zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Filmik - troche pekowania itp.

Voltar
22-09-2004, 20:10
Yoyo! Umieszczam filmik, na którym chciałem nagrać bicie pk ale mi to za bardzo nie wyszło. W czasie nagryawania filmiku mój brat był u Blask Knighta of titania (ta postac dojdzie w polowie filmu) w domu (w rl ;P) wiec nie zwracajcie uwagi na teksty takie jak "Robert już wyszedł?" albo "Z kim gadam? Z Robertem czy z Poszwą?" bo raz pisał mj brat a raz blask i nie mogłem sięw tym połapać ;P Robert - mój brat który był u blask knighta of titania w chacie. Poszwa - blask knight of titania :P

OK, no to życze miłęgo oglądania.
LINK DO FILMIKU < KLIKNIJ :) (http://www.free.of.pl/d/dbveg/bicie-pk.rec)

Czasami nie będzie można ściągnąć filmiku bo jest on na serverze free.of który ma często jakieś zacinki :]

]v[ichal
22-09-2004, 20:33
ściagam....zaraz wyedytuje i powiem jak mi sie podobal.
PS mam nadzieje ze nie jest dlugiii i nudny :D

Voltar
22-09-2004, 20:45
Hmmm, to musze cie zmartwic :p Jest on w miare długi i chyba w większości nie dzieje się zbyt wiele ;P Najlepiej jest chyba tylko pod koniec :D Jak ktoś nie ma czasu to niech przewinie :D

matilol
12-02-2005, 17:20
a mi nie dziala:(

SkiLo
12-02-2005, 21:58
sciagnalem, ale nie dziala

Matizz
12-02-2005, 22:01
a mi dziala i jest... beznadziejne.......:D:D:D:D

Maniak Hip-Hopu
12-02-2005, 22:12
ja *******e. Trzeba dzieciom tlumaczyc? Filmik byl nagrywany na tibi 7.3 wiec sie nie dziwcie , o boshe . Sciagnijcie stara tibie i tibica. stara i wam za dzaila. N/C .

SkiLo
13-02-2005, 14:32
ja *******e. Trzeba dzieciom tlumaczyc? Filmik byl nagrywany na tibi 7.3 wiec sie nie dziwcie , o boshe . Sciagnijcie stara tibie i tibica. stara i wam za dzaila. N/C .

odezwal sie wielce dorosly (pewnie 15 lat masz gora)
autor nie napisal nic na jaka tibie to jest, a ja nie mam zamiaru sprawdzac kilku klientow+tibicamow aby obejrzec jakis lipny film.
obowiazkiem autora jest poinformowac na jaka wersje to jest film jezeli jest ona rozna od aktualnej

EOT

SLOMKA
13-02-2005, 16:44
Mi nie dziala do dupy z tym ;/ X(