Pokaż pełną wersje : Oferta GTS Energis
Siemka, chyba każdy z nas wie jak uciążliwe są tzw. kicki w grach internetowych mmorpg. Ostatnio straciłem przez nie ~500k exp'a w Tibii :o Nie chce mi się odrabiać, nie mam kasy na blessy i wogóle jest z tego powodu lekko ... ;)
Oczywiście wina leży po stronie monopolisty TP - neostrada.
Na dniach chcę zmienić dostawcę na innego. Zastanawiałem się nad ofertą GTS Energis - http://www.multimo.pl/promocje.html
Czy ktoś korzysta z ich oferty ? Jeżeli tak, to proszę o ocenę jakości ich usług także pod wzg. "kicków" oraz jakości internetu.
Dzięki.
Calen Futh
09-04-2007, 17:57
Nie ten dział.
@down: OWiON :)?
Rethfing on Aldora
09-04-2007, 23:15
Nie ten dział.
A który dzial jest na to bardziej odpowiedni?
Ceny w miare normalne.
Mi chodzi o JAKOSC. ;)
morthifer
11-04-2007, 00:55
to trafiles na dobrego providera :), choc niemam od nich netu to slyszalem same pozytywy, tylo troszke sie na nich zawiodlem gdy sie dowiedzialem jakie sa parametry lacza, takie jak w neo~
Gonzo von Krenzel
11-04-2007, 21:57
GTS i Atman to dwie najwieksze firmy telekomunikacyjne w Polsce. Większość naszych łącz należy właśnie do nich. Większość polskich serwerowni, a co za tym idzie serwisów www też podpięta jest bezpośrednio do nich.
Sam właśnie jestem w trakcie podpisywania umowy na tranzyt IP, nie zastanawiałem się nawet nad jakością ich usług - takie firmy po prostu muszą być niezawodne.
Nie wiem jak z ofertą dla klienta indywidualnego, ale myślę, że żałować nie będziesz.
Bardzo dobry internet możesz brać
Witam
Osobiście mam providera podlaczonego pod kable GTSu.
Kicki co prawda zdarzają się, ale dużo, dużo żadziej niż w neostradzie.
W większości jest to wina połączeń wewnątrzsieciowych, czyli GTS jako firma sprawdza się bardzo dobrze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.