmetow pojedynczo to albo czekam albo przynajmniej powiem ze moze hurtowo to sellnac.. nigdy nie odsuwam zeby szybciej sellnac) a wtedy tak sie zachowalem bo bylem rozdrazniony poprostu a do tego oczywiscie przejety lvlem i first behe. A do tego nie wiem ale ja chyba mam jakis 'uraz' z tym ze jak cos robie solo to chce to sobie spokojnie samemu zrobic a Ty 'przeszkodziles' mi wtedy, przynajmniej tak myslalem. Zgadzam sie z Toba ze nie powinienem tak zrobic i ze miales prawo sie wtedy wqrzyc czy cos. Wydaje mi sie ze przeprosilem pozniej juz po fakcie ale moge to zrobic kolejny raz.. po 1 dlatego ze wydajesz sie rozsadna osoba a po 2 dlatego ze naleza sie te przeprosiny wiec PRZEPRASZAM. Z moich ust uslyszec 'przepraszam' to naprawde rzadkosc.. bo ja przepraszam tylko wtedy gdy rzeczywiscie jest moja wina tak jak w tym przypadku.. niestety jestem osoba z duza (?) duma i honorem i czesto mam przez to problemy no ale wewnetrznie wtedy nie mam do siebie zadnych zarzutow.
Skonczmy rozmawiac o sytuacji politycznej na eterni. Nie ten dzial, nie ten temat. :) Mozna zalozyc nowy temat w dziale "wydazenia ze swiatow"
Postaram sie zalatwic film ze smiercia Barboxa.
zgadzam sie bo troche offtop sie zrobil ;) czekam na nowe filmiki =)
Blacklegion
24-04-2007, 23:59
Skonczmy rozmawiac o sytuacji politycznej na eterni. Nie ten dzial, nie ten temat. :) Mozna zalozyc nowy temat w dziale "wydazenia ze swiatow"
Postaram sie zalatwic film ze smiercia Barboxa.
Barbox, 104 knight by Bysen
http://www.rogepost.com/n/0080554510
no.. naprawde ladnie zlozyli 104 knighta.. gratz za takie combo ;) potega Ventrilo ;]
Blacklegion
26-04-2007, 01:18
Dzisiejsza (a właściwie gdy piszę to - wczorajsza) bitwa.
Fragi Loathe:
Nixuff
Apr 25 2007, 22:32:17 CEST Killed at Level 99 by Chemic and by Lipsor
Fragi A & D
Chemic
Apr 25 2007, 23:01:47 CEST Killed at Level 126 by Tha Maverick Sorcerer and by Teretalu
Zootz
Apr 25 2007, 22:24:05 CEST Killed at Level 131 by Teretalu and by Keinam
Maadfisk
Apr 25 2007, 22:24:16 CEST Killed at Level 116 by Tha Maverick Sorcerer and by Bysen
Nero of the Isoys
Apr 25 2007, 22:21:43 CEST Killed at Level 134 by Tha Maverick Sorcerer and by Krwawy Wilk
Exotz
Apr 25 2007, 22:24:27 CEST Killed at Level 120 by Teretalu and by Sneed
Deekar i Lipsor z Loathe zostali zbanowani za pk. W przypadku Deekara był to ratunek przed śmiercią, Lipsora - nie wiem.
Camy (zapewne) wkrótce.
no ladnie.. Loathe musi sie wziac w garsc jesli chca to wygrac ;]
Blacklegion
26-04-2007, 11:06
Here it is:
Here it is:
Gówno a nie film ... jak widze tych noobów co im zapłacili zeby latali pomiędzy nimi a oni sie boja mieć fraga bo nooba zabija to zal ... juz widze na wiekszosci serwach jak sa wojny wyjajmują noobów i ani to wojna ani nic .. zal ...
oni nie wynajmuja noob chary tylko prosza kumpli o to zeby logneli na noob chary i biegali
@film z bitwy na ank
wszystko git... Loathe dostalo i to ostro.. deekar i lipsor ban.... tylko denerwuja mnie te noob chary.. pewnie po obu stronach byly te noob chary.. i tu pytanie czy obie ze stron nie moga walczyc bez tych noob charow? Ja wiem ze to pomaga bo przeciwnicy lapia fragi na tych noobcharach, ze oni przesuwaja itd.. ale dla mnie to jets nieuczciwe.. walcza 2 gildie i tylko one powinny brac udzial w walce bez zadnych 'wspomagaczy' w postaci noob charow.
Blacklegion
26-04-2007, 19:08
Gówno a nie film ... jak widze tych noobów co im zapłacili zeby latali pomiędzy nimi a oni sie boja mieć fraga bo nooba zabija to zal ... juz widze na wiekszosci serwach jak sa wojny wyjajmują noobów i ani to wojna ani nic .. zal ...
Kto płacił i komu? Masz jakieś problemy ze sobą?
I szczerze powiedziawszy, noob chary bardziej pomagały Loathe niz A & D. Byłem przy tym, jak bili Deekara i gdyby nie nooby to padłby.
Albo jestem tak slepy albo jak wchodze na strone tego http://www.rogepost.com/ to nie widze tu zadnego miejsca z którego móglbym to sciagnac -.-'
@Rosan
jesli wchodzisz na http://www.rogepost.com/ to nie widzisz linku bo to jest strona glowna na ktorej hostujesz... a film jest pod linkiem http://www.rogepost.com/n/5129170261 o.O
Chrzaszcz
26-04-2007, 20:30
Barbox, 104 knight by Bysen
http://www.rogepost.com/n/0080554510
@Snagoth
Wejdź w ten link i powiedz co widzisz. -.-
no w ten link akurat tak jest.. tak samo jak w link w temacie z filmem ***** z Titani.. nei wiem czemu tak.. pewnie link nie dziala gdy uzytkownik skasowal go z tej strony albo poprostu host filmu dziala przez okreslony okres czasu
Blacklegion
26-04-2007, 22:39
Rogepost dość szybko usuwa pliki z serwera.
Wrzuciłem raz jeszcze:
http://www.rogepost.com/n/3166015344
Rogepost dość szybko usuwa pliki z serwera.
Wrzuciłem raz jeszcze:
http://www.rogepost.com/n/3166015344
Kto prowadzi temat, ja czy ty?? >.<
Ta wojna zaczyna przypominac sytuacje z Furory B)
Blacklegion
27-04-2007, 00:41
Kto prowadzi temat, ja czy ty?? >.<
"A kim Ty kurwa jesteś?"
up
tzn? :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.