Pokaż pełną wersje : pytanie o GMów
Arcymag Andrzejek
22-09-2004, 20:31
Mam pytanie do graczy którzy naprawdę długoooooo grają w tibię , albo do tych którzy mają kontakt z cipsoftem. Czy jest możliwe abym ja :tongue: został GMem :evul: , albo God'em :berserk: na jakimś świecie ??? Proszę o odpowiedź co wiecie na ten temat i jeżeli to możliwe jakie trzeba spełniać warunki żeby zdobyć ten tytuł. :] PLX szybka odpowiedź.
o ile mi wiadomo żeby zostać gm'em trzeba mieć długi staż i być tutorem, przedewszystkim cipsoft musi mieć do takiej osoby duże zaufanie. god to jeden z producentów gry. nie sądze żebyś miał jakieś szanse na zostanie gm'em, ale pomarzyć zawsze można. (podane informacje nie muszą być w 100% prawdziwe:P)
Vanhelsen
22-09-2004, 21:03
GM: Szansa jest, każdy ma szanse, pytanie to jak wielka jest ta szansa. Ofkors tutor ma większe szanse niż zwykły gracz. Dokłądniej to zwykły ma znikome szanse [czytaj: niema szans]. Ale Consuler to już bliżej w drabince do GMa. Wtedt swoje moażenia możesz traktować za realne.
GOD: God to bóg [jupi, odkryłem ameryke ;p] Jak się niemyle, jest to "status" zarererwowany tyl;ko dla CipSoftu :/
Oto "drabinka"
Tutor > Counsellor > GM.
Raczej nie bedziesz GMem, a funkcja GOD zarezerwowana jest tylko dla pracownikow CIPsoftu.
Arcymag Andrzejek
22-09-2004, 21:37
sorka ale gram od naprawde niedawna <nie wypiać mnie , plz żadnych lol , narazie można mnie ocenić za newbie> możecie mi wytłumaczyć kto to jest tutor i consoler czy jakoś tak i jakie pełnią funkcje , jescze raz przyznaje się narazie co do tibii jestem newbie ale się uczę i rozwijam. :berserk: oświedźcie mnie proszę.
Arcymag Andrzejek
25-09-2004, 18:56
ludzie plz powiedzcie coś
Dan the Automator
25-09-2004, 19:10
ludzie plz powiedzcie coś
w "artykułach" masz cały art o tutorach.
jefrey nieumarłz
25-09-2004, 19:53
Tutor w tibi wlasnie pomaga takim jak (sa oni przewaznie na hel chaneli odpowiadaja na ciemny zolty kolor)
Olorion.
25-09-2004, 20:42
kanal trade:
gracz: HALP! PKPK! HALP GM PLX
gracz2: HALP! FRI ROPE BLZ!
tutor: it isn't good channel. Try on deflaut, and pl2 try ...
Tutor ma za zadanie odpowiadac na pytania lutkuf. Zeby zostac tut musisz miec pacca 20 lvl i zdac test
PLX
pojedz do niemiec ozen sie z siostra jednego z cipsoftu i moze ci dadza gm'a
A moze ozen sie z bratem jednego z CpiSoftu LOL haha;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.